• LA BOMBA
    515
    uuu, ovaj Nigerijac iz Šahtara, Aghahowa - njega sam doveo u Celtic kad sam to igrao prije sto godina. njega sam imao, Kranjčara, Aimara, pregazili smo Europu :) dobar je taj CM 01/02 bioSajla

Najbolji manager ikada.

Aghahowa je bio zvjer ako si ga mogao dobiti jer je bilo uskoro uvijek interesa drugih klubova.

Taribo West, Okoronkwo i Milevskiy u obrani i juriš na ligu prvaka.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Kakva je car te igre ako unaprijed kupujes Modrice, Messije, Ronalde i ostale igrace, i onda kada im se ocjene popnu na 40.
    I jos ako si englez, stavis no work permits.

Meni to nema nikakvu draz igranja :lol:
  • LA BOMBA
    515
    Onda ću probati sa Dinamom, ali uzet ću database 98/99Filip85

Evo baš sam pogledao kako Dinamo izgleda na 98/99 patchu.

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-22-37-44.png

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-22-44-49.png

Championship-Manager-01-02-4-11-2025-22-39-38.png

Zašto bi igrao nove managere kad se možeš vratiti u 27.6.1998?
  • fatalerror
    68
    [reply="LA BOMBA;779646"

Kljunin flair je 1 :lol: Ne sjećam se baš da je bio takav antitalent. A determination mu slabiji od Prosinečkog, na prvu dosta nerealno.
  • LA BOMBA
    515
    Kakva je car te igre ako unaprijed kupujes Modrice, Messije, Ronalde i ostale igrace, i onda kada im se ocjene popnu na 40.
    I jos ako si englez, stavis no work permits.
    jedan u nizu

Pa dobro, u svakom manageru postoje igrači za koje se zna da će se odlično razviti. U originalnoj CM 01/02 verziji imao si igrače kao Taribo West, Mark Kerr, Milevskiy, Tsigalko, Nikiforenko i tako dalje. Pa bi onda netko mogao reći koji je smisao kupiti te igrače i staviti ih u neki balavi klub i osvojiti ligu prvaka nakon 5, 6 godina.

Sa ovim patchevima igra postaje realnija, imaš određan broj "overpowered" igrača poput Messija, Ronalda, Rooneya koji završavaju u elitnim klubovima. Ako ti igraš sa elitnim klubom onda možeš neke od tih talenata kupiti. Ako igraš sa manjim klubom, teško ćeš ih zadržati i onda ti trebaš igrati protiv njih.

Ovi patchevi donose i mnogo ostalih promjena koje prave igru boljim. Naravno, možeš uzeti i neki drugi database i nećeš imati Messija i Ronalda i imat ćeš igrače iz originalne CM 01/02.

Meni je u managerima uvijek smetalo da su često elitni igrači bili preslabi, pogotovo u tim starijim managerima. Ono neki Juventus završava na sredini tabele a za naslov se bore Atalanta (kad su još bili nikakvi), Venezia, Udinese. Ovdje se to neće dogoditi jer će Juventus kupiti nekog igrača tipa Modrić koji će ih gurati.

A za mnoge od nas nostalgičara dobro nam je tako se prošetati kroz stare sezone sa igračima kojih se sjećamo.
  • don
    16.5k
    Koliko sam ja shvatio hrvatska liga nije igriva, barem na mobile verziji?Tvrdica McTvrdi

nije
  • Filip85
    1.1k
    Nema Darija Šimića niti Silvija Marića... :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.