• Peškaman
    8.2k
    Dečko,uzimaj papire i bježi.
  • Jaro
    11.1k
    Dečko,uzimaj papire i bježi.Peškaman

I sretno u karijeri...
  • hardek
    7.4k
    Nije mogao do minuta u konkurenciji sa igračem koji može komotno u idealnih 11 kola ali u dresu Istre. Svaka čast trenerskom magu
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Dokaz da se radi planski. Jel bilo prvo receno da ce igrat najranije protiv Karlovca? Je. Ni cinjenica da je ostao jedini dostupni desni bek nama ne moze poremetiti planove.
  • FazeN
    3.4k
    Dokaz da se radi planski. Jel bilo prvo receno da ce igrat najranije protiv Karlovca? Je. Ni cinjenica da je ostao jedini dostupni desni bek nama ne moze poremetiti planove.GeneralNapoleon

Neće igrati protiv Karlovca kad ide u repku, igraju dan prije na istom stadionu čak ja mislim protiv Srbije.
    Ali ne zamjeram što nisi znao, pošto jučer i naš trener nije znao :)
  • dmil
    1.2k
    lik navodno ne moze igrati protiv Karlovca jer dan prije igra za mladu reprezentaciju, tako da dobro je to nas trener isplanirao
  • M94
    2.3k
    Tu se vidi koliko je trener "unutra".
    Pa treba znat sta igrac jede i u koliko sati sere jbt, ili ce imat neke pomocnike gdje ga obavijeste kod ovakvih stvari.
    Meni je nejasno da trener Dinama ne zna kad mu igrac ima obaveze igranja za nacionalnu vrstu.
  • Dzoni
    2.8k
    Traži novi klub, Dinamo nema identitet i boli ga kurac za klince, moraju igrati zakrpe i Gode ipak
  • NitkoBitan
    33k
    Ovaj klinac nece ostvarit karijeru lakvu su mu pojedinci predvidali. Pa nisu bas sva 4 trenera prosle sezone bila ni gluha ni slijepa.

Od izvjestaja o njemu, takozvanog "mesa" imamo malo ili nimalo informacija. Tek tu i tamo koju pohvalu MV sa utakmica koje nitko nije vidio.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Znam da ne moze igrat, zato sam napisao najranije. Ha sta sad. Najbitnije je da nije igrao prije toga kao planirano jel. Nije Kova kriv sto nije znao da nece moc protiv Karlovca. Bit ce jos kup utakmica protiv nizeligasa! Ako nista barem sljedece godine opet.
  • Enco
    570

Tko je sve pozvan od naših u maldu repku?
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Mikić je već u Karlovcu s repkom, sreo sam danas u Kauflandu njega i Rajića tako da nema šanse da će on igrati protiv Karlovca. Inače utakmica sa Srbijom koja se trebala igrati dan prije utakmice Karlovac-Dinamo je prebačena u Zagreb valjda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet