• Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Kako nemamo? Nevistić je bio protiv Varaždina. Neustrašiv, odlučan i karizmatičan vođa koji ne poznaje strah.
  • rokikaciga
    6.4k
    Upravo to. Ako Hoxha i Bakrar mogu grist nakon kaj su bili zaledeni i opravdat povjerenje kako drugi nemogu? Bennacer je s "5 kila viska" isto pokazao da je s razlogom na terenu. Zajc koji nije prosao pripreme je isto grizao i najvise trcao redovno svaku utakmicu otkad je prikljucen.
  • C@ptain Koons
    308
    a možda su ovi mlađi razmaženi, jer ove koje si nabrojao imaju 27 godina, 24 godine i 31 godinu (Hoxha, Bennacer, Bakrar i Zajc) dok npr. Vinlof i Vidović imaju 19 i 21 godinu. Mene je osobno Vidović raspizdio protiv Vukovara, ono šetkanje na terenu kod primljenog gola... bio je zreo za šamar.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Pa Vinlof je odigrao ok utakmicu, prolazio je par puta i bio aktivan naprijed. Problem je bila podrska i broj igraca u 16, na papiru smo bili ofanzivniji, ali u realnosti ne.
  • Crni86
    16.4k
    Kako se recimo Bakrar nije žalio, a svi smo u jednom trenutku zaboravili da je i došao.Paggini

A nije bas isto kad dodes, budes u prvih 11 prvih par kola pa te se zaledi na klupi kao da si 23. igrac. Bakrar je doso uigravalo ga se sa ekipom i naravno da je bio nabrijaniji. Hoxha pak u drugu ruku je dobivao konstantno po pola sata svaku utakmicu do tovara kada je upao u prvih 11.

Sam sam napiso prije tekme da me strah sta imamo dosta igraca koji su izvadeni iz frizidera. Kad stavis jednog, dva ekipa ga uspije izvuc pa i oni isplivaju. Kad ih stavis 5,6 oni su vecina ekipe i onds povuku ostatak dole. To su i decki na podcastu dobro apostrofirali da si do sad stalno rotiro po 2,3 igraca imao bi sve u formi pa i sad ne bi mjenjao njih 7 vec bi zamjenio opet 3.

To je opet puno drugaciji slucaj nego kod ovih decki koji su doslovce bili zaledeni i izbaceni iz ritma utakmica. Slazem se da nisu briljirali, da i energija na terenu nije bila dobra, ali isto tako tko upravlja igracim? Tko prica sa njima? Pa valjda trener, ak vidis da npr vidovic nije tu s glavom, zasto ga stavljas? Zasto on nije tu s glavom? Da li je netko prico sa njim? Ista stvar i s galetom i sa vinlofom i villarom.

Nisu se decki sami stavili. Isto kada je trener opleo da zamjene nisu dobro reagirale neku tekmu. Pa kaj si stavljao te igrace? Pa ti kao trener moras procijenit koliko je igrac unutra s glavom, a ne samo da li takticki odgovara ovoj situaciji.

Vinlof je odigrao okEfes Pilsen

Ne kuzim, kaj su se ljudi zakacili toliko za njega. Od svih igraca on je pokazao najvise volje i zelje. I na podcastu se spomenuo vinlof. Imo je par prodora gdje je proso sma medu trojicom a ostali su stajali i gledali.
  • prefontaine
    4.7k
    Vinlof u nekom mom scenariju protiv vukovara: "Fan, jag pissar blod för att ta mig in i deras sista tredjedel och försöka slå in i straffområdet, och när jag äntligen lyckas — finns det ingen alls i straffområdet."
  • Paggini
    73.8k

Sve jasno što pišeš, ali ne bih nijednog od njih kritizirao da su donijeli energiju, volju, trku i barem dva dodavanja kako spada, ali nista od toga. Jasno je da su van forme radi Kove, jbg, ali trka i volja nisu stvar forme.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    pa to tako i jeste stari,mali je puno aktivniji i donosi više od Gode prema napred,a nazad i nije toliko lošiji. Opet džaba sve ako je uzrotirao tako kako je i nema kome uputit centaršut u 16 , a igra pozadi je stvar utakmica ,treninga i trenera samog
    @Paggini ovo je jedina istina ,dugo se nisam složio tako kao sa tobom sad. Mi izgledamo kao na treningu , čak ova predstava bi me iznervirao i da je trening tekma. Čudno mi jeste ,svi govore da je predobar čovjek naš dobri Kova , ali igrači mu igraju kao da ga više namjerno. Pasiva da to nisu istine. Bez žara,volje ne možeš ni protiv koga
  • Crni86
    16.4k
    djelomicno se slazem, ali tu je isto tako procijena trenera kakvi su u glavi.

Trener mora sa svojim igracima pricat, odrzavat i njihovo mentalno stanje, a ne samo fizicko. Ako vidis da su u banani i nece se trudit zas si ih stavio? Nije vidovic sam sebe stavio u igru ili villar.

I slazem se da voljni moment bi trebao apsolutno uvijek bit na razini, ali kazem jako je tesko znat ovako sa strane sta se zbiva u glavama tih igraca. Ako je netko apsolutno potonuo u glavi, palo mu je samopouzdanje naravno da ce se to odrazit i na voljni moment. Al tu se vracamo opet na pocetak - trener mora procijenit mentalno stanje igraca i odrzavat ga.

Koliko krivice imaju igraci toliko ima i trener.
  • NerminB
    69
    apsolutno. Kova nije rotirao, sad rotirao i dao priliku i na kraju vuku se ko prebijene macke. Ok, istina trebao je vremenom rotirati cesce, a ne odjednom gotovo svih 11, neuigrani su, sve stoji. Ali zato pristup treba da bude iznad svakog nivoa, a ne onako. Igrali su ko po kazni sto je nedopustivo.
  • ElDorado
    6.5k
    Problem igre je jedna strana priče, a problem igrača druga. Protiv Vukovara oni koji su baš bili dno po trudu, energiji, volji su Vidović, Villar i po meni Galešić. A igra nam je takva da tu niti jedan Bennacer uz svu svoju odličnu statistiku nije bio primjetan uopće jer su svi ostali užasno griješili. Jednog Vinlofa tu niti u ludilu ne bi stavio. Znači lik probije, pretrči trojicu i onda mora stati jer ga nitko ne prati!!! Problem je najveći bio kaj su nam dvije 8ice nakon izlaska Stojka bili najgori igrači na terenu tj katastrofalni.
    E sad druga priča je o Kovi i njegovoj ideji igre i bla bla bla bla. A akrobacije s Beljom su mi tek užas. Čini mi se da je doveo lika do ruba živčanog sloma. Pa platiš udarnog igrača 4-5 milja i onda ga jebeno mjenjaš svaku jebenu tekmu. Kak će on normalno igrati drugo poluvrijeme ikada kada zna da u 60 min ide na tuširanje? Užas of kadroviranja ali ono baš goli užas. Zapravo sam bijesan na sve ovo i ne vidim nikakve budućnosti u ovakvom vođenju momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet