• Goncalo Santos
    2.3k
    covjek se ruga u lice i upravi i svim ljudima kojima je stalo do kluba.

Nije mu prvi put
  • hardek
    7.3k
    po onom što čujem Kova je lagan totalno i nasmijan.
    Doktor
    FazeN

I ja bi bio lagan da znam da će sutra kapnut otpremnina. Vjerovatno je javio ženi da bukira let za Sejšele već
  • El Madrigal
    707

Nije vrijeme za ovakve.djecje gluparije.
  • rokikaciga
    6.8k
    Nadam se da je lagan jer nema pritiska Dinama vise
  • M94
    2.3k
    Ali Kova kažu je izašao potpuno lagan.FazeN

možda je samo obavio veliku nuždu
  • Ritam Ulice
    2.3k
    cekamo tvoju istinu o pravom stanju u Dinamu. Ajde sad da cujemo to
  • Slepicka
    387
    onda je lik totalno izgubio kompas gdje je i sto se dogadja, a od tih slinih sastančenja ionako nema nista, znaci Varazdin borba, a vjerojatno i Karlovac na misice, na sto smo spali da drhtimo doma od Gorice, Lokomotive i Varazdina, Boze moj dragi...
  • don
    16.7k
    Pa čini se da Kova neće večeras biti bivši.
    Tek sad Dinamo napušta stadion imali su sastanak u svlačionici skoro 2 sata, po onom što čujem Kova je lagan totalno i nasmijan.
    Doktor
    FazeN

ne znam kakav je sastanak bio, ali na njemu Bobana sigurno nije bilo.
  • Pacho
    10.3k

I je. Oralno, na pressici.
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Kova neće večeras biti bivši.
    Tek sad Dinamo napušta stadion imali su sastanak u svlačionici skoro 2 sata, po onom što čujem Kova je lagan totalno i nasmijan.
    Doktor
    FazeN

Od prvog dana sam znao u sta ce se dobar covjek pretvorit.

To je isto kao kad ti u osnovnu skolu dode nova učiteljica uplasena, bojazljiva i ne moze iskontrolirat prvasice.

I onda nakon toga osjeti moc svoje pozicije, ravnateljica stane iza nje i pretvori se u najveceg zlotvora za svoj razred.
  • FazeN
    3.4k
    nigdje nisam spomenuo Bobana.
    Rekao sam da su napustili upravo stadion i sastančili u svlačionici 2 ure.
    Što je tamo rečeno također nisam napisao jer ne znam.
  • Maki2
    984
    Sta je Madrigal, ne smije se zajebavat jer inace sta? Boban nece smijenit Kovu jer previse zoninih forumasa nije na aparatima. Ova cijela situacija je tragikomicna, niti Moliere ju nebi ovako napiso. Mozes se ili smijat ili plakat, tvoj osobni izbor je na tebi.
  • rokikaciga
    6.8k
    Rekao sam da su napustili upravo stadion i sastančili u svlačionici 2 ure.FazeN

Trajao bi sat vremena ali je Kelava prevodio na engleski
  • serbus
    5.5k
    Mi lagano moramo početi prestati sa tim otpremninama i to odmah u ugovoru napisati pa ako vjeruješ u svoj rad jebe ti se za to. Naravno isto tako ako taj trud i rad dovede do rezultata čovjeku ugraditi u ugovor vrhunski bonus.

Pa idemo raditi a ne ovak da ti se fućka za rezultat jer lova svejedno kapa. Tko neće takav ugovor niti nije za dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet