• NerminB
    97
    a psg? :grimace: salu na stranu, celta ima par zvucnih igraca al kad pogledas fener koji je igracki kvalitetniji dosta, a uzeli smo ga, mozemo i ove.. ponavljam, i remi bi mi bio ok sa bodovima iz pule ali moze se i sa celtom
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Jel se zna koliko se gostujucih navijaca ocekuje?
  • fakin
    1.7k
    evo koliko je bilo na prvom gostovanju:

Celta’s first match since returning to the UEL was played at Stuttgart’s MhP Arena in front of 58,000 spectators. Around 1,200 Celta fans attended the game.
  • NORTE
    21k
    Danas ih je bilo oko 200 u Valenciji, sve obični kibici u dresovima.
  • prefontaine
    4.9k
    Evo sad malo gledam ovu Celtu, pa ljudi su bolji od Celtica, definitivno. Nisam imao pojma da ovakav sastavi imaju.

Prvo, njima je golman Villar. Mi govorimo da je Villar klasa, klasni vezni igrač, a eto, njima je na golu, i k tomu, uopće nije prvi vratar. Dalje, u obrani su im Rodriguez i Dominguez. Strava. Mi imamo samo Domingueza, a sad zamislite da imamo i Rodrigueza, koji vrijedi 15M €. Još jedan stoper je Alonso. Ne znam je li to trener Xabi ili vozač formule Fernando, ali me jeza hvata na samu zamisao koji je od njih dvojice u pitanju. Dalje... U vezi opet Rodriguez. Čim se prezivaš Rodriguez, ne možeš biti loš, a oni ih imaju dvojicu. Crno nam se piše. E, al' kad sam vidio da im je u sastavu Zaragoza...tek tada mi ništa nije bilo jasno! Kako cijeli jedan tim, cijela jedna ekipa, može biti u sastavu druge ekipe?! Prvi put to čujem. Zamislite da mi u svom sastavu imamo, npr.Slaven Belupo. Ili Vukovar. Nema smisla, jel' tako?! E, pa ovi su i to uspjeli.

U napadu Iglesias. Nisam neki glazbeni tip, ali znam da je Iglesias poznato svjetsko ime, čini mi se da je bio Julio, a nakon njega i Enrique. Ne znam koji je sa s njima, ali ako netko misli da mi možemo protiv Celte s jednim od njih, grdno se vara! Ali to nije sve, malo im je jedno svjetsko ime, pa su doveli i Durana, vjerojatno pola sastava Duran Durana, ali svejedno... Vascijeli svijet će da budenprotiv nas. Po meni, uspjeh je što smo uopće došli do ove utakmice, a rezultat kakav bude - bude.
  • scooniepenn
    5.8k

Ako si ih gledao vise od 10 minuta ove sezone tesko mozes tvrditi da je bod protiv ove Celte uspjeh. Ja sam ih gledao 5 puta ove sezone i nisu me se uopce dojmili. Tvrdim da su losiji od Fenera, a da je Fenerova najveca boljka, a to je defanzivna tranzicija, kod Celte jos losija. Po stilu igre nam pasu i smatram da imamo jako dobre sanse za pobjedu. Laksi protivnik i od Fenera i od Betisa kad gledamo domace utakmice.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Laksi protivnik i od Fenera i od Betisa kad gledamo domace utakmice.scooniepenn

A mozda i od FCSB ako Rumunji dodu autobus parkirat.
  • Masto
    343
    Dinamo na domaćem terenu mora ići po pobjedu nema tu sta komplicirat a dal je bod uspjeh cemo vidjeti u četvrtak kakva ce celta bit
  • fakin
    1.7k
    ako si gledao više od 10 minute ove sezone Dinamo onda ti je valjda jasno da će bod protiv Celte biti uspjeh.
    mi ne možemo zadnjoj momčadi u našem prvenstvu uzeti bod.
  • Crusades
    19.7k
    mi ne možemo zadnjoj momčadi u našem prvenstvu uzeti bod.fakin

Ali možemo sedmoj momčadi uzeti tri boda!

Neopisivo si iritantan s tim defetističkim komentarima.
  • fakin
    1.7k
    ja sam realan, ne vidim kako netko u ovom trenutku može vidjeti da imamo šanse pobijediti momčad iz la lige. ja bi bio najsretniji od svih ovdje da smo mi moćni i da igramo dobro, ali niti smo moćni, niti igramo dobro. nažalost, trenutna situacija ne daje puno optimizma.
    jedino što je trenutno iritantno je Dinamova "igra" ove sezone i potpuno nerealni komentari nekih ovdje.
  • Crusades
    19.7k
    nažalost, trenutna situacija ne daje puno optimizmafakin

Hvala ti na opservaciji, shvatili smo to i bez tvojih svakodevnih predviđanja.
  • NitkoBitan
    32.6k
    ne vidim kako netko u ovom trenutku može vidjeti da imamo šanse pobijediti momčad iz la ligefakin

Pa igramo protiv europski neiskusne Celte na Maksimiru a ne Reala ili Barcelone. Itekako ce nas se pitat nesto. Ja sam ih pogledao i nicime me nisu impresionirali, itekako su pobjedivi.
  • scooniepenn
    5.8k

Ali mozemo rijesiti lagano Fener, nadigrati Maccabi i Malmo i dobiti tovare na Poljudu, Rijeku na Rujevici, nadigrati Varazdin u gostima gdje nismo dobili zbog ponistenog cistog gola i Osijek 2 puta. Jesam li nesto krivo rekao, slobodno me ispravi. Uglavnom, stojim pri napisanom i ne bojim se Celte niti najmanje. Tvrdio sam isto prije Fenera, jer sam i njih nekoliko puta prije toga gledao, pa je isto tako bilo takvih defetista kao ti koj su racunali vrijednost momcadi na Transfermarktu i tvrdili kako je bod premija. Fener je po svemu bolja momcad od Celte, a cak i znacajno europski iskusnija.
  • blue heart 72
    2.8k
    Ma najbolje da ni ne igramo u četvrtak i da bude registrirano 0:3 za Celtu. Tako bi imali dovoljno vremena da se odmorimo za Pulu i gostovanje kod Istre (naravno sarkazam)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet