• El Madrigal
    707

Ja se nadam da ce sada doći čovjek koji ce tu ostati 3 godine. Cijelo proljećarstvo sada stane u jedan potez. Koji ce se vjerujem dogoditi. Siguran sam da odgovorni već imaju čak i neke razgovore obavljene. Vjerujem u ovaj proces. Ali MK ne moze i ne smije biti dio istoga.
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Ekipo, toliko sam ovaj dan iščekivao da Vam to nemogu opisat, napokon sam došao na stadion pogledat utakmicu Dinama. Odmah sam ušao na stadion u 14:00 tako da sam sve uspio popratit, sjedio sam odmah iza Istrine klupe tako da sam sve uspio vidjeti baš vrhunski.

Prvo su izašli golmani se zagrijavat, molim Vas idući put kad dođete na stadion, obratite pozornost na Nevistićeva ispucavanja na zagrijavanju lijevom nogom. Čovjek ne da je samo neprecizan, nego ju uopće ne može uopće dignuti u zrak. Moj tata nije mogao vjerovati da Dinamo ima golmana koji nemože ispucavat slabijom nogom. A i s desnom je stvarno strašno neprecizan. Ono što sam vidio od Filipovića malo kad su mu igrači šutirali je bilo čisto solidno.

Kasnije kad su se igrači krenuli zagrijavat, ono što mi je upalo u oko je Domingezova tehnika s loptom. Pa ono je fantazija, kakvo primanje, dodavanje…kako je samo lagan s tom loptom, show.

A onda kreće ono glavno, utakmica. Ja sam u 97. minuta utakmice vidio Kovačevića jednom, i to kad je bio prekid zbog baklji. Nešto je pričao Vinlofu, a Kelava prevodio jer ovaj naš mister ne zna engleski naravno. Ostalo ga nisam vidio ni jednom, sve pomoćnici viču, upućuju igrače šta i kako radit, on je jadan pogubljen i uplašen skroz. Izmjene koje je radio su mi vrh vrhova, Vidović na bočnog, Vareli pola sata jer je Bara na tribinama, i Mudri unutra nakon dva mjeseca jer bi sad on deset minuta do kraja trebao napraviti šta? Zabiti dva gola? Kak da ne.

Beljo ne može pogoditi s broda u more, cijeli zapad mu se smije. Hoxha je pročitana knjiga. Zapad priča samo naši (Istrini) trebaju pucat, Dinamo ima najgoreg golmana lige. Bennacer previše carini loptu, isto kao i Zajc. Stojković jako loša utakmica.

Na poluvremenu se Zvone ustao iz lože i otišao, netko je rekao da se spustio do svlačionice, ako tko zna šta o tome neka potvrdi. Sjedio sam nedaleko od Bobana i izgledao je jako izmučeno, baš mu se vidjelo na licu da je umoran kao i svi mi ove agonije, i nadam se da sada dolaze promjene. Nakon utakmice, Dabac sjedi u loži, a svi naši otišli, samo sjedi puše si u bradu i gleda u prazno, baš kao i svaki navijač Dinama trenutno.

Ako hoćemo se izvući iz ovoga, trebaju doći promjene. Ja te promjene nažalost ne mogu napraviti, svi mi ovdje to nemožemo napraviti. To mogu i moraju napraviti ljudi koji očito znaju nogomet puno bolje od nas i nadam se da će to svojim potezima potvrditi.

Veliki pozdrav i Dinamovom navijaču s zapada koji je gubio živce do mene i mog tate na tribini.

Ništa, idemo dalje. Bez Kovačevića i Nevistića molim.
  • Kujtim Shalla
    7k
    Pa treba mžnam neko pravo rješenje ,neko ko zna posao ,ko zna postaviti momčad na terenu, da se zna ko šta treba raditi,kako napadati kako braniti. Osnove nogometne igre. Neko ko zna primjeniti formaciju ,radit sa mladim igračima i prije svega ima muda . Dva ova jednostavna rješenja recikliranje nikad ništa nam nisu donijela.
  • El Madrigal
    707

Znam da si admin, ali ovo ti je jako loše onajašnjenje. Zna se o čemu se govori kada se za neki klub kaže da je potrošio. Nitko ne govori o ukupnoj bilanci,nego točno ono sto jest. Ti jako dobro, kao i svi mi, znamo sto to znaci. AKO JE City potrošio na igrače 500 milijuna eura, a svojim sposobnostima i znanjem odgovorni u ķubu su uspjeli uprihoditi milijardu, nitko nece reci City je uprihodio pola milje eura, ali momčad je treća, nego City je potrošio 500 milki, što je više od idućih 15 klubova ukupno, a svejedno je treći. Sada dajem doslovno primjer, onako školski, a ti reci da nisam u pravu.
  • puxigadjurdja
    2.6k
    Sve loše je krenulo od kad nosimo Castore dresove.
  • ShanKu
    1.9k
    Jebote na kaj sam spal, moram navijat za Rijeku, da nas Varaždin ne stigne...
  • Probirštift
    1.1k
    Dečki pričekajte sljedeću godine na isti datum i budemo bili posloženi!
  • Crni86
    16.9k
    Nekak ne vjerujem da je kova vec sad bivsi. Ukoliko bude bit ce kad se vrate u zagreb ili sutra ujutro da se sve prespava
  • FazeN
    3.4k
    Nekak ne vjerujem da je kova vec sad bivsi. Ukoliko bude bit ce kad se vrate u zagreb ili sutra ujutro da se sve prespavaCrni86

Pa čini se da Kova neće večeras biti bivši.
    Tek sad Dinamo napušta stadion imali su sastanak u svlačionici skoro 2 sata, po onom što čujem Kova je lagan totalno i nasmijan.
    Doktor
  • Sibirski plavac
    7.2k
    imali su sastanak u svlačionici skoro 2 sata, po onom što čujem Kova je lagan totalno i nasmijan.FazeN

Not again :cry:
  • Slepicka
    387
    nadam se da se salis
  • fakin
    1.9k
    I kaj sad. Jedan insajder kaze da je vec bio sastanak na kojem je urucen otkaz kovi, drugi kaze da je bio sastanak bez ikakvih odluka. Koja je informacija tocna. Jedna mora biti :worry:
  • FazeN
    3.4k
    Ne šalim se. Dinamo je napustio stadion prije par minuta.
    Sastanak su imali detalje znaju samo igrači, to nitko od nas znati ne može.
    Ali Kova kažu je izašao potpuno lagan.
  • FazeN
    3.4k
    ne znam ništa o otkazu još. Znam samo što mi je rečeno i to sam napisao.
    Nadam se da je dobio otkaz btw.
  • Maki2
    984
    Ilija Loncarevic i njegov brk su idalje bez angazmana...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet