• DinoLeonix
    2k

Dva najskuplja pojačanja ove sezone, zajedno 8 milijuna eura ako se ne varam, u nemilosti našeg dragog stratega.
  • NORTE
    21k
    Ova momčad trenutačno ne djeluje kao da joj treba novi trener ni napadač, nego egzorcist, jer je teško objasniti ovakav raspad u samo mjesec dana od pobjeda protiv Hajduka i Fenerbahčea.Pacho

Kao da je pobjeda protiv Hajduga bila uz neku neviđeno dobru i lepršavu igru pa smo se sad kao neshvatljivo raspali i nestali. :roll:
    Da Hoxha nije prešao pola terena sam i zabio gol ko zna kako bi to završilo.

Malo pozitive, u Puli ćemo moći gledati bravure Ismaela Bennacera.

Svaka hnl utakmica za nas je finale prvenstva.
    To nije jasno jedino treneru dinama koji eksperimentira u gostima kod zeznutog Vukovara kojem nismo ni puknuli prema golu.

Unatoč danu odmora više nakon Malmoa gdje smo pokazali što znači imati potpuni posjed i ne zaprijetiti golu u 100 minuta.
    Jedini bod koji je osvojio Malmo je protiv Kovačevića, a umalo su ga i pobijedili neviđenim bunkerom.
  • fatalerror
    72
    Samo čekam da fanovi našmrkanog, bivši djelatnici i skupštinari počnu srat kak ništ ne valja, kak ovo, kak ono... i kak će se ekipa loviti za te pizdarije. Ko da mi nije dovoljno muka zadnjih par tjedana.
  • Thor
    1.3k
    Istina, ovo je lose ilitiga nedobro. Ali po meni nije drama iako idemo k tome.
    No ja ne bih ama bas nikog i nista mijenjao. Ima ih sad u klubu svih novih strucnjaka,pomocnika,analiticara,kondicijskih,voditelja skole,sportskog direktora,nutricionista... novi roster igraca po odabiru tih istih strucnjaka,pripreme cijelo ljeto u miru, dobre uvjete za igru, gore/dole rezultati... ajmo strucnjaci u klubu, analizirajte zbrojite ucinjeno....dobili ste podrsku,sami sve odabrali,slozili...
    Izvucite se/nas iz ovog gliba,pokazite da znate, borite se! Rekli ste da znate i mozete!
    Pokazite od cega ste stvoreni. Jeste li svi skupa frajeri s mudima ili ste pic... upregnite sve svoje znanje i umijece,uhvatite bika za rogove i borite se, svi skupa u klubu od vrha do dna.
    Mi smo pokazali da smo tu i imamo muda vas podrzati.
    Nema predaje!
  • Noel
    16.8k
    Ako Kovačević bude i dalje trener Dinama poslje reprezentativne stanke onda svi skupa možemo spustit kriterije i naslov u HNLu slavit kao osvajanje lige prvaka. O nekakvim ozbiljnijim rezultatima u Europi sa njim na klupi neću ni govorit, nema smisla, današnja utakmica je sve pokazala. Primili bi tri komada i sa Mikićem na beku i sa Varelom na krilu.

Kada momčad na terenu sa stoperom na beku i Godom te tri defanzivna vezna izgleda kao raspala vojska u defanzivnom smislu onda je jasno da nisi trener dorastao Dinamu. Boban mora reagirat. Glupo je više se ponavljat, ovo je najgori Dinamo u zadnjih par godina, nismo sačuvali mrežu već devet utakmica zaredom.

McKenna i Dominguez da se zovu Bernauer i Mmae bi odavno bili na tapeti medija,navijača i forum struke.
    Igračima ne zamjeram, jednostavno je do trenera, loše i nedovoljno vođenje ekipe i naposljetku jednostavno rečeno nedoraslo Dinamu, Kovačeviću tvoje vrijeme u Dinamu je gotovo.

Porazno.
  • db-izbjeglica
    19k
    Napadaci u pocetku prvenstva trpali kao ludi (beljo i kule). Zadnjih mjesec dana se konstantno njih dvojicu mjenja kao da se pokusava nac onog koji je u formi…Crni86

A zašto nas to čudi?

ajd za belju, novi je igrač, al kule je takav cijelu karijeru.

Ima periode gdje zabija sve što uputi po golu, ali onda dođe period gdje ne može pogoditi ništa. Prošle sezone je bilo isto... u startu sezone je poentirao desetak puta, u studenom upao u lošu formu i probudio se tek na proljeće.

Na kraju je to bila sezona sa mislim 15 golova i to je dosta dobar učinak, al njegov problem je konstantnost.

Nije ovo nikakva kritika na kulenovićev račun, on itekako ima mjesta u dinamu, ali ne može nas čuditi zašto se to događa kad se već događalo i očito će se događati.

Trener se sam doveo u situaciju gdje je premalo rotirao, koristio uski krug igrača i sad ima čitav niz igrača načetih ozljedama, u lošoj formi, nezadovoljne igrače na klupi i slično što rezultira predstavama kakve gledamo u zadnje vrijeme.

Također, nejasno je zašto je određene igrače praktički prekrižio nakon par lošijih nastupa, a drugi imaju popriličan kredit i konstantno igraju unatoč lošijim predstavama.

Moje mišljenje je da se trener ne snalazi u klubu poput dinama, gdje ima pregršt opcija i mora prilagođavati igru. Navikao je voditi klubove koji nemaju širok kadar, gdje ima usku jezgru igrača i rauba ih sa malo promjena u sastavu i taktici.

Ne možeš dinamo voditi kao slaven belupo, jer nemaš isti tip igrača, protivnici te ne gledaju na isti način i očekivanja svih aktera su totalno drugačija.
  • IceMan
    3.6k
    Valjda će i naš predsjednik uprave konačno izaći u javnost s nekim porukama.

Neznam kad bi bilo vrijeme ako nije sad.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Nisam sanjao neku nogometnu utakmicu od Meksiko-Hrvatska u Brazilu 2014. kada sam sanjao da su pali na doping testu i prolazimo dalje.
    Sinoć sam sanjao Istru u nedjelju da je završilo 2-2, Beljo 2 gola i jedan poništeni i na kraju utakmice da se smeće od Tovarića cereka (iako ne sudi utakmicu, to mi je ostalo valjda trauma od prije 2 tjedna). Nikako nije dobro
  • Goran86
    244
    Jesmo li mi glasali za demokratske procese u klubu i javno očitovanje predsjednika u nekim normalnim vremenskim intervalima o stanju u klubu? Klub tone rezultatski i igracki, a iz kluba se nitko ne očitava, tj. vlada zavjet šutnje veće nego u doba našmrkanog. Ne kužim, šta sad?
  • El Madrigal
    697

Bolesno. Kritiziraju svi, a ti sad pokušao ispasti pametan. Koji si ti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet