• Derby
    554
    igraci gube samopouzdanje, gube na vrijednosti (sto je najvaznije jer od toga klub zivi).ArtVandelay

To sigurno nije najvažnije.
  • Goncalo Santos
    2.1k
    Nevezano za utakmicu nego cisto informativno, jel Kelava u stozeru pomocnik Mrcele ili Kovacevica? Odnosno jel ima funkciju trenera vratara ili jedan od pomocnika poput Jajala, Landeke i Bloudeka?
  • wolfgang14
    3.2k
    Od tekme s hajdukom smo postali klub koji u ofenzivnoj igri gura sve na hoxhu. Kao da imamo prime messija pa bude on rijesio. I nije to kritika na hoxhu vec je kritika na trenera koji igru nema i kojeg isti taj hoxha cupa upravo od utakmice s hajdukom.Crni86

jel mi vjeruješ da sam o tome jučer razmišljao i pokušavam skužit kad je to točno hoxha postao naše najbolje krilo s obzirom da ja cijelo vrijeme mislim kako je on privremeno rješenje a on nama praktički drži napad.

Naravno ništa protiv njega, uvijek daje sve od sebe i relativno često jedini na terenu koji nešto pokušava, samo sam nekako mislio da ćemo ciljati na nešto veće i bolje u napadu a ne da nam hoxha iz slavena bude glavni adut.

Ne znam sad jesam ja bedast što sam očekivao neku ozbiljniju opciju ili smo jednostavno spustili standarde ali hoxhu sam nekako uvijek gledao kao rotacijskog igrača za nas
  • kajjaznam
    317
    Kaj trener ostaje?
  • masacusec
    6.6k
    Kaj trener ostaje?kajjaznam

Ma ide, dolazi igor štimac.
  • jakov1
    1.1k
    Lako za Hoxhu, mi smo se opet vratili na postavke od prosle sezone da Misic stoji medu stoperima i realno imamo tri igraca manje u napadu. Ne znam je li do straha od Nevisticevog kiksa ili su Dominguez i McKenna izgubili samopouzdanje zbog losih rezultata, ali njihov doprinos izgradnji igre je nikakav.
  • Jaro
    11k
    njihov doprinos izgradnji igre je nikakavjakov1

kako igramo - nitko od igraca na terenu nema nikakav doprinos izgradnji...
  • Crni86
    16.8k
    mi presli odavno centar misic se spusta medu stopere… to je bilo drugo poluvrijeme. Cjelokupan vezni red je bio uzasan… npr kad sam gledo tovare protiv belupa za vikend, krova ide luta trci, svuda ga je. Da loptu pa ode. Nasi ko da imaju svojih 4 kvadrata na terenu i od tud ne smiju istupit

Ja bi samo treneru i igracima dao da pogledaju jucerasnju tekmu. Imas ekipu koja ne zna di joj je glava di joj je rep i koja nema pojma trcat, a na drugoj strani skolska igra, kretnje, otvaranja.

ma hoxha kao hoxha ajde, da imamo igru i da on ovak igra bili bi svi sretni. Ali nije covjek messi ili pele da se sve toliko forsira. Igre nema ni na vidjelu. Nama je igra daj loptu hoxhi pa kaj bude….
  • BlueDD
    6
    Kova je sam kriv što mu igrači danas izgleda lošije nego što mu je izgledala krajem kolovoza i opravdano će se suočit s mnogim kritikama, ali nije kriv što je ovo što se tiče indiviualne kvalitete u prednoj trećini najlošiji Dinamo u još od ranih 2000-ih. To što mi danas nemamo niti prvog drugog najboljeg individualca lige kad se gleda napadačka trećina (Fruk i Livaja), odnosno što su nam krila igrači s vrlo izraženim manama i ograničenjima poput Vidovića, Hoxhe i Lisice, a potrošeno je 20 mil eura je krimen i sportskog sektora koji je slagao ovu momčad, a u konačnici i birao trenera... Ova momčad je i dalje kad se zbroji ukupni talent najkvalitetnija u ligi, ali trebat će nam brojna nova sistemska rješenja u svim fazama igre da bi se maskirale brojne mane koje naši igrači imaju i da bi kompenzirao nedostatak međulinijskih igrača u završnoj trećini koji su sposobni samostalno stvorit nešto iz ničega. Većina forumaša bila je oduševljena kad se nakon prošle sezone rastjerala famozna pušačka soba i osobno igrače smatram glavnim krivcima za proslogodišnju lošu sezonu te sam najviše razočaran bio upravo s tim tzv. vođama svlačionice, ali bez karakternih igrača nema šampionske momčadi. Nadam se da ih ova momčad ima i da će se sad izrodit neki novi lideri, jer počevši od Vukovara pa sve do sinoć tu nije bilo ni osnovne želje, onog minimuma zalaganja da se bilo što napravi te mi je izrazito problematično što ja ne vidim da tu itko od igrača iskače po pitanju liderstva, nema rekacije na odluke sudaca, nema bodrenja suigrača kad pogriješe, nema igrača koji se toliko vidno trudi da pokušava svojim primjerom pokrenut druge, a onda mi se postavlja i pitanje jesmo li stvorili momčad...
    Što se tiče trenera, odluka je vrlo jednostavna, ako trener ima podršku svlačionicu bilo bi fer dati mu priliku da se i on sam izvadi iz problema i presloži kroz nadolazeću reprezentativnu pauzu, a ukoliko su odnosi u toj mjeri raštimani, odlazak je svakako neminovan nakon Pule...
  • Olmic
    5.4k
    priprema golmana plus u tekmi vrti papirima kad igraci ulaze
  • Li d1986
    270
    Kolike su sanse da Kovacevic sam kaze nije ovo za mene i podnosim ostavku?
  • Crni86
    16.8k
    prema svim dosadasnjim izjavama gdje nije bilo 0,01% samokritike rekao bih nikakve
  • OsamŠest
    6.2k
    Kolike su sanse da Kovacevic sam kaze nije ovo za mene i podnosim ostavku?Li d1986

Da je planirao, već bi to napravio.
  • Filip 91
    1.9k
    Nikakve. Čovjek nema ni trunke samokritike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet