• Crusades
    19.6k
    Kaj nije za Galešića bila priča da može i na beka kad je dolazio?
  • FazeN
    3k
    Ma neće Galesic na beka sigurno
  • ElDorado
    6.5k
    Pa di ces Domingueza najboljeg stopera na beka. Nema smisla. A i taj decko je nacet i dalje ga raubas
  • Fan
    1.6k
    Goda ide na desnog bocnog, a Perez lijevocron1ck

Jedini (ne)logičan mogući potez :)
  • hardek
    7k
    Edit: izbrisano jer sam fulao temu
  • rokikaciga
    6.4k
    jer ne igra bog baluna
  • Dinamosaur
    2.7k
    Jel KTC ozljeđen na duži period ili može igrati u subotu?
    Nisam nigdje vidio info
  • IceMan
    3.6k
    Ovo sad trebamo dobiti kako god znamo i umijemo i to s najjačim snagama u ovom trenutku… a za Celtu i Europu me iskreno, da ne velim kaj.

Mislio sam da je to konačno jedna sezona bez nekog živciranja, al očito sam se još jednom gadno prevario.

Mada - siguran sam da dobivamo Rijeku 3 il više razlike.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Pokazat će se dečki kad je najbitnije. Ovo je tekma gdje pokazuju imaju li ono nešto i stoje li iza svog trenera kao što on stoji iza njih. Idemo ih dobiti, dominantno, možemo mi to
  • bazooka93
    30
    3-5-2 sustav s dvije špice a desni wing back nek bude lisica ili mikic.
    Jbga to je tako kad otpises RPG-a i cijelu sezonu sve minute das valincicu.
    Svakako sustav s dva napadača i hrpa ubačaja na niski blok ima smisla. Jbga svi su nas prokužili ispada da je Dinamu lakse igrati protiv Celte nego Vukovara.
  • Thor
    1.2k
    Kad bu ta subota vise i pocetak tekme? Ko bu do subote zdrzal ovo ko je nije ko bi trebal uc,ko izac,ko levo,ko desno,ko beka,koji junior,ko ozljedjen..nemreeem viseeee :rofl:
  • Dudu 9
    885

Ako KTC bude spreman onda će vjerojatno staviti njega jer je već igrao desnog beka.
  • bazooka93
    30
    ma KTC vise nije ni za stoper realno ostavit lika u stožeru i u klubu mi je ok zaslužio je ali trenutno uzima mjesto
  • Rile
    125
    Jel ovo utakmica visokog rizika?
    Za pivu pitam.
  • NKDZ86
    6.2k
    ne, samo protiv jajduka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.