• Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Koliko sam ja shvatio hrvatska liga nije igriva, barem na mobile verziji?
  • Filip85
    1.1k
    A gdje da skinem igru ? ovo je patch koliko kužim...nigdje mi ne nudi da skinem igru.
  • Kruno
    1.1k
    Samo ti se je azuriralo na steamu samo pokreni.
  • Filip85
    1.1k
    Ma pitam za CM 01/02 :)
  • LA BOMBA
    514
    A gdje da skinem igru ? ovo je patch koliko kužim...nigdje mi ne nudi da skinem igru.Filip85

Ja sam ovdje downloadao.

https://github.com/nckstwrt/CM0102-Starter-Kit/releases/tag/v1.2.2

Ne treba ti ništa drugo nego samo skinuti taj starter kit i možeš odmah igrati, sve je u zip fileu. Kao što ti piše na ovom linku gdje imaš i više informacija:

"To get started, all you have to do is extract the downloaded zip file anywhere you like. Click in to the folder that just got created and then double click on CM0102StarterKit.exe to start the tool up. Give it anywhere up to 30 seconds the first time you run it, as it needs to unpack the Game folder which contains everything needed for the tool to work."
    https://github.com/nckstwrt/CM0102-Starter-Kit

FAQ na CM forumu ako ti što treba.
    https://champman0102.net/viewtopic.php?t=2449
  • LA BOMBA
    514
    Nema na čemu.

Preporučujem ti da igraš sa Lussenhoff database i kod patcheva staviš Uncap 20's. Tako ćeš dobiti mladog Messija i Ronalda kojima će se atributi razvijati daleko više od limita 20.

13 godišnji Messi već ima dribbling na 23. Kad razvije svoj potencial ima dribbling preko 40 i razara obrane.

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-20-03-04.png
  • Droljo
    22.3k
    Možda da supermana i betmena uzmeš pa da sve dereš 40:0
  • Sajla
    14.5k
    treba i Aquaman za uvjete kao protiv Monaca ili onog Osijeka u kupu
  • LA BOMBA
    514
    Za Messija i Ronalda je realno da imaju atribute veće od 40. Oni su jednostavno bili vanzemaljci i u real life.

Taj patch dovodi realizam u igru. Messi i Ronaldo zabijaju po 60 golova na sezonu, kao što i jesu radili u svojoj karieri.

Cristiano Ronaldo je već totalna zvjer sa 16 godina:

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-21-48-59.png

Kad dopuni 22, 23 godine većina tih atributa prebije limit 20. Kad se to dogodi, uopće se nije potrebno baviti malim utakmicama. Samo klikneš da se utakmica igra, vratiš se na kraju i pogledaš da je Ronaldo zabio svojih standardnih 4 golova, i ideš na sljedeću utakmicu.
  • Filip85
    1.1k
    Skinuo, radi sve k'o vurica ! :)

Hvala za ovaj info Uncap U20, budem jedan sejv odigrao i bez toga čisto da vidim do koliko mogu ići atributi.
  • LA BOMBA
    514
    Sa kojim klubom ćeš igrati? Stavi koji screenshot.

Ovaj starter kit ima i odličan program CM Scout sa kojim možeš vrlo lako naći sve talentirane klince.

Samo staviš nešto u stilu scout rating mininalno oko 60 i potential ability minimalno na 170, max. godina 21 program ti nađe sve klince u igri sa najboljim potencialom, i onda možeš naći one najjeftinije. To je odlično kad si negdje 10 sezona u saveu, da možeš lagano naći najbolje regene.

CM-Scout-2-00-4-11-2025-22-02-19.png
  • Filip85
    1.1k
    Sa kojim klubom ćeš igrati? Stavi koji screenshot.LA BOMBA

Uzeo sam Liverpool, ali onaj original 01/02, no to je samo da se malo uhodam u igru, pošto dugo nisam igrao.
    Onda ću probati sa Dinamom, ali uzet ću database 98/99 :)
  • Sajla
    14.5k
    uuu, ovaj Nigerijac iz Šahtara, Aghahowa - njega sam doveo u Celtic kad sam to igrao prije sto godina. njega sam imao, Kranjčara, Aimara, pregazili smo Europu :) dobar je taj CM 01/02 bio
  • LA BOMBA
    514
    Ako igraš sa Englezima onda se ti isplati staviti ono "No Work Permits" kod patcheva da možeš kupiti non-EU igrače bez komplikacija.

Nisam još probao igrati sa starijim databazama tako da ne znam kako izgleda, ali zvuči kao dobra ideja.

Ja sam igrao sa Dinamom na Lussenhoff database gdje možeš kupiti 15 godišnjeg Modrića iz Zadra.

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-20-03-30.png

Nakon 5, 6 godina razvije se u onog pravog Modrića. Prodao sam ga u Bayern za 90 mil kad je htio otići.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.