• Mr Anderson
    14.7k
    Ako admini ne baniraju sve ovdje koji jebu mater mišiću i teraju ga u tri pm, onda smo govno ko i tovari. Danas je bitno bilo samo pobijediti.Ludovic IX

Bravo majstore, apsolutno te podržavam. Svakava skalamerija je uzela maha
  • kibatech
    79
    evo ja sam bio na tribini prema kojoj je kapetan pljuvao i vrijedao. Oces opravdat to?
  • Thor
    1.2k
    ok igramo losije ali dobili smo. Zasto sad to? Misic je iz nekog revolta krenuo u svlacionicu...ne kuzim zasto,kaj je tu bilo? Misic je bio kapetan danas na terenu ok. Trebao je i crveni popusit za ona naguravanja. Stao je ispred ekipe. Ne kuzim da se sad tak moramo svadit sa igracima?
  • Riot
    2k
    Danas se zviždi. I sto onda se ljutite kad ne žele slušati zvižduka nakon pobjede kakva god bila.

Navijači su tu da navijaju i da guraju do pobjede i ako pobjeda dodje pogotovo ovak teško, zvižduci su kontraproduktivni.
    Ludovic IX

"...bio poraz ili boda tri nasa pjesma ce se oriti...".. ta je pjesma isla kad ih je valjda smorilo slusat pa su se okrenuli i otisli. Poslije toga je islo zvizdanje
  • bongo
    1.3k
    Dobili tekmu, pogodio sam na predictoru rezultat i Bakrara, ali…

nažalost trener i pojedini igrači su zalutali u naš klub
  • Bosna86
    12.4k
    Ne kuzim da se sad tak moramo svadit sa igracima?Thor

Praviš samostalno konstrukcije… Opusti se
  • Ludovic IX
    10.1k
    i nisu smjeli . Pobijedili smo. Nije bitno kako. Sto bi igrači trebali nakon prošlog puta. Bbb su ti zbog dinama i da guraju do pobjede. Sto bi igraci trebali bit picke pa slusat kak ovi ispoljavaju neke frustracije.
  • T90d
    2.2k

Mišić nije zaslužio crveni karton.
    Prvo kriterij naših sudaca već par sezona, ovo nije za crveni karton. Jer drugi igrači/kapetani su za jača držanja i guranja dobivali samo žuti karton i to ako.
    Drugo, nema ni drugo ni treće. Niti je udario Fruka na podu sa nogom, nego pokraj, niti je on dotaknuo odvratnog Majstorovića po licu.
    T90d
  • Jaro
    11k
    Ne znam sto su ljudi koji kazu da je prvo poluvrijeme izvrsno gledali. Prvo poluvrijeme je, ajmo navuc, prolazno. Igra nikakva, spora, a viskom dodira i mannkom kretanja, s tim da sad cak nisi imao protivnika u bunkeru totalnom pa da se na to cupas. Stav igraca od beskrvno do potpuno nervoznog... Gol, super potez Bennacera i realizacija jeeinog naseg naoadaca u formi. Beljo samo nervoza...
    Drugo poluvrijeme Dinamo u pokusaju bunkera, ali bez agresije, moci, tranzicije. Visili, primili gol, visili. U takvom odnosu snaga, genije s klupe nista, nema zamjene do 75e minute - a tu je tek cirkus - ide Villar, nejde Villar, idu trojica... Naravno, mijenja se pozicija za poziciju kao i svaki put do sad. Ove Rijecabbe bih i ja mlatio, al jbg kaletan bi se morao moc iskontrolirat - al vjerojatno je nervoza posljedica nemoci. Hvala Pajac i VAR.
    I onda Hoxha - jos jednom gol i potez zbog kojeg se gleda i voli nogomet. Gol koji je (ponovo) donio 3 boda, al vjerojatno gurnuo istinu jos malo pod tepih.
    A ta istina je da je Boban na klupu doveo Krunu Jurcica s Temua. Manjak muda, neprepoznavanje situacije u vrijeme utakmice, sablonske izmjene... kako je Jakir duzan napraviti spomenik Kaneku, tako je i Kova duzan Hoxhi...
  • Ludovic IX
    10.1k
    jel pretjero na terenu. Jel se borio. Je..i opet ne valja. Navijači dinama na zapadu znaju bit govna. I frustracija je prema njima
  • miro
    7.8k
    Ovo je bilo toliko loše na svim nivoima. Nadam se nekoj boljoj energiji u četvrtak
  • NitkoBitan
    32.6k
    Bas komentiram sa frendom, tovari dobivaju svaku drugu tekmu na ovakav nacin pa su kakti "konkurentni". Valja proslavit, problemima nek se bave oni koji su placeni za to.
  • Hrvatski Gradjanski
    129
    Mene više nerviraju ova pičkasta padanja na svaki dodir zadnjih godina u nogometu. Neko te dotakne, ti teatralno padaš kao da je ne znam šta. Nedostojanstveno.

Nogomet je prestao biti muški sport.
  • Boycie
    3.6k
    Evo svi se digli na noge. Vec izasli clanci tolerira se previse Misicu. Samo mi je zbog toga drago. Sute svi godinama zbog onog magarca dole ali sad im treba 15min da krenu hrackat.
  • Thor
    1.2k
    frende ja sam opusten. Postavljam pitanje opusteno s ciljem da skuzimo kaj se dogodilo ili dogadja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.