• jedan u nizu
    16k

Napisao sam i neki dan. Nadam se da se trazi novi trener, i da se dogovara te se Kovi da neki ''probni rok''. Imas 3 tekme da preokrenes igru, pokazes da zasluzujes ostati. Ako je generalno rok 3 tekme, onda do tad ne potpisujes novog trenera, dogovaras ga i kazes evo pricekaj 3 utakmice da vidimo. Ako nije zadovoljio u te 3 tekme, dajes otkaz i sutradan imas novo trenera.
    A ne ishitreno davati otkaz pa nam Bloudek vodi ekipu koji tjedan dok se ne snademo.

Ozbiljni klubovi rade kako sam gore napisao. Neozbiljni klubovi daju otkaze kao onaj masni grk u Forrestu.
  • Crni86
    16.6k
    pa sanchez je konstantno bio na rubu terena i igrao sa svojom ekipom.

Kova lagano na 1:1 sjeo na klupu i dobro je sve. Totalno totalno pogubljen.

Nazalost ja mislim da je to gotova prica. Nadao sam se da ce se probudit i preokrenut sve, al nakon ovog danas meni samo izgleda trenutak kada ce biti bivsi.
  • Pacho
    9.4k

A kako bi se pratili kada ne mogu ni komunicirati. Svatko tko radi u bilo kakvom grupnom okruzenju zna koliko je vazno to cavrljanje/smalltalk/kakogod za gradenje odnosa. Na hrpi sastanaka ne ides odmah u glavu nego malo laprdas o vremenu, obitelji, sportu, godisnjem, nebitno vec cemu, ali time upoznajes ljude i gradis veze i povjerenje. Postoji hrpa podcasta u kojima npr. ondasnji igraci Chelsea govore koliko je Mourinho bio dobar u tome, kako je sa svima nonstop komunicirao.

Zar ne bi bilo pozeljno da trener moze bez prevoditelja ili paljenja vatre i grabljenja deke zarad dimnih signala pitati McKennu kako mu se svida Zagreb? Da li je probao cevape? Kako mu se svida stan? Ili pitati Vinlofa da li jebe stogod i zasto ne? Ili zaprositi sesnaestogodisnjeg Varel... dosta o tome. Kako stranim igracima objasniti sto ocekujes od njih, zasto ne igraju koliko ocekuju i sta moraju napraviti da bi dosli do vise minuta? Nije isto kad to raspravis 1 na 1 ili kroz prevoditelje.

Pa nije trenerski posao samo saranje po ploci iako nisam uvjeren da dobri covjek Kova i tu zna sta radi.
  • kajjaznam
    304
    Kova je trener kluba me treba sezone da se posloži, da dofura igrače koji njegovom sustavu pašu. On od ovog kadra ne zna napravit momčad.

Ili sam u krivu, pa imamo limitiranu momčad.
  • cibona
    6.7k
    Kovačević: Reakcija publike nakon utakmice? "Ja sam bio u svom filmu".

Torpedirajte ga s klupe Dinama miljama daleko, ko Boga vas molim. Ovo više nije ni smiješno, izjave mu graniče s ludilom.
  • ElDorado
    6.7k
    Lik je sjeo na klupu i tak sjedio 2-3 min
  • Orc123
    13.6k
    Ovo je deja vu s pocetka sezone i utakmice na Rujevici gdje su nas izdominirali 2. Pol....tada je izgovor bio da se jos slazemo, da ne mozemo biti odmah u formi....koji je izgovor danas? Ozljede? Barem se hvalio kako nema ouljeda jer rade svi u timu odlicno.

Suma sumarum, na cemu da temeljimo optimizam nakon odgledanih ovih 90 minuta? Na cemu?
  • ElDorado
    6.7k
    Pa još se slažemo je opet rekao
  • Crni86
    16.6k
    samo sta smo tada na rujevici mi u prvom poluvremenh izgledali 10 puta bolje nego danas na maksimiru prvo poluvrijeme.

Al jako dobra paralela.

valjda cemo se uigrat onda za slijedecu sezonu.
  • Odani Zgd
    896
    Onaj,onaj,onaj....baš neugodno za slušat
  • Orc123
    13.6k
    mislim da je savsren trenutak za smjemu trenera....protiv Celte ako nesto usicarimo super, Istru moramo pobijediti i bez trenera a onda slijedi pauza....skoro mjesec dana za kvalitetnog stratega da poslozi ovaj rastimani orkestar jer kvalitetnih sviraca ne nedostaje, samo treba i pravi dirigent.
  • Hnlovac
    3.7k
    Pa ne pričaju li tak apsolutno svi oz doline Neretve?

Dosad gotovo nikog Iščapljine ili Metkovica nisam upoznao da mu nije svaka 2. Riječ ovaj, onaj
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Iako smo danas pobjedili, jednostavno se vidi da čovjek nije trener za Dinamo. Što je najgore, Kovačević je solidan trener koji je prebrzo uskočio u vruće sedlo Dinama koji ne trpi učenje. Pogotovo učenje nakon što smo prošle godine izgubili titulu i mučimo se s trenerima od kraja prvog mandata Bjelice...

Iako dio nije njegova krivnja, ova frustracija igrača definitivno je njegovo maslo. Kad ga vidim da sjedi i gleda u prazno na klupi dođe mi loše puno puta... Presice očaj očaja, igra toplo hladno, ne rotira, igrači nam gunđaju na mrežama i sad je sve to kulminiralo ovim što se dešava. Vrijeme je po meni za rastanak, ali na lijep način jer je čovjek dao sve od sebe i pokušao, ali jednostavno je Dinamo bio prevelika stepenica za njega. Neka ode nakon ove pobjede i sa čistim obrazom, i neka nam Dinamo preuzme netko tko zna kako od ovih igrača napraviti jebenu momčad...
  • jakov1
    1.1k
    Ili zaprositi sesnaestogodisnjeg Varel...Pacho

Ne znam kome je ovo humoristicno i zasto nakon desetog pokusaja iste fore nisi odletio na hladenje...
  • Pacho
    9.4k

Oprosti mi, molim te. Izvuci cu pouku iz ovoga, a to je ipak najvaznije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.