• The Undertaker
    3.9k
    Kolega, ne želim sa strane pametovati nijednoj grupi što bi oni trebali ili ne trebali napraviti. Pogotovo ako nisam član i ne dijelim tu životnu filozofiju, da se tako izrazim. Međutim, postoje neke civilizacijske norme ispod kojih se ne bi smjelo ići, bez obzira na razlog.
  • NORTE
    8.9k
    Undertaker govori o granici zdravog ukusa.

    Samo jebiga, znalo se da će takva situacija biti ako ovaj sjedne na klupu (makar po meni je sve to relativno s obzirom da je lik već drugu godinu u klubu, samo je razlika što iritira pojavom dok se ranije nije moglo ga vidjeti)
    Kwedi

    Razlika koja ipak znači, posebno kad se riješiš uspješnog trenera i zdravije atmosfere da bi postavio sebe na njegovo (javno najisturenije) mjesto u klubu. Sad možemo pričat o Kekovoj odbijenici, ali poanta s Bjelicom ostaje ista. Zoki nije volio najuspješnijeg trenera Dinama i to je jasno ko dan. Znajući što po klub nosi postavljanje Zorana oni nisu odustali, sad imaju to što imaju.
  • SAS1987
    13.2k
    Što se Mamić pizdi zbog suđenja. Da je posteno on bi odavno bio u zatvoru.
  • Stihl
    3k
    Ugl.govno treba vrijeđat i to je to. Nemaš tu puno opcija, samo dve. Jedna ti je da ga se brutalno i konstantno vrijeđa, a druga je da se prekine utakmica i da se Dinamo proba izbacit iz europe, a da se to napravi svi bi rekli da smo mrzitelji Dinama, rusitelji Hrvatske, dušmani koji svom klubu žele najgore itd.itd.
    Tako da nam ostaje vrijeđanje i nema druge, ljudi su već toliko isfrustrirani stanjem oko kluba, braća ne daju nikakve naznake da će se povuć nego još i prkose svima i na silu zele ostat u klubu, razno raznim propagandama se navijače zeli ocrnit i predstavit kao stoku koja uopce ne voli svoj klub i da ne nabrajam. U ovih 10 godina se svašta već pokušavalo ali ništa ne daje rezultate tako da se uopće ne treba čudit kada se sva ova torutra i odnos prema navijačima prebaci u toliku mržnju da su takve pogrdne riječi ništa u usporedbi s onim kaj oni nama rade.
  • vafenss
    233
    Tako je kolega, navijajmo u skladu s civilizacijskim normama i politickom korektnoscu, da budemo pravi zagrebacki malisani
  • Kwedi
    3.8k
    Razlika koja ipak znači, posebno kad se riješiš uspješnog trenera i zdravije atmosfere da bi postavio sebe na njegovo (javno najisturenije) mjesto u klubu. Sad možemo pričat o Kekovoj odbijenici, ali poanta s Bjelicom ostaje ista. Zoki nije volio najuspješnijeg trenera Dinama i to je jasno ko dan. Znajući što po klub nosi postavljanje Zorana oni nisu odustali, sad imaju to što imaju.NORTE

    ne, razlika koja ništa ne znači.

    to je kao da vidiš uživo svoju curu da se jebe s frajerom, a ovako ti je lakše jer ih nisi zatekao na djelu, al znaš da se kara okolo.

    no s druge razumljiva je cijela situacija oko bjelice, rezultata i euforije.

    srebro u rusiji, braća fizički nisu bili u klubu, za promjenu odlični europski rezultati i svi smo malo ili puno bili nojevi.

    tako da, dal postoji neka generalna razlika između toga jel ovaj na klupi ili bjelica ako govorimo o samom funkcioniranju i bitku kluba, a da se ne rajcamo na to tko je bolji trener i ima bolje rezultate dok je klub takav kakav je - po meni situacija je potpuno ista.

    odnosno nije, za pizdinu dlaku jer je ovaj crvena krpa sa svojom pojavom na klupi, u medijima i sl.
  • Mali Zeus
    9.2k
    Toliko od mene na ovu temu.The Undertaker

    Ok, bok.
  • Infinity
    15.2k
    Sinoc bez teksta ostah, toliko smo losi. Ne bih cak bio ni razocaran da smo imali neku ekipu kontra sebe. Feyenoord je gori od nas, pa je ovaj bod jos manji. Ne bih da spominjem Bjelicu nesto, ove je i Zoran morao pobijediti. Glava je ocito u Osijeku, koncentracija na bjezaoni i ekipa mu izgleda losije nego sto bi trebala. Daj otkaz i posveti se privatnim problemima, a nas postedi i lose igre i samog sebe.

    Mi ako prodjemo grupu bit ce top. Valjda ce se neke stvari popraviti, tj. promijeniti.


    Sto se navijanja tice. Ja prvi nisam cuo nista na TV-u. Tu slobodno iznosite svoje stavove, nitko nikog nece banovati ako ne vrijedjate jedni druge.
  • Nbbbm
    187
    Ova nenormalna situacija traje više od 10 godina, probalo se na sve dostupne legalne načine maknuti Rak iz kluba a Rak nikad nije bio jači i kriminalniji. Ostala nam je samo radikala...
  • marcio amoroso
    31.9k
    Trebali bi skandirati: Zorane, Zorane, nije to u redu, molim te prestani.Mali Zeus

    Hahahahahaha
    Kralj si.
  • Papastrumf
    9.3k

    Je li civilizacijska norma da daš ostavku na mjesto SD i trenera dok protiv tebe traje suđenje za krađu ogromne količine novca iz kluba u kojem obavljaš te dužnosti.

    Ako već nisi ispunio tu normu, je li ona civilizacijska norma da te "uprava" makne s tih pozicija dok ne završi pravni postupak?

    Znači, navijači bi trebali brinuti o civilizacijskim normama dok govno koje je opljačkalo klub sjedi na direktorskoj poziciji i trenerskoj klupi!? Daj me nemoj...
  • The Undertaker
    3.9k
    Da, trebali bi. Radi sebe a ne radi Mamića.
  • Mali Zeus
    9.2k
    ↪Papastrumf Da, trebali bi. Radi sebe a ne radi Mamića.The Undertaker

    Nisi li ti rekao sve na ovu temu?
  • Papastrumf
    9.3k

    Ne traje ovo godinu ili dvije nego više od 10. Nagomilane frustracije, ne preostaje mi ništa drugo nego da mu jebem cijelo pokoljenje jer očito da nitko drugi neće učiniti ništa po tom pitanju.
  • Mali Zeus
    9.2k
    Nadrealno, lik sa svojim bratom uništi, devastira, opljačka klub, preko svojih medijskih poltrona tretira navijače kao totalne debile i degenerike, radi što želi i onda se netko brine o tome da se boysi s tribine obraćaju s ljubim ruke kuss die hand.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.