• CastAway1986
    4.4k
    slazem se , meni je najveci problem sto s odmakom vremena ne vidim nikakav napredak u igri , pa pobogu prvo poluvrijeme na Rujevici je masterclass za ove 3 , 4 posljednje utakmice..A jos me vise zivcira nakon sto primimo gol kako nam trener pada u depresiju umjesto da jos vise podigne ekipu i razdrma ih nekom kvalitetnom zamjenom ...Najjace je da ako dobije tovare na Maksimiru ce imati 6/6 u derbijima a to je malo kome poslo za rukom
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Zanimljivo, baš sam o tome i ja razmišljao, zašto Mišić puca? Ali ne, ajmo ga odmah na stup srama. Ali kad Boysi ne navijaju ili zatrpavaju bakljama onda moramo šutiti jer u to se ne dira? Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi
  • Pacho
    9.5k

Vice standardno odlican. Ali da, u pravu si za orjunu. Ovako nesto se u vezi njih od strane njihovih laprdala moze procitati samo nakon tradicionalnog proljetnog raspada kad se udara po svima. Inace bi bilo ... ali, ali ruka Vrsaljka
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Najjace je da ako dobije tovare na Maksimiru ce imati 6/6 u derbijimaCastAway1986

To je to, drže ga derbiji i Europa. A kada nas išamaraju Gorica i Vukovar, on i dalje dobije kredita radi prethodno navedenih razloga. Ne bih se čudio da i u Karlovcu bude mučenja...
  • FelceAzzurro
    910

Bravo na komentaru! Iako sam mišljenja kako Mišić nije materijal za kapetana i nikad nije trebao biti jer nema tu energiju na terenu, smatram da nije zaslužio ovakav tretman i neki javni progon od navijača kluba za koji on igra. I ono nije za crveni koliko god svi hajku dizali. Kamo sreće da Boban ima moć i može zamjeniti ove tužne tetke od navijača koji jauču kao što je zamjenio igrače, jer pazi,dinamov igrač nije dao na sebe.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne bih se čudio da i u Karlovcu bude mučenja...Sibirski plavac

Apsolutno zagarantirano,sve drugačije bi me iznenadilo
  • BBB Mataa998
    2.8k

A nije bas ni pomoglo od nekog moderatora sa Zone da pozuri to sve objaviti na drustvenim mrezama. Svoje osobne frustracije ne objavljujte u ime foruma.
  • kajjaznam
    309
    osobno tražim ban za moderatora.
    To će biti jedno od pitanja za podcast Zona Dinamo, zašto netko objavljuje onakve statuse
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Déjà vu Osijeka. Ponovno blijeda pobjeda 2-1, nismo zabili golove iz igre već iz individualne kvalitete i pukom sreće. Ponovno mrske scene na tribinama. Doslovno preslika Osijeka. I ono što me najviše iritira je ona praznina u meni nakon pobjede i to još u tzv. “derbiju”.

Kova majstore, prije svega, hvala ti što si prihvatio poziv Zvoneta i vjerujem dao svoj maksimum na klupi Dinama, ali nažalost tvoj maksimum nije za Dinamo. To ne znači da si loš trener nego jednostavno Dinamo je posebna biljka i tu mogu uspjet samo oni najžešći. Vjerujem da bi u jednoj Olimpiji ili Celju radio zavidne rezultate, ali nažalost mi nismo klub bez pritiska gdje se može radit u miru.

Zvone, nadam se da vidiš da igra tone sve dublje i da treba napravit rezove dok nas Bog još mazi s rezultatima, inače nam se ne piše dobro.

Za Celtu sam miran jer nemamo što izgubiti, ali ipak se nadam pobjedi jer jedino ona može smiriti ovu negativu tribina i igrača, stvarno nije lijepo vidjeti ovakve scene nakon utakmica i nema kog ne podjsećaju na “one” godine.

Nakon Celte napokon i ja idem na svoju prvu utakmicu Dinama ove sezone, dugo sam ju čekao, i evo još malo pa napokon i dočekao. Ne idem na puno utakmica Dinama u sezoni i svaka na koju odem mi je kao blagdan. Idemo zajedno ja i stari, nadam se da ćemo moći provest dobro vrijeme na utakmici bez previše nerviranja, vrijeme je i za jednu rutinsku pobjedu valjda. Vukovar je Istru danas nadigrao u Puli, Istrijani mogu pjevat borbene što su uzeli bod, a i njih još čeka kup utakmica u Kurilovcu u srijedu tako da i oni imaju obveza tokom tjedna.

U svakom slučaju pobjeda uz pravi pristup igrača i tribina je imperativ!

Ajmo Dinamo! :strong: :heart:
  • Gemišt86
    232

I koji je zaključak, zakaj Mišić puca?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.8k
    njih još čeka kup utakmicaIjayi Atiemwen

O ovome smo pricali i prosle sezone pa su nas razbili nakon kupa.
  • kajjaznam
    309
    zato kaj zna da je ovo se loše
  • Mali dioničar
    18.3k
    Možda da se Mišković, član IO HNS-a i Darko Rajić Sudar, član IO HNS-a žali na sudjenje HNS-u.
  • rioda
    11.1k

Pazi ti miša, a kad nam je njegov 'igrač' Bel isključio Kangu nije bilo nikih problema... To koliko se neki nogometni djelatnici u RH mogu praviti glupi, ovisno o situaciji, je stvarno nevjerojatno
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Da budem iskren uvijek mi je to ,,pozdravljanje" igrača bilo cringe nakon svake tekme. Ne trebaju dolazit kaj se mene tiče, boli me sto kuraca i danas i jučer i sutra.

Ići ćemo svuda s Dinamom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube