• NKDZ86
    6.1k
    Bennancer je tek došao i nek prvo pokaže noge
  • veselko tenžera
    6.2k
    Možda dojam vara, ali čini mi se da je Kule poprilično napredovao u primanju i zadržavanju lopte s igračem na ledima. Nije to elitni level, ali djeluje čvršće nego prošle sezone.
  • Plavi Zapad
    9
    Kule je apsolutno sve kaj možeš tražiti od druge špice.
    Samo neka nastavi isto ili približno tako
  • Mali Zeus
    19.9k
    ↪Mali Zeus Komunikacija ti je na razini tinejdzerice u PMS-u, Mean girls. Ne znam sta mislis kog zabavljas.jakov1

Očito nemaš baš smisla za šalu tetak.
  • Žan
    719
    Ne mogu vjerovati da ovaj dečko počinje ispred Bakrara. Godinu i pol dana igrao je prvu špicu i od sebe napravio pisoar, da se svatko tko prođe pored njega može "popišati" po njemu. Pustimo želje menadžera, bunt igrača i ostale priče — Kule se očito najbolje snalazi kad uđe s klupe, na svježinu, i nije fer prema Bakraru da ovakvi budu ispred njega.
  • kikinho999
    59
    Njegova energija kada krene od prve i kada uđe sa klupe su dva različita svijeta. On jučer niti jedan presing ili sprint napravio. Bio je spreman za izvadit ga na poluvremenu...
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Ma kakav sprint, on je pokazao da ne moze loptu primit. Katastrofalne reakcije, bas svaka kriva, muka u stopanju, a o tocnom pasu da ne pricam.
    On moze bit samo zamjena i to je to, nista vise. Mozda ako dode neki trener koji ce igru ubrzat, ili stvorit onu dominaciju koja sabija protivnika u 16, ali ovo di on kao nesto sudjeluje u igri je negledljivo.
  • shameless86
    949
    jedini sprint je imao kad je van iz igre izlazio
  • Dzoni
    2.5k
    Jedno je biti kao Haaland pa možeš istpriti manjak bilo čega drugog osim zabijanja golova u suludim brojkama, Kule osim što zabija je uglavnom ne da beskoristan, nego štetan po igru
  • jedan u nizu
    15.9k
    Njegova energija kada krene od prve i kada uđe sa klupe su dva različita svijeta.kikinho999

Po meni, to je velika stvar njegove psihe, koja nije dobra za nijednog igraca (po meni).
    Kada ulazi sa klupe ima veliku zelju za dokazivanjem i zeli pokazati da je za prvih 11. I to je u redu, stovise, to je super.
    Ali onda kada starta utakmicu ili kada postane prvotimac, ta energija se izgubi totalno, kao da je odradio zadatak i sad je to to. Ne frende, sad tek pocinje.

Nekav pad energije i zelje za dokazivanjem prirodno pada kada postanes prvotimac, to je normalna stvar. Ali da je to ovako 'drasticno' cim prvu sljedecu utakmicu startas od pocetka, e to je jeben problem glave onda.

Jbt pored sebe imas najskupljeg napadaca kojeg je klub platio i zelio ga dovesti 3 godine. I igra ok, zabija golove. Ako ti on nije dovoljna motivacija da pokazes da si bolji onda ne znam sto bi trebalo.
  • cibona
    6.6k
    Psiha je tu najveći problem. Prisutne su bipolarne reakcije i to ne samo dok igra, već i u ponašanju. Brzo se zaboravlja njegov stav u drugom dijelu prošle sezone koji ne doliči igraču dinama.
  • Fatos Beqiraj
    272
    Nije igrac za prvi 11 i to je to. Da zabije 30 golova i dalje nije igrac za prvi 11. Ne donosi u igri nista, bas nista.

Nije odnio duel ima 3 sezone. Igra nogom mu je ocajna. Zracni duel svaki gubi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet