• VolimDinamoOo
    133
    Ne podrzavam Misicevo nesportsko ponasanje prema publici na kraju utakmicu, al mi je drago sto je doveo u red Majstorovica i ovog drugog.. Trebao je jos par samara podijeliti
  • NORTE
    21k
    Najbitnija na kraju svega je ova važna hnl pobjeda!
    Barem trenutno prvo mjesto na tablici, korak bliže tituli.

Hvala Hoxha što si nas nam osvojio dva boda koja bez tvog poteza vrlo vjerojatno ne bi osvojili.

Apsolutni prioritet kluba je u hnlu ne zaostajati na zimskoj pauzi, jer i mi ćemo u idućem roku pojačati momčad na nekoliko pozicija i u drugoj polusezoni biti jači nego smo sad.

Ne smijemo se raspasti.
    Ne smijemo potonuti!

Celta pa Pula, a onda odmor pa Karlovac i Varaždin.
    Idemo dić i odvest momčad do niza hnl pobjeda.
    Hoćemo pobjede, nije važno kako.
  • hardek
    7.1k
    Po meni je ono crveni karton, al evo gledam Liverpool Aston Villa i Onana iz Ville na korneru uhvati McAllistera za vrat i gurne ga na pod i dobije žuti.
  • Zagreb1992
    2.7k

Mišić ima 31 godinu ..Kapetan je Dinama i kao takav ne smije si dopustiti da vrijeđa navijače kluba čije boje brani ..ne treba ga pravdati radi toga...Ljudi su ga napadali sa zapada jer je odjebao pozdraviti sjever ...Ni jeda igrač nije iznad kluba pa ni on sam
  • Crusades
    19.7k
    @Krizy daj kad će ti se dat statistiku naših krila po prijašnjim sezonama i ovosezonsku. :nerd:
  • pešća
    625
    Meni nije jasno po čemu je Mudražija zaslužio skandiranje tribina? Danas na tribini kao da gledam telad pored sebe, plješću a ni sami ne znaju zašto. Igrač koji nikakav trag nije ostavio u klubu, igrač koji nije nešto ni gorio na terenu u ovo malo vremena, kamera ga snimi na klupi totalno ravnodušan, i po meni ono najbitnije - nikad nije odbio opciju igranja za tovare.

Nije jedini domaći dečko i Dinamovac u ekipi, a žestoko predvodi u popularnosti na zapadnoj tribini, ne razumijem...

I ako me sjećanje dobro služi normalno je slavio golove protiv Dinama, dapače protiv nas kao da je davao 120%.
  • rioda
    11.1k

Stekao je taj status kao igrač Lokomotive kad je zabijao Hajduku, rušio ih u nekim bitnim momentima za nas, slavio golove i provocirao ih. Plus uz to je osvjedočeni Dinamovac, bio i na proslavi naslova itd. Ljudi su ga zavoljeli i ne vidim tu ništa čudno, a prosječnom Dinamovcu, možemo reći nažalost, važniji je njegov gol za Lokomotivu protiv Hajduka, nego recimo Kuletov za Dinamo protiv neke Istre ili Belupa
  • pešća
    625
    Ok, ali loše je to sa psihološke strane. Pretpostavljam da je on već sad zadovoljan svojim statusom kod navijača i da mu je to možda dovoljno, pristupom mi je tako izgledao recimo u kup utakmici. Moraš bit gladan, zaslužit igrama i zalaganjem pljesak navijača... Ne bi ja rekao da se njega namjerno šikanira, očito je malo i do njega u ovoj situaciji nedostatka minutaže. Pa taman i da nisi pozicijski igrač za Dinamov sustav, potrudi se prilagodit, grizi na treninzima, isporuči nešto... Hoxha je odličan primjer kako se od skoro otpisanog igrača nametnuti u prvu postavu. Ne treba zaboravit ni Godu koji je kao rotacija u Rijeci i isplanirana rotacija u Dinamu došao do prve postave. Očito se može...
  • prefontaine
    4.9k
    Nemam običaj komentirati za vrijeme utakmice, to ostavim nakon. Ipak, nakon jučerašnje "predstave", nisam imao snage ništa napisati. Ovlaš sam bacio oko na komentare ekipe, i vidio sam da se baš i ne slažemo u mišljenju. Gura se neki narativ o tri boda i kapetanu s mudima. Samo ću reći: jebem ti ja ovakva tri boda i jebem ti ja kapetana s mudima ako se na ovakav način pokazuju muda! Spasile nas vile, sudac, Hoxha i Nevistić. Sve ostalo bruka i sramota.

