• Zagreb1992
    2.7k

Čovjek ako je odjebao vlastite navijače zaslužio je pljuvačinu i to poštenu
  • gaTeDZG
    2.4k
    Legendo, tad je bio na klupi i nakon utakmice reagirao tako kako je reagirao.

Sad je slično uradio DVAPUT u derbiju pri rezultatu 1:1 s kapetanskom vrpcom oko ruke, nakon toga dva-tri nonšalantna ispucavanja i šetuckanje po terenu. O potezu nakon utakmice ne želim napisati niti slova.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Da ga jebes, mogao je malo lakse, ali i ja sam bio frustriran kolicinom lezanja, a onda jos Lasickas ide se unosit.
    Ispast ce seljacki, ali BMK. Drago mi je da su nasi malo konacno muda nasli i krenuli vracat. Majstorovic je Belju apsolutno prebio u prvoj utakmici, jasu po nama svi, a kriterij je nepostojeci. Frustracija Misica nakon one epizode Gorice koju je Rijeka iskopirala u drugom dijelu je razumljiva. Dizali su ruke na sve, nepostojece zalede je sudeno opet. Nije opravdanje za kapetana, ali bogami je razumljivo.
    Serite za potez prema sjeveru, potpuno opravdano, ali kad se ovako ponasaju protivnicki igraci na terenu ja ocekujem odgovor.
  • CastAway1986
    4.3k
    komentirao sam prvo za šamaranje ne branim ga za ovo sto je napravio navijacima, trebao je otici do Sjevera to stoji a ove sa zapada necu ni komentirati
    Kule je uputio drugi šamar , volim vise vidjet takav potez nego blijedog trenera koji je pogubljen na klupi
  • mali M
    8.8k
    Mišić treba popiti sav gnjev navijača jer ga je zaslužio NAKON TEKME, ali krivit ga danas za išta na terenu je baš cmizdravo...
  • Zagreb1992
    2.7k

Pa pljuca ga ekipa najviše radi toga ...Mislim da ne toliko radi igre
  • kajjaznam
    299
    Mišić car
    Napokon da je netko kujqc pokazao.
    I to kaj nije otišao navijače pozdraviti, nema veze toliko s navijačima, kolko s trenerom
  • mali M
    8.8k
    ma razumijem ali da ga se sad odriče i Zona i svi navijači jer je ljut otišao u svlačionicu nema potrebe... Da su barem drugi pokazali trećinu života koju je on pokazao...
  • lukaoj
    34
    Ni tad nije bilo okej, ali Lucic je ionako imao kretenski ispad i napao nas tim
  • Miske
    18
    Misketovo šamaranje Majstorovića je dost glup potez, al okej, u žaru borbe svakak reagiras. Al ovo odjebavanje sjevera je neoprostivo, bas dno dna.
  • jp23
    3.5k
    Kaj je zbilja službeni kanal zone na FB tak spljuval Mišića??? Pa kaj ste vi normalni??mali M

Nek me se ispravi ako griješim, ali mislim da je kritika bila radi onog nakon utakmice, ne tijekom
  • Dzoni
    2.5k
    Napokon da je netko kujqc pokazaokajjaznam

Možda je i previše pokazao..
  • tom
    207
    Kojeg života?? Jedino sta on pokazuje su kurčenje vlastitim navijačima i eventualno konflikti s protivničkim igracima. Kad je on kao kapetan utjecao na dizanje ekipe, kad je tu pokazao energiju koju pokazuje u ovom infantilnom durenju bez ikakvog razloga i rađenja neprijatelja od ljudi koji idu svuda za njima? Sta se mene tiče to nije nikakav kapetan i nek uzme papire na zimu ako misli ovako
  • Jokagrof
    16
    Sarajlija mora otic jos veceras jer ovo sto mi igramo nakon 4 mjeseca je jako jako lose
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.