• LA BOMBA
    518
    uuu, ovaj Nigerijac iz Šahtara, Aghahowa - njega sam doveo u Celtic kad sam to igrao prije sto godina. njega sam imao, Kranjčara, Aimara, pregazili smo Europu :) dobar je taj CM 01/02 bioSajla

Najbolji manager ikada.

Aghahowa je bio zvjer ako si ga mogao dobiti jer je bilo uskoro uvijek interesa drugih klubova.

Taribo West, Okoronkwo i Milevskiy u obrani i juriš na ligu prvaka.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Kakva je car te igre ako unaprijed kupujes Modrice, Messije, Ronalde i ostale igrace, i onda kada im se ocjene popnu na 40.
    I jos ako si englez, stavis no work permits.

Meni to nema nikakvu draz igranja :lol:
  • LA BOMBA
    518
    Onda ću probati sa Dinamom, ali uzet ću database 98/99Filip85

Evo baš sam pogledao kako Dinamo izgleda na 98/99 patchu.

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-22-37-44.png

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-22-44-49.png

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-22-39-38.png

Zašto bi igrao nove managere kad se možeš vratiti u 27.6.1998?
  • fatalerror
    68
    [reply="LA BOMBA;779646"

Kljunin flair je 1 :lol: Ne sjećam se baš da je bio takav antitalent. A determination mu slabiji od Prosinečkog, na prvu dosta nerealno.
  • LA BOMBA
    518
    Kakva je car te igre ako unaprijed kupujes Modrice, Messije, Ronalde i ostale igrace, i onda kada im se ocjene popnu na 40.
    I jos ako si englez, stavis no work permits.
    jedan u nizu

Pa dobro, u svakom manageru postoje igrači za koje se zna da će se odlično razviti. U originalnoj CM 01/02 verziji imao si igrače kao Taribo West, Mark Kerr, Milevskiy, Tsigalko, Nikiforenko i tako dalje. Pa bi onda netko mogao reći koji je smisao kupiti te igrače i staviti ih u neki balavi klub i osvojiti ligu prvaka nakon 5, 6 godina.

Sa ovim patchevima igra postaje realnija, imaš određan broj "overpowered" igrača poput Messija, Ronalda, Rooneya koji završavaju u elitnim klubovima. Ako ti igraš sa elitnim klubom onda možeš neke od tih talenata kupiti. Ako igraš sa manjim klubom, teško ćeš ih zadržati i onda ti trebaš igrati protiv njih.

Ovi patchevi donose i mnogo ostalih promjena koje prave igru boljim. Naravno, možeš uzeti i neki drugi database i nećeš imati Messija i Ronalda i imat ćeš igrače iz originalne CM 01/02.

Meni je u managerima uvijek smetalo da su često elitni igrači bili preslabi, pogotovo u tim starijim managerima. Ono neki Juventus završava na sredini tabele a za naslov se bore Atalanta (kad su još bili nikakvi), Venezia, Udinese. Ovdje se to neće dogoditi jer će Juventus kupiti nekog igrača tipa Modrić koji će ih gurati.

A za mnoge od nas nostalgičara dobro nam je tako se prošetati kroz stare sezone sa igračima kojih se sjećamo.
  • don
    16.5k
    Koliko sam ja shvatio hrvatska liga nije igriva, barem na mobile verziji?Tvrdica McTvrdi

nije
  • Filip85
    1.1k
    Nema Darija Šimića niti Silvija Marića... :roll:
  • LA BOMBA
    518
    Možda su u rezervama, nisu svi igrači na slici.
  • Droljo
    22.4k
    Prosinečki dribling 14 sa 29 godina a messi 23 sa 13 godina. Ful realno...
  • Laugreano
    4.8k
    Veliki Kamen Ingrad
    [img]http://Facebook-creation-12134731.jpg
  • LA BOMBA
    518
    Prosinečki dribling 14 sa 29 godina a messi 23 sa 13 godina. Ful realno...Droljo

Slažem se da bi Prosinečki mogao imati više ali za Messija je realno da ima 23. Pogledao sam klipove šta je radio dok je još bio u Barcelona C, on je već tad bio jedan od najboljih na svijetu.
  • Droljo
    22.4k
    Pogledaj klipove šta je Prosinečki radio u istoj toj Barceloni...
  • Laugreano
    4.8k
    CM 01/02 nema veze sa realnoscu. Ali svejedno je najzabavniji manager ikad.
  • Filip85
    1.1k
    livcm.png

Uspješan start
  • Kruno
    1.1k
    Ipak se vracam na fm 24. FM 26 razocaranje skroz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.