• Pacho
    10.4k
    Mislim da bjegunac zapravo najvise fali ovima koji ga stalno spominju i svugdje traze sljedbenike istog. Dijelom valjda da bi time probali stititi neuspjehe sadasnjeg vodstva, a nekima mozda i fali neprijatelj oko kojeg se sve vrti? Kao puno blaza ratnih veterana koji ne mogu naci smisao kad vise ne ratuju, a znam dosta takvih.

Bjegunac i njegove podguzne muhe su srecom proslost. Novo vodstvo je preuzelo klub koji je bio "vjecni" prvak, koji je igrao LP i EL, koji je redovito prezimljavao, koji je i tada imao solidnu financijsku situaciju i postotke buducih velikih transfera te par dijamanata za prodaju. Uostalom, novo vodstvo je "rezultatsku izvrsnost" izdvojilo kao prvu tocku svog programa, a pod time su naveli da je cilj svake godine osvojiti HNL. Bilo bi lijepo kad bi nas i ovdje mnogi prestali uvjeravati da je Dinamo maltene bio nesto kao Belupo kad su ga DP-ovci preuzeli. Nece vam proci kao sto ne prolazi ni skupljacu pouka.
  • Jaro
    11.1k
    bjegunac je nekima kao ustase nasim ljevicarima. Neprijatelj kojeg trebaju jer ne znaju kako drugacije funkcionirati...
  • jakov1
    1.2k
    Ne kazem da Jakir treba ostati, ali ako nije bio za otkaz nakon Qarabaga, nije niti sad nakon tri utakmice.jakov1

Ista tema, isto misljenje, samo drugi trener u pitanju. I vodstvo je novo pa se nadam da se greska nece ponoviti.

Sve sto je lose s ovom ekipom se vidjelo nakon Gorice, a nakon Malmoa je bilo jasno s slijepcu. Ako se Kovu danas proglasi krivcem za rezultate i prizna da mu se dalo da usere jos 4 utakmice iako je neznalica, onda prvo mora letiti Boban.

Medutim, po meni je Kova kriv jedino za cinjenicu da nije Alex Ferguson i da ne moze preodgojiti 20 primadona. Buduci da ga se nije ni dovelo da bude roditelj balavcima, nek se s njima pozabavi onaj koji im potpisuje placu.
  • Chempers
    986

Tuđi človek to ne nigdar razmel. Rezultat je trend, proces je vječan.
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Pregazit ćemo sve kad dođe novi trener. Ima baruta u ovoj ekipi, samo je trenutno ko petarda žabica (ne znam jel se više itko i sjeća tih pizdarija malih). Treba to neki pravi trener naštelati na topovski udar
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Volim nogomet i sam često ga od laika branim da tu ima nešto više od 22 milionera kaj naganjaju kravlji mjehur. Međutim, mislim da se ipak krenulo pretjerano preseravat kako eto sad netko mora bit veliki stručnjak, on kao trener sigurno bolje vidi nego kaj mi vidimo, ovaj drugi sigurno zna procijenit koja pozicija nam fali dok smo mi u zabludi dok nam isti ne otkrije. Ne, nogomet nije neka velika znanost poput medicine i astrofizike gdje mi stručnjak mora tumačit neke pojave koje ne razumijem jer je on to učio desetljećima a ja ne. Što hoću reći, ako 200 nekih fanova na tribini ili pred telkom govori da igramo za kurac, vrlo vjerojatno igramo za kurac. Da je ovo lijevo krilo bolje od onog drugog, pa vrlo vjerojatno je.

Ako ćemo povezati to s trenutno našom situacijom, ne vjerujem u scenarij po kojem stručnjak predsjednik koji je toliko dugo u nogometu naučavan poput fizičara u Cernu jedini vidi u ovom treneru i nekim pojačanjima, a mi ne.
  • Felip
    739
    Utakmica protiv Hajduka 6.12. je po meni utakmica sezone. S tom pobjedom bi vrlo vjerojatno osigurali pozitivan skor s njima i mirniju glavu za proljetni dio prvenstva. Trenutno možda nismo ni svjesni koliko nam ta pobjeda dobroga može donijeti, a dolazi između Lillea i Betisa za manje od mjesec dana.
    Možda je glupo razmišljanje, ali već sada si treba osvijestiti da je stvarno bitno da se do tada jako dignemo i budemo na top razini za taj mini ciklus ako ne želimo nova razočarenja. Tu će se mnoge stvari lomiti.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Sad čitam kako je Jela izjavio da nam je ovo najdominantnija utakmica ove sezone u prvenstvu, ali fali rezultat. Djelomično se slažem s njim, odigrano je daleko bolje od ostalih koje smo izgubili, čak bolje i od nekih koje smo dobili, međutim ta dominacija je varljiva, držimo posjed a ne stvaramo šanse.
  • Infinity
    20.2k
    Tako mozemo reci da smo dominirali drugo poluvrijeme u cetvrtak, mada smo mi jucer i stvorili poneku sansu.

Nas ljudi pobjedjuju na nas nacin. Ne znaju sta ce s loptom, pa ju daju nama, mi mislimo da dominiramo, a oni samo cekaju kontru. Igraju pametno, igraju onako kako smo mi igrali jako cesto u Europi i dobijali te utakmice. Ovo sad sve lici na nase europske utakmice od prije 20 godina. Mi mislimo da igramo neki k*, ali ustvari upadamo u zamku.

Moramo biti dobro uigrani, protivnik nas se mora bojati kad imamo loptu, a ne da nam ju svjesno prepuste, jer znaju da mi s njom necemo napraviti nista.
  • db-izbjeglica
    19.1k
    ma jučer je čak i bilo nekih šansi, kolić je sjajno izvukao stojkovićev šut, 2 beljina zicera, od čega jedan koji je teže promašiti, zajc stativa, bakrar gol, bilo je još pozicija iz kojih se moglo bolje reagirati, ali svaki put lopta ode preko noge ili nešto slično.

odigralo se bolje nego ranije utakmice u kojima se gubilo, momčad je jednostavno na dnu i ono što inače ide s pol nage, sad neće pa neće.

mene više brine što se u obrani opet počelo primati praktički sve što protivnik stvori.
    prvi gol je totalni dejavu prošle sezone. igraš korektno, stvore se neke šanse i onda protivnik iz ničega, zbog lolek i bolek reakcije poentira - za počupati kosu.
  • Dzoni
    2.8k
    Ekstremno nepopularno mišljenje:
    Treba nam koja godina neuspjeha da bi se opametili i vratili onome u čemu smo (7.) najbolji, akademiji i mladoj, gladnoj ekipi s identitetom vođena sa trenerom učenim u Dinamovom duhu i Dinamovoj filozofiji
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Pa valjda je to onda trebala biti prosla godina gdje nismo osvojili nista? Kolko godina neuspjeha treba da se opametimo? Hoce li bit lakse se opametit kad nece vise bit europskog koeficijenta i love?

Znaci kuzim poantu ali ne vidim kako moze stajat nakon sezone koja je bila rezultatski debakel i nakon sto se prakticki promijenila cijela ekipa plus trener. Valjda su ljudi koji su to radili vec trebali biti opameceni.
  • Vratite nam Istok
    646
    Nepopularno mišljenje: Boban je prošlosezonski Zeko, a Kova prošlosezonski Marić.
  • Kruno
    1.1k
    Ocekivao sam da je Zvoni stalo do Dinama.Ali ostavljanjem Kovacevica ocito nije.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Krivo, zajec je bio predsjednik bez ikakvih ovlasti, da budem pristojan, prvo lice proljecara. Ljudi kojima je bio okruzen vukli su poteze, pod broj jedan maric. Dok se sve cinilo divno krasno, zeko je i sebi pripisivao zasluge oko kreiranja sportske politike, kad su kola otisla nizbrdo, brzo je oprao ruke od marica i rekao da se njega nista ne pita.

S druge strane jasno je da je vjerojatno 90 posto novih igraca zelja bobana kao i trener kovacevic te da on drzi uzde sportske politike u svojim rukama. To je vjerojatno bio jedan od preduvjeta da on dode u klub.

Cisto sumnjam da je zajec, uz duzno postovanje, u tim godinama i nakon dosta godina izbivanja iz nogometa bio u stanju biti kreator i voda neke sportske politike.

To ga i dalje ne amnestira od cinjenice da je cuvao poziciju ljudima koji su kreirali sportsku politiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet