• Keyser Soze
    16.6k
    Da, na takvog igrača mislim. Zato bi Vidovića koristio na desetki u ovakvim utakmicama.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Slažem se tu sa Keyserom, nemamo od te polusezone Ivanušeca takvog igrača koji nevezano kako igra ekipa mogao si na kladari igrati gol ili asist jer znaš da će napravit nešto.
  • NerminB
    69
    Realno desava se to svuda. Da gube bacio bi ti loptu iz stopa, ovako ce uvijek praviti neko sranje, jednostavno su tako upuceni, znam iz licnog iskustva. Da li se to moze kako kontrolisati, ne znam, rekao bih tesko. Ali da nervira, itekako
  • Fatos Beqiraj
    272
    Mislim da bi svi objektivni navijaci prihvatili prije pocetka lige ljetos, nakon svih izmjena u klubi, prvo mjesto u hnl sa dva poraza i remijem nakon prvog kruga , prvo mjesto u europi sa dvije pobjede . Boli cinjenica samo da su porazi stigli od Lokse i Gorice.

Bitno je sada samo novi krug odraditi bolje od ovog prvog , sa max. jednim kiksom.

Sve u svemu nije to tako lose kako se predstavlja
  • miro
    7.7k
    Dinamo mora razviti alternativnu igru i postavu ciljano bez Josipa Mišića. Bit ćemo puno nepridvidljiviji i s igračima poput Villara i Stojkovića, opasniji. Mislim kao alternativu prvoj postavi
  • Droljo
    22.2k

Budemo, bez brige. Kak mišića nagrađuju kartonima bumo malo malo bez njega...
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Europski rezultati mi daju kontru i nadu da će priča na kraju uspjeti, ali činjenica je da je ovaj period "nakon Sheratona" neuspjeli eksperiment koji ne plovi nikamo.

I ne, bez rasprave sad Sotona, Barišić, Vlatka, izbori, tribine, hot dog i stadion u Kranjčevićevoj. Dosta ljudi ovdje ima taj stav treba vremena, trust the process kao da smo preuzeli klub od stečajnog upravitelja u trećoj ligi, a ne klub koji je prvak 20 godina zaredom i stvorio je Ballon d'Or igrače.

Ovo je Ferrari koji je vozio 200 na sat i želim da ga podignete na 250 u što kraćem roku, a ne da mi već 2 godine gledate kak se pale brisači.
  • jedan u nizu
    15.9k
    Ovo je Ferrari koji je vozio 200 na sat i želim da ga podignete na 250 u što kraćem roku, a ne da mi već 2 godine gledate kak se pale brisači.Tvrdica McTvrdi

Ovo je ferrari koji je presao 350k kilometara a nije promijenjeno niti jednom ulje, niti svjecice, filteri su zastopani a bome i kocnice su dotrajale.
  • rokikaciga
    6.4k
    To pričamo o pušačkoj sobi ili?
  • jedan u nizu
    15.9k
    To pričamo o pušačkoj sobi ili?rokikaciga

O stanju kakvom su nam prijasnji vozaci ostavili tu makinu.
    Nismo dobili Ferrari, gluposti teske.

Naravno da treba bolje i da je ovo razocaravajuce, ali govoriti da smo dobili Ferrari i da se taj ferrari nakon sheratona usrao, je zesca glupost.

Samo spominjanje sheratona je insinuacija svoje vrste, bez obzira dal tvrdi napisao na stranu mumiju i perasice.
  • rokikaciga
    6.4k
    Imam osjećaj da je Kovi u rukama jedna dobra Honda Civic Type R. A za volanom je netko kao moja žena. Bude to oke al čim treba proć autom kroz Kozari Bronx odmah panika.
  • miro
    7.7k
    ostavio bih Kovu minimalno do kraja polusezone
  • MarK
    1.2k
    Praviti roster od 25 igrača koji se smatraju prvotimcima se pokazuje jako opasno. Nezadovoljnih u obrani, vezi i napadu koliko hoćeš. Nakon sezone, ma kako završila išao bih u provjetravanje da ostane kostur od 16-17 takvih igrača, a sve ostalo popuniti juniorima.
  • Paggini
    73.8k
    Nezadovoljni jer ne igraju, onda kad dobiju priliku da igraju protiv drugoligaša, odigraju kao najveći amateri.

Svaka čast, čestitke.

Zanimljivo kako Hoxha nikad nije bio nezadovoljan, a trenirao kao majmun i svaki put kad su objavljivali bio u pobjedničkoj ekipi treninga, ulazio i na sve strane ga bilo. Kako se recimo Bakrar nije žalio, a svi smo u jednom trenutku zaboravili da je i došao.
  • FelceAzzurro
    866
    Mi u ekipi nemamo kapetana nažalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention