• FazeN
    3k
    Ni meni, no budemo vidjeli protiv Rijeke jel se isplatilo dat Lisici šansu a ne malom
  • Zagi
    12.6k
    Samo da se na ovo osvrnem
    čak postoje priče da je rekao da je bolji od Valincica(ne zalazim u to).FazeN
    Ne samo da nimalo malom ovako nešto ne zamjeram, nego iskreno jebeš igrača koji ovako ne razmišlja.
  • Zg123
    2.7k
    Ne znam na koju foru moze agent odlucivati hoce li igrac ici na pripreme ili ne
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Napisao sam vam situaciju s RPGem još davno ne znam čemu ovo sada…. Prva zamjena je isto ozlijeđena, ne znam hoće li se probati sa Soldom ili Mikićem, na temelju onog što sam ja čuo Soldo je puno realniji… KTC isto, ali koliko može i samo za neke utakmice….

Novi desni bek na zimu
  • FazeN
    3k
    To je nešto što bi mi morao vjerovati na riječ, ali znam da nećeš i to je u redu.
  • Zagi
    12.6k
    Nije stvar povjerenja nego nam nije jasno kako je to izvedivo.
    Veliš klauzula o raskidanju ugovora, ok. Idi na sud.
    Ne može tebe menađer spriječiti da ideš na pripreme. To je robovlasništvo jebote.
  • FazeN
    3k
    Ma to o ugovoru ne tvrdim otkud da ja znam što on stavlja u svoj ugovor to zna samo on i njegova stranka.
    No hvala Bogu ima velika usta pa se čuje svašta zanimljivog okolo.
    Kako god ja sam za protiv suradnje s njim bio to Jagusic, Mikic bilo tko, no tko sam ja na kraju nitko i ništa.
  • Krizy
    63.1k
    Uglavnom radi se igraču koji trenutno igra u Švicarskoj -> Jozo Stanić.FazeN

Života mi, krenuo pisati Jozo Stanić, ali se sjetio da sada igra stopera pa nisam postao :rofl:
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Vjerujem da postoje mnoge nepopularne metode kojim menadzer moze natjerati igraca na nesto (gepek varijanta), osim toga svi ti menadzeri imaju "osiguranje" iz kojekakvih krugova sto im sigurno doprinosi imidzu opasnih.

S druge strane zastupaju dijete, najmanji problem je njega i roditelje uvjeriti da su pravno nemocni i da ako se odluce prekinuti surdanju da ce na sudu izgubiti sve.
  • ElDorado
    6.6k
    Pa mislim konseljere mu je jelte….
  • hardek
    7k
    Uglavnom radi se igraču koji trenutno igra u Švicarskoj -> Jozo Stanić.FazeN

Totalno smo izgubili kompas
  • Calello5
    131
    Iako Jozo Stanić je tad u Varaždinu igrao top nogomet
  • bbb medimurje
    4.6k
    I ako je sad njegov posao korektno odrađen zakaj mu se neda sansa bez obzira na agenta?
  • FazeN
    3k
    To je pitanje za Kovacevica, Bobana il kog već.
  • San Lorenzo
    22.7k
    Totalno smo izgubili kompashardek

Trener još uvijek nije svjestan da više nije u Slaven Belupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.