• nemapredaje
    6.5k

Ja sam baš prestao igrati na PS5 jer hrpu toga nema na “console” verziji.

Znam da npr. ne možeš inicirati razgovor s igračem što mi je nenormalno da nisu stavili.
  • Filip85
    1.1k
    s igračem što mi je nenormalno da nisu stavili.nemapredaje

Netko je napisao na redditu da su krenuli putem EA Sportsa, maknu hrpu toga pa onda kasnije to prodaju pod "novo". :lol: :roll:
  • Krizy
    63.2k
    https://www.footballmanager.com/the-dugout/top-10-teams-manage-fm26

GNK DINAMO ZAGREB
    Zagreb-Manage-Blog%20Header.png
    If you’re looking for a dominant club to start with, look no further than Croatian giants GNK Dinamo Zagreb.

The most successful club in the nation’s history, Dinamo have won 25 Croatian league titles from a possible 34 but last season was a rare blip as they finished second.

That prompted a busy summer at Stadion Maksimir that saw them add a nice mix of players from young talents like Matteo Perez Vinlof and Gabriel Vidovic through to experienced operators like Scott McKenna and Ismael Bennacer. They also signed a recent FM favourite in striker Dion Drena Beljo.

With a Dinamo save, your first goal is simple – reestablish yourselves as a domestic powerhouse. From there it’s about kicking on in UEFA competition and adding to the club’s packed trophy cabinet.
  • Omake
    13.1k
    Savršen početak 4. sezone na FM23.

DTyXkVS.png
  • Filip85
    1.1k
    Recimo to mi nije jasno da nemrem u FM 26 vidjeti cijelu tablicu lige, nego moram skrolati...to su te neke sitnice (kojih se nabere) na novom UI-u zbog kojeg sam zatražio refund. Jednostavno ovakav tip igre traži savršeni UI jer ovdje sučelje nije radi nekakvog "dojma", već je navigiranje po istome ono što se radi 99% vremena dok igraš. Toliko sam se veselio, čekali smo godinu duže nego inače i onda letdown :/
  • Droljo
    22.3k
    Jel može neki skin to promijeniti ili nešto?
  • jedan u nizu
    16.1k
    Jel može neki skin to promijeniti ili nešto?Droljo

Nisu dopustili modiranje igre ove godine, iz samo njima znanih razloga.

Ja se jos uvijek nadam da ce se to promijeniti kroz koji mjesec. Ili da ce promijeniti UI da si sam mozes slagati tile-ove po velicini i sadrzaju, to bi bio pun pogodak. Poput nekih sitnica koje bi mogao sam promijeniti u postavkama, kao sto se nekada moglo poput mijenjanja boja odredenih atributa, ili ''landing page'' kada kliknes na igraca i takve stvari.

Inace danas izlazi full verzija, tj vec je izasla, vecina ljudi je ocekivala da ce izlazenjem full verzije biti promijenjeno vise stvari i bugova, ali jedine promjene koje se mijenjaju su vodeni zig ''beta version'' i tipka za prijavu bugova.
    Strasno nesto
  • jedan u nizu
    16.1k
    za sada je mostly negative reviews..Filip85

Review Type
    All (2,056)
    Positive (493)
    Negative (1,563)
  • Kruno
    1.1k
    Dvije godine cekanja. da napraviis najgori do sad Fm
  • LA BOMBA
    514
    Jel igra tko od vas još CM 01/02?

Ja sam ga prije nekoliko godina počeo opet igrati iz nostalgije, i vidio sam da mnogo ljudi još igra i imaš sve moguće modove i patchove koji moderniziraju igru. Googlajte "CM 01/02 starter kit" i nije teško naći i downloadati tu novu verziju.

Npr. u toj moderniziranoj verziji možeš birati koji patch želiš imati u igri.

the-starter-kit-settings-blog.png

Imaš i mogućnost biranja različitih databasea. Npr. možeš poćeti u još starijim sezonama ili igrati modernije sezone u CM 01/02.

YcyyWy4.png

Ona databaza koja se zove "Lussenhoff" počinje u 01/02 ali sa realističkim razvojem igrača, dakle svi igraći se razvijaju kao što su se u realnom životu. Možeš onda sa tim znanjem kupiti 15 godišnjeg Modrića, Rooneya itd. Messi i Ronaldo se razviju u najbolje igrače i zabijaju po 60 golova na sezonu. Kupio sam Cristiana Ronalda u Valenciju u sezoni 2003/04 i odmah mi je dao 50 golova i vodio me do lige prvaka.

Meni je to mnogo bolje od modernih managera, ako ne drugo zbog legendarnih starih igrača. Posložiti momčad sa mladim Adrianom, Aimarom kao desetku, dovesti Dani Alvesa kao klinca... Totalna nostalgija.
  • Omake
    13.1k
    ja sam bio napravio pauzu od 13 do 21, pa poslije prešao na 23. Šteta što je novi ui toliko loš. FM 23 je trebao biti ovo što je 26. Baš su podbacili na svim frontovima.
  • Ludovic IX
    10.2k
    možeš sve. Već su i novi modovi kamera složeni na fm-scout i rade. Možeš svoju muziku ubacit kad padne gol. Sve grafike rade osim 3d dresova , tj njih se jos ceka da naprave. Ja prvo sto napravim si složim grafiku. Ne mogu gledat ove generičke grbove.

Kad se navikneš, mozes do svega. Igram ovo od valjda 90 i neke. I naravno da je tesko se naviknuti ali taktičke zamisli ovdje bolje rade.
  • jedan u nizu
    16.1k

Mozes napraviti doslovno ono sto mozes promijeniti u bazu podataka. Mozes ubaciti custom pozadinu i takve stvari. Ali to su sve sitnice. Ne mozes mijenjati sami interface, screenove i precace u igri.

U meduvremenu, stanje je sve gore, a bilo bi i puno gore da ljudi koji su refundali igru mogu ostaviti recenziju.

Review Type
    All (2,923)
    Positive (661) +168
    Negative (2,262) +699

Na svaku novu pozitivnu recenziju, ide vise od 4 negativne.
  • Droljo
    22.3k

Ti si kupio fm? Kad ću ja skinut sa tvog steama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.