• Sibirski plavac
    7k

Evo taman vidio.

A mislim, i Chielinni je rekao da Juve čvrsto stoji uz Tudora i da se vesele nastavku suradnje, a 5 dana kasnije Tušo dobio nogu i doveden Spaletti.

Sve je moguće.
  • K3p
    349
    U idućih tjedan dana ćemo dobit sve odgovore. Bude li manje od 4 boda, da ne kažem 6, sve će biti jasno. Zapravo još bitnije će biti uspije li adaptirati momčad na to što nema nekoliko igrača koji kotiraju u njegovih prvih 15.
  • prefontaine
    4.8k
    Obzirom kako igramo i izgledamo, ja sam bio uvjeren da je ovo objavio Dalmatinski portal.

Jučer sam bio u nekom raznolikom i čudnovatom društvu, dotakli se tako Dinama, i pet ljudi nas uvjerava da je Mario Kovačević extra izbor i treba ga istrpiti do kraja sezone. Problem je što su sva petorica žestoki tovari.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    To da trenera treba puštat cijelu sezonu da radi vrijedi za klubove kojima je svejedno jesu li 9. Ili 4., samo da je bilanca na mjestu i da se promoviraju 2 igrača za prodaju. Mi si nemremo dopustit "dajmo treneru vremena" ako on gubi 5 zaredom i 4. smo na Valentinovo.

Pitanje je sad samo koliko treba bit lak na okidaču, zasigurno ne kao ludi Turci kaj tjeraju trenera nakon 2 vezana remija, ali isto tako nema milosti ako se zaostaje sve više. Po meni, svaki odlazak magaradi na +5 razlike je crveno svjetlo. Nekome je možda +7 ili +10, ali bojim se da smo tada ošli u nepovrat
  • Sibirski plavac
    7k
    Nakon Vukovara ovdje je netko napisao da je Kova "potrošio sve kredite" i da mu se ozbiljno drma stolica, a sad index kaže da im iz kluba tvrde da otkaz uoopće nije tema trenutno i da trener ostaje do daljnjeg.

Niš mi nije jasno.
  • Dzoni
    2.5k
    Najbolje bi bilo svako kolo novi trener, ako ništa bar će uvijek biti taj pozitivan šok.
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Ja se nadam da traze zamjenu i da su ovo medijski spinovi.
  • Crni86
    16.5k
    da im iz kluba tvrde da otkaz uoopće nije tema trenutno i da trener ostaje do daljnjegSibirski plavac

A kaj buju drugo tvrdili?

I da je na rubu, to se nece javno rec.
  • NerminB
    83
    A u kom pravcu biste razmisljali da uzmemo rijeku, a zijanimo protiv celte? :grin: realno, rijeka dosta bitnija utakmica od celte u odlucivanju marijeve sudbine
  • Crni86
    16.5k
    ukoliko ce igra biti dobra super, ali bilo kakav rezultat uz igru iz zadnje 4 uatkmice je samo sve dublje zakopavanje.
  • Sibirski plavac
    7k
    I da je na rubu, to se nece javno rec.Crni86

A mislim ponovit ću, Chielinni doslovce javno otkrio da iza Tudora stoje i da se vesele budućnosti s njim, a par dana kasnije Tušo dobije nogu. Nije rekao samo da stoje uz njega nego je baš naglasio da se vesele dalnjoj suradnji. Na kraju se desilo upravo suportno.

Ja osobno mislim da se isto nešto kuha po pitanju trenera Dinama, pogotovo ako su istiniti natpisi da je Boban bio nezadovoljan već nakon maccabija. A to smo dobili...
  • Xpert1992
    80
    Volio bi vidit pomak u napadackoj igri, poslje malmoa sam mislio da nam je jedini plan bio kad smo gubili, lansiranje lopte u 16 pa kaj bude i da je to katastrofa. Ali nakon Vukovara, tu tekmu protiv Malmoa bi si stavio kao screensaver koliko smo bili sterilni protiv Vukovara.
  • San Lorenzo
    22.8k
    Samo da ne bude kao s Cannavarom, da većina vidi da to nikamo ne vodi, ali mu se tvrdoglavo vjeruje jer nismo ludi dati otkaz još jednom treneru, i onda ga ipak smjeniš ali mjesec dana prekasno.
  • Sibirski plavac
    7k

A Kovi je iduće gostovanje u hnl-u baš Pula, kao i Fabiu kojem je 3 0 u Puli i presudilo. Simbolično... :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet