• M94
    2.2k
    I ja podržavam postupak ljudi u crnom.
    Dani srpske kulture 2 tjedna prije 18.11., sisajte ga.
  • Medvedgrad
    717
    A kad je tito umro, oni plakali.Mihael2305

Tko je plakao? Ovi kaj su večeras uletili?

Tito je umro prije 43 godine.
  • Droljo
    22.3k
    Srbe i torcidu ste mi navukli na šank.... Ništa vam nije sveto....
  • Marktwain
    969
    Treba to presjeći štrukanim pelinom.
  • Nolifer
    13k

A odlazak u tommya je sveto!?

:joke:
  • db-izbjeglica
    19k
    Srpska kultura :lol:
    A šta je to?

Što oni kulturno imaju ponuditi?
    Cajke, kič, neukus, propadanje, glupost i dekadenciju?
  • KtcGoat
    1.9k
    Što oni kulturno imaju ponuditi?db-izbjeglica

Nove traktore? Mozda je to trebala biti izlozba novog voznog parka
  • masacusec
    6.5k
    Čak da je neki random datum, ajde ok, organizirajte si kaj hoćete unutar svoja četiri zida, puca mi kuki. No, ova tempiranja organiziranja svojih happeninga par dana prije obljetnice pada Vukovara nisu slučajnost, već naprotiv; njihova ustaljena i dosljedna provokacija!
  • db-izbjeglica
    19k
    Nove traktore? Mozda je to trebala biti izlozba novog voznog parkaKtcGoat

ma... sve skupa je pomalo smiješno.
    zapravo, bilo bi smiješno da nije žalosno.

opasnija stvar od ovog skupa gdje se pleše nekakvo srpsko-tursko-cigansko kolo, nose opanci, ždere prasetina sa rukama i slično su cajkaški klubovi i koncerti, gdje se doslovno okuplja najveći šljam društva, što srpski, što naš, ali ono - po svim kriterijima.

tamo ovih 50 neće zaviriti jer se ili boje mafijaško-kriminalnog miljea koji je tamo ili su možda i sami na cajkurinama.

mene duša i srce boli kad vidim promicanje te nekulture, zaostalosti, primitivizma po jumbo plakatima, al ono...po cijeloj hrvatskoj, uključujući i zagreb.

pa pogledajte samo nastupe u areni zagreb!
    da se bar nikad nije ni izgradila kad se u njoj odvijaju takvi događaji i redom su svi popunjeni.

dekadencija na najjače.
  • Hnlovac
    3.8k
    mene je zgrozila ona snimka kod prijovickinog koncerta di 30 ljudi u garaži na cajke pleše srpsko kolo, ko da si u Staroj Pazovi

Ajde, ali nakon toga sam nabasao na ono "kafansko veče" i nisam mogao vjerovat kako se tako nešto može održati u bivšoj državi A-U, članici EU I schengena. Takvog mahaluka i osmanluka više ni u Istanbulu nema

Nažalost alarmantan broj tih ljudi onda mase zastavom i pravi se domoljubima. Takvi će mahaluci puniti Arenu a jadan Nick Cave ak okupi 5000 ljudi dobro je prosao
  • db-izbjeglica
    19k
    Nažalost alarmantan broj tih ljudi onda mase zastavom i pravi se domoljubimaHnlovac

ma cjelokupan paket te (ne)kulture koja dolazi u paketu je gnjusan.
    nekultura pokazivanja koja se manifestira ogromnom količinom kiča i neukusa.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Hrvateki nikako da shvate da ove dane kulture primjerice financira naše Ministarstvo i stranka koja ima svog člana u svakoj obitelji. Ovakvi selektirani upadi rade samo štetu, meta vam je u Zagrebu.
  • Dinamosaur
    2.7k
    @Hnlovac Da uđem dublje u ovo ušao bih u politiku ali čim netko demografiju gleda kao linearnu funkciju a broj djece za obnovu smatra 4 po ženi umjesto 2,1, mogu zamisliti kakav je student bio na faksu

Tunis ima 1,6-2,2 djece po ženi i poraslo im stanovništvo s 11,3 na 12,4 milja u 10g, a bolesno se iseljavaju

Prebacio sam ovdje da tamo ne oftopicarimo.
    Uglavnom, Tado Jurić kaže:
    - ako se nastave trendovi iseljavanja i prirodnog pada jednostavna matematika ti pokaže rezultat, jer imamo godisnje 20000 gubitak prirodnim putem(blaga verzija, imali smo i više) i 25-30 tisuća iseljavanjem hrvatskih građana
    -do 2050g. imat cemo 4.5 milijuna, 2- 2.2 milijuna useljenici iz trecih zemalja( 1 mil. iz Azije i Afrike, oko 1.5 mil.iz jugoistocne europe) a Hrvata ce biti oko 2.2 mil.
    -da bi ostali na ovoj brojci svaka Hrvatica bi trebala roditi 4.2 djece a rađaju oko 1.4
    -ako se ne dogode neki geopoliticki obrati, ratovi pa da nasi iseljenici moraju vratit
  • NKDZ86
    6.2k
    Nego, de meni recite jel ima neko da se bavi uvozom autiju iz eu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.