• Kepec
    7.4k
    Boli me ona stvar za veće svjetske igrače, ne zanimaju me Real, Vinicius, Guardiola i ostali. Zanima me Dinamo za kojeg je borba trajala predugo i konačno se zadnjih godina poboljšao odnos kluba i navijača. Ovakvo okretanje leđa vlastitim navijačima je nedopustivo.
    Može nakon danas odigrat još 100 savršenih utakmica, kada će odlazit ja ću se uz sve doktorske partije i lopte sjetit i ove tekme, pa ak sam zbog tog uvrijeđena frajla onda jesam.
  • Felip
    715
    Potezom na Lasickasa je podsjetio na onu situaciju iz prošle sezone kad se Lučić zaletio na njega.
    Hladnije glave, to mu je realno trebao biti drugi žuti, start na Fruku je objektivno već za prvi žuti.
    I onda slušam izjavu jednog Majstorovića koji još vruće glave nakon poraza izjavljuje da je to derbi, nešto što je normalno i da nema zle krvi u svemu tome, a ovi toksični portali i forumi jedva dočekali malo drame za klikove i štakore.

Može biti da je pogriješio u odnosu s navijačima, ali ne sviđa mi se da sad imamo očito javno narušen odnos igrači-navijači i kompletnu atmosferu oko kluba. Bilo bi možda mudrije da predstavnici navijača s Mišićem osobno dogovore i riješe neke stvari, a ne da ga se sad preko medija linčuje. Neki komentari na račun Mišića su toliko gnjusni da će mi trebati mjeseci da izbacim te toksine iz sebe.
  • Paggini
    74.1k
    Meni samo nije jasno zbog čega ih je poveo od sjevera. Prošle sezone su protestirali nakon onog šetnja transa - protest je bio glup, ali sam razumio rezon iza protesta, pa kao ajd.

Ali ovo danas mi je potpuno nejasno. Osramotili ste klub, sebe, razjebali 7000 navijača u Vinkovcima, nitko vam nije riječ rekao s tribine. Danas vam nitko nije ništa srao, nisu se dizale krpe, dapace - navijalo se jos jace nakon sramotne igre i primljenog gola i ti opet odvedes cijelu ekipu od sjevera?

Sramotno, da, ali mi je potpuno nejasno zasto.
  • mali M
    8.8k
    Boli me ona stvar za veće svjetske igrače, ne zanimaju me Real, Vinicius, Guardiola i ostali.Kepec

Šta se onda pozivaš na prodavačice u Konzumu... Ispal je glup kak je odreagiral prema sjeveru al nemoramo moralizirati onda njegovu hladnu glavu dok prima silne novce... Ali nije prvi puta da igrači imaju glupu reakciju prema navijačima pa se na nikoga nismo ovoliko sablažnjavali...
  • rioda
    11.1k
    Ne znam koji je izvor njegove nervoze, ali sad sam na sažetku vidio još jednu situaciju. Ono kad je izgubio loptu na centru pa je završilo šansom Rijeke. Lopta ode u gol aut, a on se s 5-6 metara zalijeće prema stativi i udara ju nogom.

A evo i izjave koju je dao prije utakmice, ni to dosad nisam vidio:

"'Nismo u bajnoj situaciji. Ovaj tjedan smo više pričali i sastančili nego trenirali. Dobro smo analizirali Rijeku i moramo biti drugačiji nego u Vinkovcima. Inače, nemamo što tražiti danas. Jedino bitno je pristup, a kada igraš za Dinamo i imaš dobar pristup, onda dođe i pobjeda."
  • NitkoBitan
    32.6k
    Ovaj tjedan smo više pričali i sastančili nego trenirali.rioda

Ne zvuci lijepo i mislim da nema potrebe da se s tim ide u javnost.
  • Žan
    723
    Nitko nije veci od Dinama.
  • Jura
    245
    Mišiću idi u Kebabspor kod frenda
  • NKDZ86
    6.2k
    nije mu se svidila pjesma jer je sjever nastavio sa pjesmom od prije i nije pozvao igrače na navijanje pa je mislio da ih sjever ignorira, možda to, ali opet nije opravdanje.

Umjesto da se ispriča, oni daju ovu jadnu izjavu, mene je sram. A miško je trebao otić sa svima još prije i nije trebao postati kapetan jer za to nije nikad bio.
    Odlazi!
  • quizzy86
    191
    Sumnjam da ce nakon ove situacije ikad biti isto s njim, bas je napravio glupost kojom je dokazao da jako puno toga ne stima u klubu
  • Krulek
    959
    Loš trener i loša igra pa i vulgarni navijači, sve to dovodi do nervoze nekih koji ne mogu izdržati pritisak pa puknu kao Mišić. Ova haranga će biti kontraproduktivna za igrača kojeg je većina do sada smatrala doktorom. Pitanje je kakva je situacija u svlačionici sa nezadovoljnim igračima i može li to Mišić držati pod kontrolom kao Ademi. Očito bi trebalo traku dati nekom drugome, ali tko od naših hrvatskih igrača moze imati autoritet, ne vidim ga. Stranac s trakom, mislim da ne bi trenutno u kriznoj situaciji bio dobro rješenje.
  • scooniepenn
    5.8k

Takvi da mi dodje da svaku utakmicu njima jedno 5 do 6 u blizem okruzenju skidam sve po spisku. Ja kad sam nervozan kao jucer drugo poluvrijeme dizem se i skidam Devetaku, klupi Rijeke ili Belu, no jedna lijepa kolicina navijaca sere ako ne vodimo od 10. minute i onda krene vrijedjanje igraca konstantno dok ne odu sa stadiona. Ne opravdavam pucanje Misica, ali ne prodje utakmica da se ne sjetim kako nam je bilo na Istoku, jer to sto lijep postotak gledatelja na Zapadu radi je degutantno i to nema veze s navijacima.
  • Big Daddy
    1.6k
    Obavezno presicu, Misicu objasni svoje postupke i ispricaj se.
  • ElDorado
    6.8k
    Njegovo ponašanje je samo iskaz nemoći
  • Masto
    343
    vise bih volio da se predsjednik oglasi u javnosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist