• Masto
    398
    trebali smo brata potpisat onda
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Znam da neki od vas ne preferirate senatore, ali Petko, Aki Rile bi mu odavno zalijepili šamarčinu….
  • Dudu 9
    914
    Ja nemam nikakve informacije, ali po onome što vidim dosta me podsjeća ponašanjem na Maea.
    A to nikako nije dobro.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Ma Mmae je samo budaletina, ovaj je ma takvog nismo imali, kažem curica od 14 godina. Evo Haladona s 16 godina je nešto najsličnije… Nije njega dzabe Mou otpisao u Romi nakon onakve sezone….
  • DerHerrKool
    166
    Ti si još gori od te tvoje "curice od 14 godina" Il reci kaj imaš il nemoj, a ove fore "znam nešto jako bitno i sav sam si super, al nemrem vam reć" si prodaji pred vrtićem. Jazavac
    Nema gore vrste ljudi od takvih ko ti, koji glume da im je stalo. Fuj
  • vlatkomarkovic
    2.3k

https://www.vecernji.hr/sport/boban-usao-u-svlacionicu-dinama-otkriveno-sto-je-rekao-treneru-i-igracima-1907318

Šta ćeš sada, ko glumi da mu je stalo? Gdje si sada? Čekao sam da izađu detalji na površinu da ne budem prvi koji izaziva sranja, samo sam prenio šta znam. I svi ovi koji su ti lajkali di su sada? Nećeš na meni skupljati jeftine poene!
  • Mr Anderson
    14.9k
    Villar se baš i ne može žaliti da nije dobio priliku. Bio je u prvih 11 na pripremama i na početku sezone, nije bio dobar, Zajc ga je izgurao.
  • Benito
    1.4k
    a kaj se u ovom tekstu saznalo za villara osim di je spomenut oko svojeg istupa u medije za koji svi znamo?
  • Jaro
    11.2k
    Cak je na pripremama bio OK, al jbg to su pripreme. Cini mi se (vec dulje vrijeme) da ljudi iz vana podcjenjuju fizicki dio HNLa. Nije nesto kvalitetan, nije sigurno brz, ali je pun duela - vise vuce nekoj "sunday league" nego ligama petice. Smatram da je Villar jedan od njih - a po svemu pokazanome - njemu takav nogomet uopce ne odgovara.
  • DerHerrKool
    166

hahahahhahahaha, pa ti si taj koji pokušava jeftinim trikovima do poena. Ja sam tebe prozvao za tvoje ponašanje, a ne za točne ili netočne informacije. Došao si tu prosipat "znanje" koje imaš o njemu i vrijeđat ga jebački, al kad je trebalo iza tih riječi stat onda je bilo majkemi ti kažem. To je ono zbog čega sam ti rekao da si karakterna pičketina, a sad si sa ovim naknadnim postom samo to i potvrdio.
    Kao što rekoh, jazavac
  • ElDorado
    7.4k
    slažem se. U duelima ga uvijek navlače za ruku, dres a on se batrga. Nema to gradjenje i cvrstinu kao npr Bennacer koji je savrsen u duelu.
    Činjenica je da je on uz Belju najveće kmečalo u svlačionici, a i Vidović nije daleko. Zajc je tu ispao veliki pozitivac i autoritet.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Šta ja imam tebi polagati račune, tu sam najavljivao stvari koje su se kasnije pokazale točnima, šta ja imam svoje izvore prodavati tebi. Neki se slažu samnom, ali imam dosta dobar track record ovdje…. I slobodno me ignoriraj, ako hoćeš, ali ja svoje izvore neću prodavati…. A nazivati me karakternom picketinom i jazavcem neću komentirati…. U ovo vrijeme dupelizaca i zazivača stare garniture ja sam jedan od rijetkih koji je pokazao da ima svoj stavi i svoj karakter, a ti samo lupaj poene kod istomišljenika ionako me beskičmenjaci ne zanimaju osim kada ih želim prokazati da su ono sto jesu….
  • DerHerrKool
    166

Ti stvarno imaš problema sa razumjevanjem prosto proširenih rečenica. Kad sam ja tebe tražio da "prodaješ izvore"? Još jednom, ja sam ti rekao da si jazavac jer si iznio optužbe za koje nisi imao nikakvog pokrića osim da ti se treba vjerovat. Da si bar dao primjer ili dva tog njegovog ponašanja kojm je zaslužio takvo vrijeđanje, pa ajde. Nego sereš, a kad ti ja velim da sereš onda nemaš argumente za to tvoje sranje nego idu floskule o starim garniturama i kak si ti prije tu nekaj rekao kaj je neko lajkao.
    A njega prozivaš da je curica. Dno
  • Mr Anderson
    14.9k
    Cak je na pripremama bio OK, al jbg to su pripreme. Cini mi se (vec dulje vrijeme) da ljudi iz vana podcjenjuju fizicki dio HNLa.Jaro

Istina to za pripreme, mene je oduševio protiv onih Ukrajinaca. Međutim čim su došle prave utakmice, nestao je. Već prvu u Osijeku su ga pojeli u vezi.
  • NitkoBitan
    33k
    Već prvu u Osijeku su ga pojeli u vezi.Mr Anderson

To ona tekma u kojoj su ga nezaknjeno izudarali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.