• Navijač Dinama
    10.9k
    Bio je u prvih 11 na pripremama i na početku sezone, nije bio dobar, Zajc ga je izgurao.Mr Anderson

I tu sva priča završava. Plus izdvojili smo za Villara koliko ono, 3 miliona?

3 miliona, a osim golčine protiv Istre nije nista pokazao u uslužbenim utakmicama. Ovo isto što on igra i pokazuje kad uđe u utakmicu je pokazivao i Marko Rog za puno manje novca, uz to koji je imao par ozbiljnijih lomova i gadnih ozljeda kroz karijeru.
  • Dudu 9
    914

Pa baš zato što su takvi, im ne treba davati materijala da truju. Jer će se sada sigurno od svega što je Boban rekao, okomiti samo na ovaj dio, i praviti od muhe slona. I nije jest načelno "in the house" dogadjaj čita se i komentira.
  • Dudu 9
    914

Vjerojatno, ali na tome je i trebalo ostati. Na van predsjednik kluba bi ipak trebao pametnije komentirati trenutne igrači, osim ako nisu prekriženi.
  • GOAT
    4.2k
    Svejedno neozbiljna izjava, jer je novinari mogu vrlo lako izokrenuti.Dudu 9

Sto god da je Zvone rekao ili ce reci, mediji ce to okrenuti kako njima pase i zaradvati na histericnim klikovima.
  • CastAway1986
    4.4k
    Nek ga je Zvone prozvao, sta se ovaj umislio da je neka zvijezda a igrao Segundu s Granadom , pokazao premalo , stalno nesto kmeči , širi ruke , stavlja storye na Instagram a najskuplje je strano pojacanje ove sezone ...Jos ako truje atmosferu u svlacionici nebi me cudilo da u zimu leti van iz kluba..Kad se samo sjetim priprema i nekih koji su mu i brata zazivali na lijepe oči .. :rofl:
  • Goncalo Santos
    2.3k

Boban u kancelariji Villaru slikovito:
  • Pacho
    10.6k
    Ako je Villar stvarno flop, moze li se onda reci da je Boban fulao tim, za nase standarde prilicno velikim, transferom?

amado-carillo-narcos-mexico.gif
  • Crni86
    17.1k
    mozemo. Mislim i sam Zvone je reko da ce neki transferi bit top a drugi flop.
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    To sve je sasvim normalno, veliki broj igrača, netko mora biti flop…. Samo sto se ovdje radi o talentu koji je propao zbog karaktera, sto nemres znati kada netko dolazi….
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    lako je na novom igraču ,strancu izigravati autoritet , svi sad pljuju , a da je sve objektivno šta bi se trebalo reći za mišića. Jako loše tekme je imao, stao Boysima ,međutim nisu se na njemu igrali autoriteta. Trebao je po nekim svojim izvedbama i on na klupi završiti pa bi shvatio. Ovako samo ovaj najebe. Ne branim ga ,sam Boban je u pravu kad kaže da nij trebao kenjati po Instagramu ali opet ,nije ni Kova osoba kojoj se može obratiti. I on svoju guzicu čuva . Baš me interesuje šta o kako će biti od sad . Kad se kova zafrajeriše :rofl:
  • fakin
    2k
    meni se čini da je on prvi za odstrel ovu zimu. nadam se da nije tako jer sam siguran da od njega možemo puno dobiti
  • Goncalo Santos
    2.3k
    mislim da su se komentari o veznjacima viska odnosili na soldu i mudraziju. Villar ce vjerojatno dobiti jos prilike, previse je placen da se otpise nakon par mjeseci.
  • Jaro
    11.2k
    Ako je Villar stvarno flop, moze li se onda reci da je Boban fulao tim, za nase standarde prilicno velikim, transferom?Pacho

Henry je u Juve presao za tadasnjih 10-12 milja eura. Po nekim analizama koje racunaju nogometnu inflaciju, danas bi bio oko 100 milja. Nije uspio tamo iz ovih ili onih razloga - jbg nista ne moze garantirati da ce igrac negdje uspjeti, pa makar, eto bio i takav elitni. Dodatno, isti taj Henry ni prvih par mjeseci u Arsenalu nije bio bas nesto pa su vec krenule price o promasaju - danas svi znamo kako je ta prica zavrsila. L. Modric je nakon pola sezone proglasen najgorim pojacanjem u povijesti Reala...
    Nit ce svaki igrac odmah kliknuti u novoj sredini, nit ce svaki igrac uopce kliknuti. Coutinho i Barcelona jos jedan primjer.
    Od ljetnih transfera bit ce flopova, normalno. A to sto su Dinamu 3 milje veliki transfer je jbg, velika otegotna okolnost, jer danas 3 milje u nogometu realno ne znace nesto puno.
    Za Villara postoje sanse da ce bit pojacanje, normalno ovisi i o njemu, i o treneru i o ostatku momcadi. Postoje i sanse (trenutno to tako izgleda) da ce biti i flop. Nadji jedan klub koji nije imao promasaje u transferima...
  • Orc123
    13.7k
    Inace opce poznato je da svaki igrac se odmah nametne u novom klubu i da nikome ne treba vrijeme za prilagodbu. Jedan Modric je prve sezone proglasavan najgorim pojacanjem Reala, a rasplet svega toga mislim da svi znate. . .

Nisam ni ja zadovoljan onime sto je on pokazao do sad u sluzbenim utakmicama. Isto tako pokazao je da moze i da zna ali trebat ce to pokazivati u kontinuitetu. Isto tako mislim da bi mogao prosperirati ako cemo.igrat sa dvije 6ice...

Duzan je dosta ali nikako nije za otpis jer smo na pocetku bili odusevljeni sa njima. Misic, Bennaccer i Zajc su ispred njega...ovo ostalo je sve u par deka.

Guilarmon je dosao sa jebackim pedigreom u Hajduk, pa dole ispao teski flop za sad...iako tko zna i za njega.
  • Crni86
    17.1k
    oprosti ali uz to sta ne zna i da unosi nemir u nasu igru je pokazao i da unosi veliki razdor u svlacionicu sa svojim ponasanjem.

Problematican igrac koji uz to i lose igra. Probat uzet bilo kakvu lovu na zimu na njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.