Crni86
Crni86         
         Nakon 30% prvenstva, nas direktni konkurent koji igra samo to prvenstvo osvoji 23.14% bodova a mi osvojimo 20,3%. Znaci ima jos 70% prvenstva za odigrati, 75 bodova u igri, 3 puta igramo s tim konkurentom, dva puta doma. — Filip B
Bas se pitam kako bi vi prezivjeli da ste navijaci Tuge s juga? — Filip B

NerminB
NerminB         
         Vi od ove najobicnije standardne situacije pisete o rasulu, sramoti, tragediji, cirkusu. Meni najiskrenije nije jasno kako se vi nosite s ikakvim stresom i problemima u zivotu? Bas se pitam kako bi vi prezivjeli da ste navijaci Tuge s juga? To bi bio kolektivni suicid svako proljece cini mi se. — Filip B
 Filip B
Filip B         

Blueshadow86
Blueshadow86         
          Mr Anderson
Mr Anderson         
         Postoji nemali broj ljudi koji odmahuju rukom kod zaostatka od -3 boda, da je tek 12. kolo itd, itd, itd... Shvatite već jednom da nije "tek" nego je VEĆ 12. kolo, a naša igra je mrtva i mučimo se doslovno sa svima. — Blueshadow86

Dzoni
Dzoni         
          Blueshadow86
Blueshadow86         

cibona
cibona         
          Mr Anderson
Mr Anderson         

Crni86
Crni86         
         Jedno je reci - igra nam ne valja, drugo je zazivat smjene trenera, taracanje igraca, govoriti da je cirkus od kluba i da je sramota. To nije konstruktivno i toksicno — Filip B
Ha vidis kad bi kuzio sport, razumio bi da to nema veze s motivacijom vec da su bili ograniceni kvalitetom. Tako da mi je totalno ne jasno zasto si naveo ove primjere.toliko su se dobro motivirali prije 14-15 godina da smo s praznih tribina gledali Dinamo koji pusi od random europskih liliputanaca ili se X s Kijevom na kraju skupine u LP-u slavio kao Bozic — Filip B
Gorica je presudena idiotskom reakcijom Stojkovica koju smo svi opravdano kritizirali i mozda su naucili nesto iz nje. Ali zvat to cirkusom i sramotom, normalne sportske rezultate i poraze je cirkus od nekih “navijaca”. Lokomotiva je bila los dan i neki igraci se nisu pokazali u dobrom svjetlu - kritika je ok, pljuvanje i panicarenje nije. Bod protiv ekipe koja je zabila krumpir i onda sparkirala dva autobusa ispred svog gola, na njihovom terenu u jednoj europskoj utakmici je ok rezultat. Da je Dominguezova glava usla u gol, pisali bi ovdje ode ekipi. — Filip B
 Blueshadow86
Blueshadow86         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.