• Odani Zgd
    932
    Razmišljaju li u klubu bar o smjeni,ili će Kova dobiti još kredita?
  • LA BOMBA
    569
    Razmišljaju li u klubu bar o smjeni,ili će Kova dobiti još kredita?Odani Zgd

Boban se je odlučio da će mu pružiti nepokolebljivu podršku tako da će sigurno ostati do kraja sezone. A mislim da će mu Boban produžiti kredit i za sljedeću sezonu čak i ako ne osvoji titule i ispadne u ligaškom dijelu EL.

Boban je sam naglasio da je to dugoročni projekt i nakon jedne loše sezone to će opravdavati kao dio procesa.
  • Ljubo
    178
    Ovaj covijek nije trener za nas navijače, ovaj covijek nije trener za naše igrače, ovaj covijek nije trener za naš Dinamo.
  • Crusades
    19.8k
    ma bit će sigurno trener do kraja Zvoninog mandata, kaj se tresete
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Odbijam vjerovat da bi Boban riskirao klub zbog nekih vlastitih stvari kao ega. No ako Kovacevic bude i nakon Istre jos trener onda stvarno ne znam kako si to drugacije jos objasniti. On MORA bit nivsi i tu nema alternative. I on to MORA biti najkasnije nakon Istre kako god ta tekma zavrsila. Covjek je izgubljen kao svlacionica pod njim. Ako on ostane duze od Istre samo cemo jos dublje zaronit u govna.
  • Zagi
    12.9k
    Meni nije jasan taj modelLA BOMBA

Svake četiri godine svaka demokracija na svijetu održi događanje. Ljudima se podijele nekakvi papiri i onda oni nešto zaokružuju.
    Obično rezultati tih črčkarija utječu na to tko će tu zemlju i kojim smjerom voditi u idućem periodu.
  • Odani Zgd
    932
    Nadam se da si sarkastičan.....
  • Crusades
    19.8k
    Meni nije jasan taj model kluba u kojem Boban koji, koliko ja znam, nije dao ni centa svog novca u klub može praviti odluke koje mogu potencialno upropastiti klub poput dovođenja Kovačevića i davanje 100% podrške tom istom nevezano uz rezultate koje pruži na terenu.LA BOMBA

Ovo bi lagano moglo u shit of the day... stvarno danas svatko moze imat pristup internetu. Steta kaj nemaju neki testovi prije nego se nekome ugovori pruzanje internetskih usluga.

A ovo sa Marianakisom neću ni komentirat, vidi se da od nogometa pratiš samo Celje.

*isprike kaj nije sve u jednom postu, sad sam tek vidio ovu ingenioznu misao
  • NB86
    17.3k

Tako i treba bit, jedna osoba odlucuje u sportskom sektoru, vjerujem da ako dobije istru tu je do zime kova bez obzira na rezultate poslije toga, ako kiksa protiv istre otkaz je pitanje vremena
  • Zagi
    12.9k
    @LA BOMBAU svojoj želji da vidiš Rieru ovdje ćeš pljuvati po svakoj pori dinama?
    Jedino kaj ćeš na taj način ostvariti je zatrovati Rieru apsolutno svima, te sebi zaraditi ban.
    Sretno.

Drag si mi, poštujem gorljivost ali nekada treba imati mjeru.
  • LA BOMBA
    569
    Ja sam već rekao da je dolazak Riere u ovom trenutku nerealan. Želim da Dinamo smjeni Kovačevića i ako znam da to neće rezultirati dolazkom Riere, a bilo tko drugi koji će dolaziti će vjerovatno biti upgrade.
  • Mali dioničar
    18.3k
    U klubu koji ima privatnog vlasnika Kovačević bi već davno bio bivši, i dovodilo bi se novog trenera koji bi trebao odgovarati za loše rezultate.

Zamislite šta bi jednom Kovačeviću napravio Marinakis
    LA BOMBA

Kaj ti ne osnuješ klub NK La Bomba i uzmeš Rieru za trenera?

I samo ime kluba dobro bi odjeknulo.
  • Zagi
    12.9k
    a bilo tko drugi koji će dolaziti će vjerovatno biti upgrade.LA BOMBA
    Poučeni prošlom godinom, znamo da ovo nije automatski točno.
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Ja sam već rekao da je dolazak Riere u ovom trenutku nerealan.LA BOMBA

Nerealan je zato što je Rieru od Zvezde dijeli samo to što ga Celje ne pušta. Bara je sinoć pri izlasku s Marakane bio jako jasan oko toga: https://www.facebook.com/watch/?v=2004321940358220

Da je Milojević sinoć izgubio, Riera bi danas vjerojatno rješavao svoj status u Celju i kretao za Beograd.
  • LA BOMBA
    569
    ..
    Nerealan je zato što je Rieru od Zvezde dijeli samo to što ga Celje ne pušta.Mathiasovi Chageri

A zašto ga Celje ne pušta? Zato što Celje ima privatne vlasnike koji rade to što je najbolje za klub, jer su stavili svoj novac u klub i nije im svejedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.