• Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    "Vlatko Vučetić nije ni zaposlen kod nas, a ostat će radit kao i do sada, kao konzultant za akademiju za mlađe dobne kategorije. Znači ništa se nije promjenilo, niti je itko dobio bilo kakav otkaz" - javljaju iz Dinama

Večernji list
  • austrijanac
    8.3k
    To što strvinari novinarski rade s Dinamom i Bobanom je za još jači silencio stampa.
  • crophantom
    2.3k
    Reakcije su kad ga počnu "bušiti" ili mu se petljati.
    I to smo znali da je takav.
    Uostalom i ja sam, kad mi se neko počne petljati u projekt, a dao mi je ovlasti, odjebem sve u vražju mater.
    Ako si me dao ovlasti il me pusti da radim ili skupi petlju i uzmi mi projekt/makni me/napenali me, samo mi se nemoj petljat.

Tako da ga apsolutno razumijem jer sam u poslu manje više isti.
    A ako Kova ne uspije, odnosno ako mi ne osvojimo naslov, kriv će biti Boban, jasno i glasno, pukovnik il pokojnik.
  • barbax
    568
    Ako sam dobro pohvatao kronološki, vijest o Vučetiću i "otkazu" je krenula s tportala - aka legla tovarskog šljama.

Tek toliko da se zna i ostane zabilježeno. Da znamo o kojem šljamu se radi.
  • Crni86
    17k
    Kada ne informiras javnost (kao ovo za vucetica) dajes medijima mogucnost da slazu narativ…

Neke se stvari ipak trebaju objavit kako bi se upravo zaustavile ovakve gluposti.

Koliko ja znam tportal uopce nije tovarski.
  • Xpert1992
    142
    Kak se novinari trude posrat Bobana, gadno za citat.
  • Tranzicijski Napad
    860

Kada Dinamo pocne koristiti te svoje odvjetnike onda ce to prestati
  • Noel
    17.1k

Sam si je/smo si krivi. Glumimo neku gospodu dok nas razni davljenici peglaju na terenu, suci rade dar mar po HNLu i dok mediji uriniraju po Dinamu i Bobanu i Zagrebu. Kao mi smo gospoda i onda ćemo na terenu odgovorit. Onda dođe taj teren i Vukovar, Gorica, Loksa, Istra. Ne odgovaramo ni putem javnosti niti na terenu. Piša se po nama sa svih strana. Nitko ne priča kako imamo kriminalno suđenje i kako guraju besramno prćiju iz Splita nego svi pričaju kako Dinama šamaraju HNL davljenici i kako je Boban lud.
  • Crni86
    17k
    to se prica vec 3 godine, a stvari se ne mjenjaju.

Kad medijima nista nedas, oni ce izmislit, spojit kak njima pase i plasirat kako bi popunili kvotu. Sumnjam da su clanci kao ovaj za vucetica utuzivi.
  • dzg2024dzg
    143
    Piša se po nama sa svih strana. Nitko ne priča kako imamo kriminalno suđenje i kako guraju besramno prćiju iz SplitaNoel

Ja mislim da je ok što se ne priča o tome da nas kradu... ne kradu nas realno... Loše je suđenje u HNL generalno. Ako nas kradu zašto npr. Mišić nije dobio crveni karton/drugi žuti neki dan? Ali isto tako su i McKenni poništili čisti gol protiv VŽ da... bude propusta na sve strane, ali nama nitko nije kriv zbog ove situacije osim nas samih. Nema opravdanja.
  • FazeN
    3.4k
    Pa i ti ne zaostaješ za tim narativom već neko vrijemeNoel

Kakvim narativom? Pa valjda mogu kritizirati njegove postupke što bi samo trebao pljeskati?
    Jbg ja mislim tako, ti misliš drukčije i to je to.
    Što se Vučetića tiče zato sam i ušao napisat da je vijest lažna što je sad i klub potvrdio, Vučetić nema veze s Dinamom već malo duže vremena, a ovi strvinari su pokušali iskopati BILO ŠTO
  • Crusades
    20k
    Naravno da će pišat po nama i smišljat razne konstrukcije kad i dobar dio ovog foruma to radi.

Kaj se čudite? :blush:
  • Crusades
    20k
    Gle stvarno sam napisao "nema šanse da dođeivanlivno

Jesam i dalje pokvaren lik?
  • Crni86
    17k
    Evo brze reakcije i demantija. Bar smo se tu unaprijedili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet