• Facke
    6.9k
    Mene je sramota zeti na takuv nacin tri boda. Zelodec me boli. Misic je trebal dobiti crveni za te i jedne 3/4 utakmice hladenja na tribine. Bez ikakve rasprave. Sramotne ponasanje kapetana nase momcadi.

Za utakmicu koj reci. Dobili sme zbog individualne kvalitete. Ali ne zbog igre. Prvih 35 minot je bile kontrolerane. A nakon toga teski pad. Mi v drugem poluvremenu niste postojali na terenu. Saki pot kad je kamera pokazala Kovacevica v drugem poluvremenu vidle se je da je zgublen , da nema ideju, da nema resenja i da nema pojma koj napraviti. Dobili sme zbog individualne kvalitete nasih igraca. Nemame igru, nis se ne menja i mi zgledame se gorse i gorse. Ja se nadam da Boban to vidi.

Ovakva tri boda mene ne trebaju.
  • Vedraca
    209
    iz Jablanice je
  • kajjaznam
    308
    ajd ne pričaj gluposti.
    Reagirao je onak jer nas suci jebu, a usput imamo trenera kakvog imamo
  • gio
    240
    ↪Jokagrof iz Jablanice jeVedraca

ali navija za FK
  • ElDorado
    6.8k
    Dajte ljudi budimo objektivni. Ovo Misicevo guranje je cisti izravni crveni
  • mali M
    8.8k
    kaj ti pričaš? Radiš od jedne situacije demoniziranje kapetana. Lik je uz Bennacera jedini plus ove godine u vezi... Sva ova frustracija od navijača, kluba i igrača dolazi od ne poduzimanja ničega svezi trenera koji nas ljubazno vozi nizbrdo i svi pizde...
  • Mihael2305
    650
    Teška utakmica gdje se može povući dosta toga, uz to vjerujem da Mišić ima mogući razlog zašto nije došao do sjevera nego se samo pokupio. Seljački način pristupa kapetana, kapetan moram stajat uvijek prvi kad je najteže.

Neva danas do one obrane u drugom pol. opet rupa, pa da on ne može jedan udarac uhvatit u ruke nego otklanja poskokom na nju i izbi u korner.

Prvi gol je svakako greška igrača koji su uletavali skup s ndockytom.

Sve u svemu, 3 boda kod kuće, sad se psihicki pripremit za celtu
  • Plavi Zapad
    11
    Problem je balans ekipe. Mišić je kapetan, a vođu s mudima nemamo. I onda na silu Mišić pokušava nešto za kaj nije. Cijela ekipa je dosta slična. Puno igrača koji nemaju puno trofeja iza sebe i uz to još imaš i takvog trenera.

Zvone sve to vidi i sigurno će nastaviti nadograđivati momčad već na zimu.

Bitna su 3 boda. I tovari su imali puno loših tekmi gdje su došli do pobjede.

Bilo je tu i dobrih stvari. Bennacer je ekstra klasa i raste iz tekme u tekmu, krila su puno bolja nego kad smo krenuli s Vidovićem i Lisicom... A da će nam desni bek biti najveći problem nitko nedavno nije mogao ni sanjati
  • tom
    207
    jesi ti zdrav dečko? pozvao je igrače da odu u svlačionicu i ne ostanu pred sjeverom jer je ljut na suce i trenera?? urnebesan si.

inače, koji god razlog bio boli me k, kapetan Dinama se tako ne ponaša.

inače, za one koji nisu bili u Vinkovcima a vidim da su takvi najglasniji u obrani misica, tamo nije bilo nikakvog posebnog vrijeđanja, samo su skinuti transparenti na sučev zvižduk i nije bilo navijanja s igračima. sad nastavite dalje navijači misica sa svojim pametovanjem navijačima Dinama koji idu s posla ponedjeljkom da bi bodrili momčad u Vinkovcima
  • jedan u nizu
    16k
    Dobro ljudi, iskreno pitanje. Unaprijed isprike na rijecniku, ali ne mogu vise citati ovakve pizdarije.

KOJI JE VAMA BIPOLARNI KURAC???

Kada je Miške krenuo na Lučića i ošamario ga onda je bio igracina, mrcina, kralj, dajte mu kapetansku traku, jedini pravi igrac, pravi dinamovac, legendaaa .....

Danas kresne samarcinu protivniku i krene kolektivna pljuvacina.
    Pa jesmo li jebeni bolesni tovari koji ce opravdavati pizdarije protiv 'mordora', a kasnije srati kada se isto napravi protiv nekog drugog.

Zasto je samaranje Lucica jebeno dobro, brutalno, za dici mu spomenik, ali kada kresne Lasickasa onda je idiot nepromisljeni koji nas kosta pobjede.

Ja mu dizem kapu za tu samarcinu. I onu Lucenzu i ovu Lasickasu. Danas su nas izjebavali sa faulovima, lezanjem i provokacijama. Miske je napravio kapetanski potez i tako i treba.

Pa jebemu mater prigovarali smo da ocemo krv, da ocemo da igraci grizu, a onda kada jedan igrac pokaze krv, odmahe je pljuvacina.

Prosjecni dinamov navijac je jebeno bipolarna mimoza. Siguran sam u to. I da, zona je prepuna prosjecnih dinamovih navijaca.

P.S. Misicevo ponasanje na kraju je na svaku osudu i prima zasluzene pljuvacine zbog toga, ali me totalno nepovezano sa samarcinom u onoj guzvi.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Crveni za Mišića je trebao biti, ali svi zaboravljamo kako je Livaja X puta šamarao protivničke igrače, gušio ih, držao za vrat i puno drugih stvari pa suci nisu reagirali.
    A ovo što nije pozdravio Sjever... e to je već dno dna!
  • Hnlovac
    3.7k
    Pa nije li to onda izjednačavanje Miska sa zalizanim?
  • Pacho
    9.5k

Igru brisi pa kad nas obrisu Vukovar i Gorica bude sok i nevjerica.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Ako je ono crveni za Misica nogomet vise nije muski sport. I jos onaj odvratni Majstorovic glumi nesto a najpoznatiji je laktas u ligi. Zuti i za Misica i za Lasickasa i za Majstorovica.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Nisam rekao da je trebao to napraviti. U ovom slučaju me jedino veseli to što je sudački tretman i kriterij isti. Ako Livaja za takve stvari (a još i gore) ne dobija crvene kartone, onda ne treba ni Mišić dobiti.
    A već kad je udario igrača Rijeke, veseli me to što je udario Majstorovića jer se on već duže vrijeme šepuri kao puran, glumi frajera, a ustvari je obična pičkica koju općenito i treba našamarati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.