• Crni86
    16.4k
    imamo problema sa kreacijom, a opet smo prema naprijed puno bolji nego prosle sezone kada je veznim redom dirigirao baturina.
  • fakin
    1.6k
    Baturina je nerealan, em sto je tek otisao iz Dinama u velikom transferu, em sto ima sigurno preveliku placu.

Livakovic je realniji, ali bojim se da ce uci radi nekog crvenog prvog golmana
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Ne bi ja ulazio u previse posudbi. Livi nek si rijesi kao Zajc status u Feneru ako hoce dolazit. Baturina je imao ozbiljne predstave u LP, ali meni je kod njegovog dovodenja upitan njegov voljni moment. Treba Vidovica isforsirat.
  • Svi na Sjever
    3.2k

Cijela ekipa je bila loša u HNL -u prošle sezone, nije samo Bati podbacio, al kod Baturine znamo što može.

Na ovu našu ekipu gdje igramo puno brže i jednostavnije, mislim da bi odlično došao, samo razmišljam kakav tip igraca nam fali, ne mora se zvat Baturina.
  • vjeko1701
    20.2k
    ali bojim se da ce uci radi nekog crvenog prvog golmanafakin

Al kolko si ti to puta sposoban ponoviti? Ok, shvatili smo. Postoji šansa da Livaković zaigra ako se ozlijedi njihov prvi golman ili popije crveni. Mislim da nekih 8-9 ponavljanja toga je sasvim dovoljno da apsolutno svi to pročitaju i zapamte.
  • Fatos Beqiraj
    269
    Ja nisam bas za vracanje tih bivsih igraca. Vrijeme je da krenemo dalje.

Ok sa Livijem dobijamo sigurnost , al radje bi vidio nekog mladjeg golmana sa mogucnosti napredovanja.

Tako i za Batija on je svoje dao za Dinamo vrijeme je za neke nove klince
  • Crni86
    16.4k
    barurina od prije dve sezone moze, ovaj od prosle ne.

Prosle sezone je baturina bio ne prepoznatljiv, ove sezone nista ne igra. Vrlo vjerojatno dok bi doso do zeaka bi bio lipanj.

Nezz, za mene bespotrebno. Rade uzet onda nekoga kao jagusic ili nekog drugog i njega razvijat i gurat za sebe u tim minutama.
  • fakin
    1.6k
    ocito nekima treba ponoviti sto je bilo prije par mjeseci

Uz to, Livakovićeva plaća u Fenerbahčeu višestruko premašuje iznos koji prima najplaćeniji igrač Dinama. Budući da je u Maksimiru propisano koliko može iznositi najveća plaća, eventualni povratak bio bi teško izvediv i iz financijskih razloga
    https://direktno.hr/sport/livakovic-se-ipak-ne-vraca-u-dinamo-otkriveni-razlozi-zasto-do-transfera-nece-doci-377844/#goog_rewarded
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Livi da, kakav crni Baturina, s tim bi se samo Diamond palace usrećio...
  • vjeko1701
    20.2k
    ocito nekima treba ponoviti sto je bilo prije par mjesecifakin

Ne treba, hvala. Dovoljno si puta ponovio.
  • Big Daddy
    1.6k
    Znam da je ironija, ali niti jednog od njih. Sucic je ionako nerealan.
  • Odani Zgd
    877
    Ja Livakovića ne bih dovodio,svaka mu čast,al trebamo se okrenuti nekom drugom.Kod nas je non stop neko recikliranje imenima kako bivših igrača,tako i trenera.Imao je i on lošijih utakmica,pogotovo panično ispucavanje povratnih lopti.Ako možemo dovući igrača Milana,Barcelone,vjerujem da možemo i nekoga golmana negdje iskopati.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nakon kriminalne sezone i rjesavanju pola kadra koji nije licio na nista mi zagovaramo povratak Baturine i slicnih. Imamo kadar, imamo Vidovica mislim da treba rijesavat druge stvari a ne gomilat stare prvotimce koji su mozda i sami htjeli ici. Nevjerojatno.
  • Crni86
    16.4k
    a opet smo prema naprijed puno bolji nego prosle sezoneCrni86

Povlacim. Moje isprike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.