• nemapredaje
    6.4k

Ja sam baš prestao igrati na PS5 jer hrpu toga nema na “console” verziji.

Znam da npr. ne možeš inicirati razgovor s igračem što mi je nenormalno da nisu stavili.
  • Filip85
    1.1k
    s igračem što mi je nenormalno da nisu stavili.nemapredaje

Netko je napisao na redditu da su krenuli putem EA Sportsa, maknu hrpu toga pa onda kasnije to prodaju pod "novo". :lol: :roll:
  • Krizy
    63.2k
    https://www.footballmanager.com/the-dugout/top-10-teams-manage-fm26

GNK DINAMO ZAGREB
    Zagreb-Manage-Blog%20Header.png
    If you’re looking for a dominant club to start with, look no further than Croatian giants GNK Dinamo Zagreb.

The most successful club in the nation’s history, Dinamo have won 25 Croatian league titles from a possible 34 but last season was a rare blip as they finished second.

That prompted a busy summer at Stadion Maksimir that saw them add a nice mix of players from young talents like Matteo Perez Vinlof and Gabriel Vidovic through to experienced operators like Scott McKenna and Ismael Bennacer. They also signed a recent FM favourite in striker Dion Drena Beljo.

With a Dinamo save, your first goal is simple – reestablish yourselves as a domestic powerhouse. From there it’s about kicking on in UEFA competition and adding to the club’s packed trophy cabinet.
  • Omake
    13.1k
    Savršen početak 4. sezone na FM23.

DTyXkVS.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.