• GeneralNapoleon
    2.2k
    Kriteriji su ocito tolko spusteni da se solidno poluvrijeme protiv Rijeke odmah hvali kao "izvrsno, odlicno itd". Ovo je definitivno puno bolje nego dobar dio svega sto smo odigrali. Ali apsolutno nista specijalno.

Igramo kontrolirano i tvrdo. Stvorili smo nategnuto dvije prilike u 45 minuta od koje smo zicer zabili i to je to. Ofenzivno je to, barem za moja ocekivanja, i dalje pre malo. 4 udarca po Rijekinom golu uz 47% posijeda na Maksimiru. Stvarno nemru disat od silne dominacije.

Ak nekoga to zadovoljava u redu. Ali ne treba se nis cudit da onda protiv manjih protivnika koji igraju manje otvoreno od Rijeke bude jos vece mucenje.

Mislim da je primaran razlog zasto izgledamo opet barem solidno veca volja igraca i otvoreniji protivnik a ne da smo napravili neki skok u igri.
  • DiddyGuela
    4.8k
    Bakrar je jedan od boljih transfera koje smo napravili zadnjih godina. Dosao za malu odstetu kao treci napadac a ispada da nam je on sada najbolje krilo u klubu. I stvarno igra dobro, opasan je okomit i puno sudjelije u igri. Djeluje kao stalna opasnost za protivnika.
  • Jos-Optimus
    7.7k
    kakav nogomet? Igrali su bunkercinu do gola
  • Zagi
    12.7k
    Kriteriji su ocito tolko spusteniGeneralNapoleon

Joj daj, vodimo i igramo dosta dobro. Smenjuj trenera poslije utakmice.
  • Borovljanin
    346
    Kako me živcira kaj Goda uopće ne pokušava raditi napadačke paseve... Za Vinlofa je TV u boji, ali baš ne želi nikakav kreativan potez napraviti
  • GeneralNapoleon
    2.2k

Nije na meni da smijenjujem trenera. Ja sam samo dao svoj pogled na igru. Ako ostale igra zadovoljava nemam problema sa time.
  • ElDorado
    6.7k
    Ne shvaćam ovo povlačenje nakon gola.
    Inače puštaju Godu koji je užasan.
  • serbus
    5.4k

Razlika je kad te dinamo igrom natjera da se braniš a ne kad si ti već došao sa igračima na 30m i čekaš kontru koja svima iz donjeg doma prolazi. A mi nemamo rješenje za takve zato dobijemo derbije gdje se relativno i igra nešto.
  • bobanzg
    100
    Tu se nekima uvijek mora podilazit i ne daj Bože nekoga kritizirat jer odmah ispadaš neprijatelj kluba. Kriteriji su svakako ispodprosječni, i individialno i generalno.
  • Marley
    5.1k
    probati ne dozvoliti udarac u okvir naseg gola.Pacho
    Trpaj jos da se maknemo iz Neva zonePacho
    Cekamo Nevinu carolijuPacho
    Pogotovo kad uzmes u obzir tko nam je na goluPacho
    giphy.gif

@Pacho dobro je shvatili smo :wink:
  • M94
    2.2k
    Ne sviđa mi se ovo povlačenje.
  • Pacho
    9.4k

Prinajem, opsjednut sam njime jer prima oko 50% udaraca u okvir gola. A koji je tvoj razlog?

Bolje receno, imam PTSP od njega.
  • Orc123
    13.6k
    A zasto smo se sad povukli...i tak stalno...kad zabijemo, mi umjesto da gazimo dalje, mi se onda povucemo i cekamo i to protiv momcadi koja za 2 koplje slabija od nas. Cemu to? U svim linijama smo kvalitetniji i onda se mi prilagođavamo njima i to na Maksimieu u pm. . .

Treba ih gaziti jer smo puno kvalitetniji od njih....cemu da se branimo?
  • Keyser Soze
    16.7k
    Jako loš ulazak u 2. pol
  • hb1
    211
    Zasto smo povuceni koji je razlog tog poteza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.