Vjerojatno ću biti prozvan izdajicom, mamicevcem, idiotim koji ne vidi i ne razumije proces, ali, sramota me... Niti je ovo proces, niti je ovo dio procesa. Ovo je nedostatak znanja, kvalitete, moći. Odnosno neznanje, nekvaliteta i čista nemoć. I to na sred Maksimira.

Bljak.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Ja ću nakon prospavane noći stat iza Mišketa i reć da je imao jebena muda a to šta nije dobio crveni je isključivo zaslužan Pejin koji je u Var sobi ostao šutke.
    Nemojte tu previše srat i ponašat se ko da gledamo balet a ne nogomet.
    S razlogom je kapetan kluba i imao je pravo pogriješit kao i svatko od nas u životu.
    Vjerujem da će se ispričat navijačima i ajmo dalje napunit Pulu idući vikend i napokon tamo odnijet pobjedu.
    Purgerski pozdrav
  • NORTE
    21k
    normalno je slavio golove protiv Dinamapešća

Svoje je možda slavio jer mu je vlastita karijera bitna, ali npr. Goričanov gol za 1:1 u predzadnjem kolu Mudri nije slavio.

Otpisani Hoxha kojeg se pokušalo prodati se prometnuo u najvažnijeg igrača u momčadi koji svojim potezima donosi pobjede, to dovoljno govori o stanju ovog dinama.

Imamo ipak to lijevo krilo sa svim svojim manama, boljeg na toj poziciji nemamo i kao takav nam je jedan od ključnih igrača.

Edit; pogledajte thumbnail maxtovarsporta s tekme protiv Rijeke, odabrali su baš Pajačev žuti karton Mišiću.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Sad sam tek pogledao samo naslove po portalima, fakat je nevjerojatno kakav linč se radi zbog crvenog kartonu 15 minuta prije kraja utakmice. Najsmiješnije je da su oni još uvijek uvjereni kako mi imamo medije i svi nama drže ljestve. Ne uzrujavam se previše oko toga, uzrujavam se jer smo u velikoj mjeri sami krivi za to jer se držimo pasivno i prije ili kasnije će nas to skupo koštat
  • Batigol
    103
    Pa sta ste mislili....teska paljba sa svih strana...i reci cu ispravno...
    Ne zelim Livaja ponasanje...
    Nisu to"mude"vec bahatost i nemoc covjeka koji nije dostojan biti kapetan...
    Valjda se zaboravilo pozdravljane navijaca paoka nakon sto su nas naguzili....
    O Kovacevicu se polako ni ne treba trositi rijeci...svakim vikendom sve losije i losije...
  • ElDorado
    6.8k
    Problem je kae vec prekrsaj bio za žuti pa onda i odgurivanje za drugi žuti. Pajač je izvadio žuti prije odgurivanja. Znači Mišić je trebao dobiti dva žuta. Za odgurivanje za žuti var se ne uključuje. A to odgurivanje nije bilo za izravni crveni.
    Ipak ponasanje Misica nije nikakvo pokazivanje muda nego iskaz nemoći. A ja sam i dalje nakon odgledane utakmice ponovo siguran da su oni fizički, kondiciono u kurcu. A dobri čovjek prekasno mijenja
  • Zagi
    12.7k
    Problem je kae vec prekrsaj bio za žutiElDorado
    Ma da. Običan prekršaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url