• Paulie
    297

jbg kad u 20-oj min ostaneš bez cuge uzima se i kod onog lika koji ide po tribini, nema biranja :lol:
  • masacusec
    6.5k
    Ak dodjem već u cugi na tribinu, ona tocena piva mi je top i ubio bih za nju. Međutim kada dođem trezan, onda mi se to đubre neda cugati.
  • Masto
    328
    Ocel ta najava, ili mozda nesto vise od najave
  • rakurs
    2k
    Kova u najavi rekao da se RPG sljedećeg tjedna priključuje momčadi. Bennacer trenira, Stojković i Zajc bi se mogli vratiti sljedeći tjedan.
  • Pacho
    9.1k
    "To je derbi, neće se mnogo gledati forma. Nemoguće je četiri mjeseca biti na istoj razini, ali nadam se pobjedi."

"Prvi nisam sretan kad izgubimo od zadnje momčadi na ljestvici. Ne čitam puno medije, nemam vremena, ali znam da ne možeš uvijek pobjeđivati. Nisam opterećen ni sa čime, želim najbolje i radimo na tome. Dobivam puno podrške, radim, borim se."

Boze dragi...
  • GOAT
    4.1k
    Nisam opterećen ni sa čimePacho

51QemI1cPsL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
  • austrijanac
    8.1k
    Nisam opterećen ni sa čimePacho

Sigurno neće reć da je svjestan otkaza uslijed lošije iduće dvije tekme.

Mislim shvacam sve vas, glupa pressica, al razumijem da neće reć neke stvari javno.
  • cibona
    6.6k
    Svakom novom izjavom potkopava se sve dublje i dublje i samo dokazuje činjenicu da je njegov izbor za glavnog trenera bio gadna pogreška.
  • Pacho
    9.1k

Ne smeta mi taj dio nego ovo da je nemoguce 4 mjeseca biti na istoj razini i da ne mozes uvijek pobjedivati. Naravno da ne mozes, ali mi vec imamo 3 sramotna poraza. I o kakvoj tocno razini pricamo? Kad smo to ove sezone bili na nekoj zavidnoj razini?

A ako je nemoguce, kako to da smo odradili puno sezona za manje poraza nego sto ce ih dobri covjek Kova skupiti u par mjeseci? Zasto Bayern ima omjer 8-0-0 uz 30-4 gol razliku?
  • Olmic
    5.3k
    Svjestan je da je vec bivsi samo je pitanje dana
  • Sibirski plavac
    7k

A ne znam, ako dobije i Rijeku i Celtu sumnjam da će ga se micat. Jedino ako spuši jednu od te dvije, ili ne daj Bože obje, e tad je zicer da ide, valjda.
  • GOAT
    4.1k
    Nije cak ni do danasnje presice nego covjek stvarno izgleda kao da nije opterecen cak ni kad gubimo od Vukovara, barem odglumi neku jacu emociju pa pokusaj probuditi igrace sta ja znam.

Slazem se sa izjavom da ne mozes uvijek pobjedivati ali ne mozes ni svaku utakmicu izgledati kao da nemas plana i to je glavna tema razgovora samo mi se cini da on toga bas i nije svjestan
  • austrijanac
    8.1k
    Ma u pravu ste, samo za tu izjavu kazem.

Ostalo se slažem Kolumbijac i Ovca
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Kova u najavi rekao da se RPG sljedećeg tjedna priključuje momčadi.rakurs

Mislim da je to najavljeno više puta ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.