• NKDZ86
    6.4k
    Na transfer listu š njim, tak se ne razgovara s medijima. Nek drugdje javno kenja da treba igrat.

Edit : na terenu se priča, a on na njemu nije niš rekao da bi trebao igrati više .
  • FazeN
    3.2k
    A s kim da razgovara ako ne s medijima? Tko mu je preostao?
    Misliš da se Villar nije žalio već tamo gdje je trebao DA SE NE MOŽE NAMETNUTI JER NE MOŽE PRIČATI S TRENEROM? Komedija ništa više.
  • flexXy
    3.1k
    Cvillar je vec par puta ranije preko instagrama porucivao da treba igrat. Steta sta ne ulozi tolko vremena u treninge mozda bi i dobio mjesto u prvih 11
  • Jurki
    20.4k
    na terenu se priča, a on na njemu nije niš rekao da bi trebao igrati više .NKDZ86

Dal moze "reci" na terenu koliko vrijedi ako ga nismo ni vidjeli?
    Bem mu miša, valjda treba igracu dati priliku.
    A ne ovako.. xy utakmica je u frizideru.. pa ga ubaci od pocetka.. ne odigra nis jer nije u natjecateljskoj formi ... pa odmah nis ne valja?
    Mi smo valjda prvaci svijeta po otpisivanju igraca ako se odmah ne pretvori u svjetsku klasu.
  • T90d
    2.2k
    Možda ga naš trener limitira i ne dozvoljava mu igrati onako kako on najbolje može? Pa možda i radi toga ne pokaže sve na terenu. Zadnjih par minuta (u utakmicama što je igrao) nije ni sjena igrača, niti pokušava ono što je radio, kad je tek došao.
  • Masto
    365
    Mišljenje o villaru mi je zasad, da valja bi ostao u jačim ligama. Volio bih da me razuvjeri
  • Crni86
    16.8k
    Daj poslusajte izjavu na hrtu2. I kaj je krivo reko? Tak svaki igrac razmislja i reko je da je na njemu da se dokazuje i zavrijedi te minute.

Ja sam ga kritizirao za igru, al ovo je lov na vjestice sad.
  • mosad
    2k
    otiđi na trening pa će te razuvjeriti
    Na tekmama ga nećeš vidjeti dok je ovaj amater na klupi
  • Masto
    365
    i ja mogu na treningu bit dobar
  • Zagi
    12.9k
    Tak je i na pripremama (gdje ekipa ne ide ful kontakt) bio dobar , dok ga u HNLu pojede Radošević ili tako neka veličina.
  • Odani Zgd
    934
    Tu je tek par mjeseci,treba mu dati priliku,nije još za otpis.
  • CastAway1986
    4.4k
    Kakav otpis sta vam je ljudi , mene nije impresionirao ali treba dobiti šansu da se dokaze ovo zasad je jako loše ali s novim trenerom bi i on mogao iskazati svoje kvalitete
  • Jos-Optimus
    7.8k
    Ma dajte, budite ozbiljni. Čovjek je ozbiljan igrač, normalno da je zbunjen i ljut, Kovačević je izgubljen
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    da valja bi ostao u jačim ligama. Volio bih da me razuvjeriMasto

Znaci i prime Petkovic, Livakovic itd. da su valjali isli bi u jace lige i ne bi godinama bili na hnl pasnjacima? Mi ne rotiramo, a i kad da nekom priliku nakon 4 mjeseca neigranja ocekujemo cuda po travnjaku u Vinkovcima. Kad smo doveli sva pojacanja izgledali smo mocni i vjerujem da svaki igrac ima potencijala ali ne i prilike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.