• Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Gospodine Kovačeviću, nažalost je došlo vrijeme rastanka. Bio sam tvoj apologet, ali nakon jučerašnje utakmice više ne mogu.
    Izgubio si svlačionicu, igrači te buše na terenu, a jučerašnjom predstavom smo dotakli dno, uz izjave nakon utakmice koje ostavljaju gorak okus.
    Hvala ti na nekim lijepim trenucima, na 5/5 u derbijima, a sada budi gospodin i pozdravi se s klubom, rastanak bu tako najmanje bolan za sve...
  • Kermit
    826
    Kolike su sanse da Kovacevic sam kaze nije ovo za mene i podnosim ostavku?Li d1986

Čovjek je dobio priliku koju s dužnim poštovanjem više nikad neće dobiti. Borit će se do zadnjeg atoma snage da ostane na kormilu bez obzira na sve. Vlast je slast kako kažu.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Od reciklaže, jedino bih smatrao razumnim Jakirovića i Jovičevića.
    To su dva bivša trenera unazad 10 godina koja se nisu strmoglavila niz liticu nakon Dinama i ostali su na pristojnom nivou.

Najrađe bih ipak nekakvo svježe rješenje i trenera koji izrazito inzistira na posjedu.
  • FazeN
    3.1k
    JovičevićaMlađi referent

Jovičević je bio jako blizu klupi ovog Dinama, JAKO.
    No Zvone je izabrao Kovačevića.
  • striko
    2.6k
    No Zvone je izabrao KovačevićaFazeN

Užas
  • thomas22
    301
    Koji je Kova onda izbor? 4 ili 5-ti?
    Ako su prva tri bili Biscan, Garcia i Bilić
  • hardek
    7.2k
    Jučer nakon tekme sam bio siguran da odlazi nakon Istre neovisno o rezultatu, nakon prospavane noći sve mi se više čini da ne odlazi ni u slučaju poraza 6:0 na Drosini.
  • Ruki93
    108
    Čudno je to što kad seciram ekipu igrača po igrača zadovoljan sam s većinom novih, a u zadnjih mjesec dana nismo odigrali čak niti neku solidnu utakmicu. Svaka nova utakmica kovačevića na klupi je izgubljeno vrijeme, ne mogu zamislit scenarij u kojem on može podići ekipu.
  • hardek
    7.2k
    Ne kužim narativ ovih naših podcastera sa tim nekim informacijama da Kova ne može sam birati igrače nego sluša šta mu Boban kaže. Šta Boban govori Kovi da stavi Kuleta umjesto Belje, Godu i KTCa na bekove?
  • Mali dioničar
    18.3k
    Jovičević je bio jako blizu klupi ovog Dinama, JAKO.
    No Zvone je izabrao Kovačevića.
    FazeN

Jovičević je moralno vrlo upitna osoba gledajući njegov CV i u Dinamu ga ne želim.

Kao igrač bio je preododredjen za Bobanovog nasljednika pa je pobjegao iz kluba i umjesto seniorske kapetanske trake Dinama odabrao juniore Reala.

Kao Dinamov trener bio je Mamićev izbor.

Kao trener vani ne uzima za pomoćnike dečke poput Kosića koji mu je bio pomoćnik u Dinamovih juniorima znači timski rad nula bodova.

Srna mu je dao kormilo Sahtara i zbrisao je.

Otišao je i iz Ludogorca. Doduše, iz Ludogorca je otišao na vrhuncu i sam što je rijetkost u današnjem trenerskom momentu.

Ali iz svega što je odradio u i oko Dinama do sada, klub je svakako više dao njemu i to od malih nogu nego on klubu i uopće ga ne smatram legitimnim dinamovcem.
  • FazeN
    3.1k
    gdje si to vidio?
  • El Madrigal
    702
    Činjenica je da trebamo novog trenera, ali isto tako je i činjenica da svi u i oko Dinama (valjda) znaju da bi to u godinu i nesto sitno bio 6. trener. Prema tome, mislim da odgovorni (ZB) svakako pripremaju teren za novog trenera, ali ovaj put se ne smije jednostavno pogriješiti. A Dinamov puk je jeben. I novi ce trener biti streljani vrlo brzo. Smijenis Kovacevica danas (premda mislim i ja da bi to bilo neophodno), a onda ti ekipu vodi netko od pomoćnika, koji ima apsolutno istu filozofiju kao glavni trener. Znači, ako ekipa ne slijedi trenera, zašto bi slijedili za 2 dana Bloudeka ili Jajala. Jebote, Mato Jajalo i Bloudek. Isto tako svi znamo da je do zimske stanke previše toga u igri i da možemo potonuti još jače. Nije laka odluka i na Bobanu. Šok može trajati 2-3 utakmice, ali ne mora se dogoditi. Uglavnom novi trener da, ali rješenje koje se nece dirati minimalno 2 godine. Dinamo si svaka tri mjeseca novog trenera niti može priuštiti financijski niti je to dobro za renome kluba, a i neki bolji treneri, tj. većina ih nece ni htjeti doći u takav klub. Teška odluka na klupskim tijelima. Ali siguran sam da se ne radi o nekakvoj Bobanovoj taštini ili egu, nego čovjek mora donijeti stabilnu, dugoročnu odluku, a koja se očituje prije svega u sportskom renomeu kluba, zatim financijskom, nečija filozofija, psihologija, stav
    ... a znaš da vise ne smiješ griješiti.
    Moj izbor je ili stranac, koji je vodio ekipe u ligama 5, ili domaći stručnjak renomea Bilić, Tudor.... Nazalost, oni su Hajdukovci i ne možemo ih ostvariti. Ovi prvi su nedostupni i čime ih privući osim novcem?!
  • prefontaine
    4.9k
    Stiže notifikacija na Dinamo aplikaciji, rekoh EVO GA!

kad tamo dječji koncert u pitanju...
  • Hnlovac
    3.8k
    Koliko sam ja puta mislio "evo ga" a obavijest bi bila - "Dinamo-Gorica, zatvorene prijave za ljude u invalidskim kolicima"
  • Zagi
    12.9k
    Od reciklaže, jedino bih smatrao razumnim JakirovićaMlađi referent

Mi Jakira više ne možemo dobiti. Čovjek gradi karijeru u Engleskoj.
    Bio bi glup da se sada vraća nazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube