• MojZagreb
    1
    Bravo NKDZ86 , ovo dost cajta nisem čul. Fala !
  • Ivdzo11
    8.5k
    Dvojba je, barem do srijede navečer, ostala i u napadu. Kovačevićeva je ideja bila da od prve minute zaigra Bakrar, da Beljo i Kulenović ostanu na klupi. Međutim, ta ozljeda Alžirca promijenila je planove, jest da je izdražo trening, ali nije još sigurno hoće li ga trener koristiti kao startera ili džokera s klupe. Kulenović bi ipak mogao dobiti prednost, dok je Dion Beljo trenutno u poziciji pričuve. Tako barem stvari stoje jutro na dan utakmice, no, do samog susreta moglo bi se nešto promijeniti. Sve ostalo - isto. Dominguez i McKenna stoperi, Goda lijevi bek, u vezi Mišić, Zajc i Ljubičić, desno Lisica, lijevo Hoxha... (T.N.)
  • Masto
    354
    dobro je da sam na predictor stavio da kule zabija al bih vise volio da belju odčepi i igra od prve minute
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Screenshot-20251106-094422-Instagram.jpg

Naprijed Plavi Lavovi!
  • rokikaciga
    6.6k
    Kaj nije to prekopirano kajj je Faze tu pisao?
  • nemapredaje
    6.5k
    Sviđa mi se kaj njihov trener najavljuje da se žele nadigravati i tražiti posjed lopte. To nam paše.
  • Maximo
    821

Nadamo se da ...:lol:
  • FazeN
    3k

Ekipa koju je Kova koristio na zadnjem treningu;
    Nevistić, KTC, Sergi, McKenna, Goda; Mišić, Zajc, Ljubičić; Lisica, Hoxha, Kulenović

Ne znači sad da će danas igrati tako, ali zanimljiva postava..KTC, Goda prema naprijed loši bekovi. Vezni red 3 šestice i Kule u vrhu napada.. zanimljiv izbor ako se za to odluči.
  • bbb medimurje
    4.6k
    Znaci stavlja 39 veterana na neprirodnu poziciju umjesto mladog potencijala
    Ako ja to mogu razumjeti...
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Mene vise zanima sta on to vidi u Kulenovicu da ovaj moze izmislit naprijed? Primanje nula, odlaganje nula, imamo prednost u visini konacno i onda cemo toranj ostavit na klupi.
    Evo, ne kuzim.
  • FazeN
    3k
    pričekajmo danas pa budemo vidjeli. Nadam se da ne izađe tako..
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Nevistić, KTC, Sergi, McKenna, Goda; Mišić, Zajc, Ljubičić; Lisica, Hoxha, KulenovićFazeN

Ne znaš ko je okomitiji iz ove postave
  • Time
    1.5k

Opet nam je najkreativniji igrac stoper...kad ce shvatiti da nam treba kreacije,a ne 3 radilice u vezi.
  • djusko
    14
    Ak KTC starta, Mikicu bi trebal dat barem pol sata.
  • FazeN
    3k
    a ne znači da će tako izaći, na Kovi je sve danas da odluči. Prenesao sam samo što znam da je sinoć korišteno, iako znajući Kovu idu šestice u vezu beton haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.