• IceMan
    3.6k
    Sve stoji, al ono na facebooku “Sram te bilo kapetane” mislim da je pogrešno.

Samo otvaramo neke nove frontove, a već ih imamo i dovoljno i previše u zadnje vrijeme.
  • javolimtebejako
    3.3k
    bravo za kapetana sto se potrudio smisliti novu pjesmu za sjever, na koju melodiju ovo ide jel itko zna?

"Nitko nema navijače kao Dinamo,
    naš Sjever je nedostižan.
    U porazu, i u pobjedi,
    uvijek smo bili i uvijek ćemo biti - jedno!"
  • Goncalo Santos
    2k
    da, ajmo praviti medijski cirkus za svaku nesuglasicu, davati motiva portalima da ubiru klikove i konkurenciji da se nasladuje. Tako se ne rjesavaju sukobi u klubu i ne mora sve izlaziti u javnost. Siguran sam da se sve to iza zatvorenih vrata unutar ekipe moze rjesiti.

Jesu misic i igraci trazili presice i isprike nakon utakmice s osijekom kad nije bilo navijanja? Ne, to su stvari koje se rjesavaju unutar grupe i ja prvi ne ulazim u to. I igraci i mi navijaci smo tu u sluzbi Dinama i s obe strane tu zna biti propusta.

Misic je kapetan ove ekipe, sudionik nekih od najvecih pobjeda i sezona ovog kluba i ne zasluzuje da ga se tu poziva ko nekog mulca na javno sramocenje i ponizavanje. Nikada nije bio glasan pred kamerama i u medijima, on svoju dinamovstinu pokaze na terenu, i pokazao ju je u preko 200 utakmica. Imajte postovanja prema tome.
  • Crni86
    16.6k
    tu se slazem.

A moguce i da i on osjeti isto sto i mi. Osjetis na terenu da momcad pada a trenera nema, nema zamejna primas gol. Momcad se osjeca ostavljena sama na terenu.

Ali opet to nije opravdanje za takvo ponasanje.
  • rioda
    11.1k

Galeb se topi u vodama...
  • prefontaine
    4.9k
    zas nema snimka ovogCrni86
    Evo je
  • K3p
    352

Ako on ima pravo na krivu reakciju i koja će mu na kraju krajeva vjerojatno biti oproštena, zašto druga strana nebi imala prvo na ovo ?
  • IceMan
    3.6k

Pa slažem se, al u javnosti ovo sve izgleda kao rat. I jedva su dočekali svi ovo.

Možda da se svi skupa malo smirimo… neznam.
  • Krulek
    959
    Pobijedili smo , a tovarija, fiumieri i većina dnovinara uživaju u našem pljuvanju po svom kapetanu. Ona slika i tekst na FB Zone su ispod svake kritike.
  • Slodobnjak Marka Roga
    14
    Njegovo ponašanje je samo iskaz nemoćiElDorado

Nije to prvi put da Miške to radi, samo su tada još bili Rile i Ademi. Sad je ostao sam, jbg. Trebali smo mi navijači to i ranije sasiječ.
  • Kermit
    821
    Dajte ljudi kaj vam je? Uhvatili ste se Mišića ko da je najgori neprijatelj na svijetu. Nije dovoljno negative oko kluba pa treba još dolijevati ulje na vatru? Što god da je napravio, a prije ovakvog sipanja žuči možda bi bilo OK čuti njegovu stranu priče. Prije bi za ovako otvoreno vrijeđanje igrača, a kamoli kapetana već bilo 20 banova, a ne ovo.
  • don
    16.5k
    svaka čast Mišiću za start na terenu, ali ono nakon utakmice je za svaku osudu.
  • fakin
    1.7k
    Ona slika na drustvenim mrezama zone pokazuje razliku između nas i tovara. I hvala Bogu da se razlikujemo od njih
  • T90d
    2.2k
    Možda je Mišić išao namjerno dobiti crveni karton? Da malo odmori i prisili trenera na promjene u momčadi? :brow:
  • Gringo
    538
    Pa slažem se, al u javnosti ovo sve izgleda kao rat. I jedva su dočekali svi ovo.IceMan

Pa neka izgleda. Ne zanima me kaj će reći Kecman, Valentina ili Toplak.

Neko igrače šamara na rivi, pljuje po kafićima, gađa bakljama zbog loših rezultata pa se o tome piše jedno popodne i ajmo pod tepih.

Nismo isti...

Mi smo izviždali čovjeka koji se nije korektno ponio prema svojim navijačima (kapetan Dinama). Mi o svojim problemima razgovaramo i riješavamo ih.

Izaći ćemo samo jači iz ovoga (nadam se bez aktualnig trenera)

Purgerski pozdrav!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube