• Zagi
    12.7k
    Prije Betisa je bio još gori defetizam. Puno gori.
  • Crni86
    16.6k
    Tko zna kaj ocekivat u cetvrtak. Mi smo nakon ovih par zadnjih tekmi teska nepoznanica. Mozda nam je to i bio cilj :wink:
  • NORTE
    21k
    Celta nam je protivnik po mjeri.
    To je nekih 50/50, ali mi imamo 15k navijača uz sebe.
  • shameless86
    965
    jel potpisujemo igru i ishod kao protiv Rijeke?
  • NORTE
    21k
    Naravno, u EL nemamo preveliki pritisak, čak ni bod protiv probuđene Celte ne bi bio loš, a mi nismo u nekoj formi.

Protiv Rijeke smo dominirali cijelo poluvrijeme, a imali i par šansi u 2.poluvremenu iako smo dosta propali u drugom dijelu.
  • Praskaton
    4.5k
    Hladno gazimo Celtu i onda se vracamo na već viđene probleme u hnl-u
  • shameless86
    965
    uopce me nebi iznenadilo da tucemo spanjolce,a onda u istri kurcina
  • NitkoBitan
    32.6k
    uopce me nebi iznenadilo da tucemo spanjolce,a onda u istri kurcinashameless86

Tako ce i bit jer svemir mora ostat u ravnotezi. Jos ako tovari kiksaju protiv Osijeka mi necemo pobjedit u Puli nema sanse haha.
  • Praskaton
    4.5k

Uvjeren sam u dobar rezultat,kao i za probleme u Istri.Ne treba bit preveliki stručnjak da vidiš gdje su naši problemi.Svi smo ih detektirali ovdje na forumu.Samo se bojim da Kova ne može pronaći rjesenje
  • Guinness
    3.2k
    Do sada smo protiv španjolskih klubova igrali ravno 20 puta u službenim utakmicama.
    Ostvarili smo 3 pobjede, 3 neriješena i 14 poraza te zabili 14 i primili 40 golova.

Klubovi sa kojima smo se sreli i omjer koji smo ostvarili:

(Pld W D L GF GA GD)
    Atlético Madrid 4 0 1 3 1 7 −6
    Barcelona 2 0 1 1 3 7 −4
    Real Betis 2 1 1 0 2 1 +1
    Real Madrid 2 0 0 2 2 7 −5
    Sevilla 4 1 0 3 2 8 −6
    Valencia 2 0 0 2 1 4 −3
    Villarreal 4 1 0 3 3 6 −3

Pozitivan omjer imamo jedino sa Betisom, a prvi put ćemo odigrati službenu utakmicu protiv Celte Vigo.
    U četvrtak idemo po 4 pobjedu i pozitivan rezultat sa još jednim klubom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet