• Keyser Soze
    16.7k
    Problem je što nema lake utakmice, doslovno svaku možeš kiksat, i mi i oni.
  • vjeko1701
    20.2k
    Kaj god se pričalo o ukupnoj snazi HNL-a, donji dom je ipak napravio primjetan napredak u zadnjih 10 godina.

Najbolji primjer je Osijek. Kad su tek došli novi vlasnici, samo su na vrijeme isplaćivali plaće, doveli 2-3 igrača i Osijek je odmah te sezone skočio iz borbe za opstanak u Europska natjecanja. Sada, puno jači i posloženiji Osijek će možda propustiti europu drugu sezonu u nizu i trenutno je na diobi zadnjeg mjesta u ligi.

Ovo je ekipa koja je prije 7 godina bez neke drame osigurala europsku poziciju.

Snimka-zaslona-2025-10-30-144156.png
  • NerminB
    73
    Slazem se. Samo ovo se desavalo x puta, da se nafuraju na zimu da su prvaci svemira pa na proljece slijedi hladjenje. Sve mi mirise na to, po ko zna koji put. A i vjerujem da cemo mi biti bolji. Otkud crpim bas toliki optimizam, ne znam :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

A negdje buju kiksali, nebuju Pepovi Centurionsi sigurno. Pitanje je samo koliko ćemo mi isto tako. Problem je kaj sam već pisao u drugom postu da njih sere, odnosno imaju tu sposobnost da kad igraju kriminal dobiju šugavih 1:0 iz prekida ili sučevog penala, dok mi i kad igramo super odigramo remi, a čim je to na 80% roknu nas iz 1-2 udarca protivnika. Lokomotivu i Vukovar oni nisu ništa bolje odigrali nego mi, oni izvukli 6 bodova mi 0.
    Odlično bi sjelo da su ispali sad u Vinkovcima, mislim da bi to poljulalo momentum na nekoliko kola, ali jebiga, opet se provuku, mi bi tu istu utakmicu vjerojatno izgubili 2:1 :roll: . Treba dobit na derbiju i sve će doć na svoje
  • NORTE
    20.9k
    Naišao na fotku
    xaJmISu.jpeg
  • mrgud
    569
    Gledam raspored tovara do kraja polusezone i imaju teza gostovanja nego mi definitivno. Racunam da ce se na barem dva okliznutiNerminB

Nemoj računati.I prošle godine smo računali.U ovoj ligi svako svakog može dobiti.Može se dogoditi i da sve do naše tekme dobiju
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Ako je istina da je beljo na hladenju, rpg se sprda po instagramu, trener pogubljen, svaki igrac nezadovoljan...
    Postali smo cirkus od kluba u 10 dana
  • Goncalo Santos
    1.8k
    ovog smo se naslusali i prosle sezone, svi pusu u isti rog, nema turbulencija, svi rade slozno prema istom cilju....

Muka mi je vise i od tog pr-a i glumljenja gospode i mazanja ociju
  • Pacho
    8.9k
    Jedna od najvecih tragedija koje su proizasle iz ovih zadnjih par sezona je nase snizavanje ocekivanja. Padne mi mrak na oci kada krenemo o tome kod koga mi gostujemo u sljedecih par kola, a kod koga bankrotirana titova analna izlucevina. Pa kakav je travnjak u Gorici, kakvo ce biti vrijeme u Koprivnici, da li je Saturn usao u putanju Neptuna.

Imas veci proracun od ostatka lige skupa, imas igraca koji je u trenutku transfera u Dinamo vrijedio vise od pola ekipa u ligi i situaciju u kojoj ti trosis preko 15M na pojacanja dok vecina lige pokusava sklepati rostere kako god znaju i umiju, a najveci konkurent za kojim trenutno zaostajes se pojacava po dusevnim bolnicama, arapskim stalama i povlaceci vlastite klince u seniore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet