• Pacho
    9.3k
    Nije Rijeka igrala nikakav bunker u drugom poluvremenu, a nadigrali su nas. Toliko o teorijama da nas samo niski blok muci. Iako je i to s niskim blokom dovoljno za otkaz.
  • Zg123
    2.7k
    Jedino tko nije mogao preci centar i igrao je bunker smo mi od 35. minute pa do kraja utakmice. Onako kukavicki i lose nismo ni pod Zacom Kopicem igrali
  • Ruki93
    105
    Ako imamo ozbiljnu upravu ne smije jedan fantastičan potez Hoxhe presuditi treba li dobit otkaz ili ne. Ovo danas poslije prvog gola je podsjetilo na najgora dinamova izdanja iz prosle sezone i bojim se da cemo u Puli (ako ne bude promjene na klupi) proci kao i prosle sezone pogotovo jer ide poslije europske utakmice.
  • NitkoBitan
    32.5k
    U cetvrtak pobjedom na Maksimiru (koja uopce nije nerealna) mozemo prakticki osigurat proljece u EL (10 bodova, dobra gol razlika, u najgorem slucaju jos negdje ubost jedan bod). Ohladit glave, i igraci i navijaci. U cetvrtak plavi pakao.
  • T90d
    2.2k
    Mišić propušta Istru radi žutih kartona.

Hoxha ima 3 žuta kartona, sljedeći karton mu znači preskakanje jednog kola.
    Od ostalih Dominguez, Stojković, Kulenović, Beljo imaju po dva.
  • Time
    1.5k
    Tko god je od admina napisao onaj status za Misica sram vas bilo,Misic je seljak nema tu rasprave(nije da to nismo znali)ali ovo stavljati na javni profil sram i stid vas bilo...fuj fuj fuj...zgrozen sam objavom.Tko je to stavio ne misli dobro Dinamu,dosta stvari ide lose a vi jos dodate ulja na vatru umjesto da obrnuto radite
    SRAM I STID NEK TE BUDE
  • ksapi
    6.2k

čega sram i stid?? frajer je ispao teška seljačina, zaslužio je javni linč zbog toga i amen.

i općenito, te sve pičkice treba stavit gdje im je mjesto, ja ne znam kaj su si oni umislili da su bogom dani. lani se nadure na onu poruku, sad ovo.. dosta je bilo
  • San Lorenzo
    22.9k
    Šta piše na facebooku za nas koji nemamo društvene mreže?
  • T90d
    2.2k

Ako je istina da je dva puta "bježao" sa terena, odbio dignuti ruke na skandiranje imena kluba čiji je kapetan, pa pljunuti prema zapadu. Onda je zaslužio u najmanju ruku skidanje trake sa ruke i trčanje po šumi do zime. Pa onda vidjeti kako dalje sa njim. Ima gore ispade na terenu nego Ristovski prošle sezone.

"Sram te bilo "kapetane"."
  • DiddyGuela
    4.8k
    Forum glavesine do jucer nisu dale da se kritiizira Kovaball a sada javno prozivaju kapetana. Sve u ime atmosfere, sjajno.
  • ksapi
    6.2k

Pa ne prozivaju ga zbog igre, nego zbog ponašanja prema navijačima kao kapetana. Kaj se praviš glup
  • Crni86
    16.5k
    Nazalost ovo izgleda kao deja vu prosle sezone.

Igra losa, rezultat jos tu i tamo negdje prode kao danas eto hoxha….

Sanchez je skolovao kovu drugo poluvrijeme. Rijeka je bila bolja. Nas trener je bio samo promatrac. Nakon cabraje pa i trenera malmoa novi trener na listi koji je naseg trenera nadmudrio.

Govor tijela igraca uzasan, svi stoje. Ne trudimo se. Nije nikako dobro i vrijeme je da se upali alarm na visim katovima u maksimiru.
  • DiddyGuela
    4.8k

Svako ima svoj razlog za prozivanje ovog ili onog ali onda nemoj srat dok i ti radis isto i to javno na FBu. To mi smeta a ne smeta mi da svako kaze/napise sto misli.
  • ksapi
    6.2k

I dalje se praviš glup
  • San Lorenzo
    22.9k
    Sve ovo se događa u tjednu kad je očito bilo više od jednog kriznog sastanka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet