• ElDorado
    7.1k
    a jbga svako bi to rekao. Tko zna kae bilo. On vjerojatno nije bio stalni zaposlenik. Možda je izrađivao neke programe po kojima se radilo. Ili je možda bio premalo angažiran a koliko se očekivalo. Tko će ga znati.
    Ali čini mi se da baš nismo predobri kondiciono. I da neki igrači jako padaju tijekom utakmice.
  • Dzoni
    2.8k
    Nadam se da će dati objašnjenje u četvrtak zašto je dobio otkaz
  • crophantom
    2.3k
    Pa možda je čovjek dao otkaz.
  • crophantom
    2.3k
    Ljudi vjeruju da uspjeh postiže onaj tko ima posložen plan i
    D program rada.
    Ali uspjeh nikad nije uvjetovan samo provedbom.
    Uspjeh je uvijek posljedica hrabrih i odvažnih novih IDEJA i
    VIZIJA.
    Projekti su propadali kad su pokušali kontrolirati MISAO i
    AUTENTIčnOST.
    a opstajali kad su temeljinu ideju razvijali svi sudionici
    projekta.
    Tako funkcionira i USPJEH I RAZVOJ.
    nije stvar u DomınACIJI, nego u ZNATI, smIJETI i moĆI!
    VRIJEDNOST ima onaj tkeo STVARA smisav.
    ONAJ tko 'smije" biti AUTENTIČAN!
    Onaj tko je SVOJ!
    Onaj tko može biti SVOJ taj može biti KREATIVAN,
    onaj tko je kreativan je SRETAN!
    Onaj tko je sretan
    taj RAZVIJA projekt
    jer osjeća da je SLOBODAN i VAŽAN!
    Projekti propadaju.
    VIZIJE ostaju
    igorvg1989

ja na fejsu kad se kod Štefa na Vinagori ubijem od tuduma....
  • NKDZ86
    6.4k
    nije čudo da je dobio otkaz, sigurno je došao janpi na posao
  • fakin
    2k
    https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/boban-drzi-kovacevica-na-klupi-dinama-unatoc-krizi-15641659?cx_linkref=jl_home_g2_g3

E sad bu sve dobro. Sad ce nevistic krenuti braniti, lisici vise nitko nece proci iza leđa, beljo ce krenuti trpati, a ljubo ne bu vise nevidljiv. Napokon
  • dmil
    1.2k
    U posljednje četiri sezone svi ostali klubovi Prve hrvatske nogometne lige zajedno potrošili su oko 18,9 milijuna eura na odštete za nove igrače, dok je Dinamo Zagreb sam potrošio oko 40,4 milijuna eura.

Samo ove sezone Dinamo je potrošio 16.80 milijuna eura, skoro jednako kao svi klubovi u zadnje 4. sezone.

Podaci izvučeni sa Transfermarkta.
  • ElDorado
    7.1k
    Prvo da se razumijemo, bio sam presretan kad je Boban došao i ovo pišem bez strasti, objektivno, na osnovu činjenica. Bilo gdje je radio Boban je odlazio...uvrijeđen, povrijeđen, razočaran, nešto nije bilo u skladu s njegovim načelima.
    Bojim se da taj scenario čeka i nas. Tvrdoglavo zadržavanje Kove je prvi korak prema tome. Cijela uprava, cijela javnost, navijači su za smjenu i u ovome ne vide nikakvog smisla. Mislim da se u tome možemo složiti. Ali Boban drvi po svome.... Volio bi, zaista bi volio da je u pravu, ali šanse da će Kova dići momčad i stvoriti odjednom stroj koji melje su minimalne, gotovo nikakve. A onda...... da li da završim? Boban će reći da je ovo potpuno toksično okruženje, da tu on ne može raditi i doviđenja.
    Ovo je samo jedno razmišljanje ali i na takve varijante moramo biti spremni. Nažalost.
  • crophantom
    2.3k
    kak mi znamo da je Uprava za smjenu, jel Dabac za smjenu ili neko treci? Čak dobar dio novinara nije za smjenu, daleko je to od jednoglasnog, zašto uzimamo zdravo za gotovo da su svi u klubu za smjenu osim Bobana?
    Ja jesam za smjenu, al ko mene pita, nije na meni kao navijaču i da nekoga smjenjujem.
    Isto tako više nego očito većina navijača je za smjenu, ali ovo da je i uprava, NO, Dabac ili bilo ko četvrti su samo naše pretpostavke, možda su svi jednoglasno za ostanak.

Možda si u pravu, ali previše smo počeli pretpostavke uzimati kao činjenice.
  • ElDorado
    7.1k
    da, nisam trebao napisati cijela Uprava, ali sigurno znam da pojedinci jesu. Za Dabca pojma nemam.
  • FazeN
    3.4k
    Vlatko Vucetic dao/dobio otkazOlmic

Ova vijest što je puštena da je Vučetić taj "pedro" netko tko je morao pasti nakon ovog svega, je lažna.
    Ne znam jel mediji pokušavaju prikazati sad Bobana luđakom, stvarajući sliku da je potjerao zapravo Vučetića a ne trenera, jer mi se čini da to je njihov cilj.

Vučetić ne radi s klubom sad već malo duže, poslan je još prije radi nekih drugih stvari a ne lošeg rezultata Dinama u zadnje vrijeme..
  • crophantom
    2.3k
    ok, pošteno. Zato i kažem, možda ga Dabac srčano brani, "nemoj Zvone ako Boga znaš, nije Kova, Villar je". A ak idemo tak gledati, lani je IO držao lojtre Mariću, poteral Bjelicu skupa s njim, uglavnom radili su cirkus unisono manje više dok to nije presječeno u jednom trenu, tak da taj hive mind bolje da ostavimo na miru.
    Zvone je izabran da zajedno s Dabcem, Capellasom i neznam kim, valjda Vlaović odlučuje o sportskoj politici, al da njegova bude zadnja.

Valjda 20. put pišem sjeti se kolko je većina nas to pozdravila, pogotovo nakon lanjskog "puno baba kilavo detešce" sistema, neda mi se ići tražiti komentare, ali ako smo pošteni prema sebi sjetit ćemo se.
    Ovo je sad prva situacija da smo došli do toga potencijalno da to djeluje u praksi. Ak ćemo ga na prvoj odluci tjerat il neznam kaj onda bolje da ga nismo birali.
    Oni su lani imali godinu dana da trust mozgova odlučuje, sjebali smo sve živo i neživo, ajmo i njemu dat vrijeme, ja sam uvjeren da ak sjebe će se sam maknut.

Osim ako imaš na vidiku nekog za kog ćeš dat ruku u vatru i dao bi mu mirne duše ključeve Dinama u ruke u ovom trenu, ja takvog ne vidim.

Druga opcija je da ga bušimo, on ode, odemo na izbore, nemamo blage veze koga birati, jadan Manenica opet mora uskakati u cipele u koje nebi trebao, IO svaku večer glasa o svemu i onda smo se i službeno vratili godinu dana u rikverc.
  • ElDorado
    7.1k
    mislim da me nisi shvatio. Ja sam 100% za Bobana. Nitko niti ne pomišlja da se traži neka njegova odgovornost. Problem je u njegovim reakcijama kada osjeti da nema tu 100% podršku. Realno koje su šanse da će Kovačević uspjeti? Ne znam. A znaš kako to kod nas ide i kad počnu laprdanja o odgovornosti i krivnji itd itd itd
  • Noel
    17.1k
    Ne znam jel mediji pokušavaju prikazati sad Bobana luđakomFazeN

Pa i ti ne zaostaješ za tim narativom već neko vrijeme..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet