• Dzoni
    2.5k
    Ja ne razumijem klubove kao Lokomotiva..
    Na stadione ti u prosjeku dođe 150 ljudi iliti obitelj i cure igrača, a igrate na Maksimiru koji prima kolko god hoćeš ljudi za pojmove Lokomotive.
    Vidiš da idu slabo karte, ali ne, svejedno 15 eura cijena + harač dekodu za transakciju. Ponuda tj. utakmica Lokomotive koja je znatno lošija od Dinama da je skuplja za dosta od tekme Dinama mi nema smisla

Ja bih prvi došao ponekad pogledat Loksu iz dosade ili da bi vidio kako igraju njihovi igrači ili naši protivnici iduće kolo, a vjerujem da bi se našlo sigurno još takvih koji bi navratili do Maksimira da su prilagođenije cijene onome što nude, ovako si samo još više pucaju u nogu s ovako glupim cijenama i odvlače ljude sa stadiona
  • vjeko1701
    20.2k
    Genijalna ideja, samo onda je pitanje dal bi uopće popunili ligu 10.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Ima nas kaj su bili Istru gledat :sweat:
  • NKDZ86
    6.1k
    Ono kad odigramo remi u Varaždinu, a njih Slaven b. pobijedi doma i kad izgubimo od lokomotive, a njih u Maksimiru pobijedi Istra...
  • Georg Koch
    6.8k
    Hajduk > Istra > Lokomotiva > Dinamo > Hajduk :sweat:
  • Droljo
    22.2k

Zamisli kak je tim ekipama... :lol:
  • Mali dioničar
    18.2k
    6.1k
    Ono kad odigramo remi u Varaždinu, a njih Slaven b. pobijedi doma i kad izgubimo od lokomotive, a njih u Maksimiru pobijedi Istra...
    NKDZ86

Šta ćemo tek s činjenicom da je Gorica pobijedila Dinamo u Maksimiru, Hajduk Goricu u Gorici, a Dinamo Hajduka na Poljudu.
  • Zagi
    12.6k
    Svima dati nagradu za participaciju i zaključiti prvenstvo.
  • FazeN
    2.9k
    Daj da se malo raspišem o Tovarima pošto su se raspuhali;

• Dok je Vučević pričao javno da ugovor s Livajom bude potpisan, sjećate se da sam ovdje kontra govorio, da to neće biti tako lako, sad imam i info od jučer provjeren da je to sve stalo ovaj vikend.
    Hajduk nudi Livaji SAMO SREZANI ugovor, dakle ostanak u Hajduku je moguć i žele to, ali Livaja mora potpisati smanjeni ugovor, nema velikih cifri kao sad.
    U prijevodu Livaja ostaje samo ako potpiše manji ugovor. Na njemu je.
    Info isključivo Livajinog stajališta zasad nemam da budem iskren, kad saznam napišem.
    • Procurila je priča u tim njihovim krugovima da nakon Krivaka žele Niku Jankovića, bilo bi fora da se to ostvari iako neće, jer Mamić je s Jankovićem, pa da im Mamić malo uđe u klub nakon godina prozivanja istog :)
    • Da nije sve tako crno pobrinuo se Andy Bara, nakon malog Hrgovića preuzima i Mlačića. Inače Bara već radi punom parom, 6milja za Hrgovića već mogu dobiti ovu zimu kaže osobno Bara unutar agent krugova, digao mu je cijenu strašno.
    Također Bara tu ne staje, po nekim pričama će on i Mujičić ovu zimu sjesti za stol i oko malog Hodaka raditi neki posao. Isto u njemu vide zlatnu koku.
    Kad smo kod zlatne koke Hrgović će ostati i rasti još pogotovo radi repke.
    Haza mi je rekao da Mlačića želi Inter a uspio sam saznati nakon toga da osim Intera tu su u priči i portugalski velikani koji opet gledaju u Hajduk za mladog igrača.
    • Pusktas ide na ljeto 107%, znam da se ova priča sluša već godinama, ali imali su lijep sastanak i sve su dogovorili. Klub će ga na ljeto prodati a dotad će biti GLAVNI igrač ekipe(da to mu je rečeno direktno u lice. Dakle bogbaluna nije glavni )
    - • Imam još nešto jako bitno oko njihovog kluba i sektora ali neću pisati još javno jer čitaju oni ovo sve kod vas vidim kad mi šalju poruke, no velika promjena će se dogoditi unutar njihovog sportskog sektora.

Sve u svemu sve više se okreću Bari i mladim igračima.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Sad kada sve ovo znamo moramo smislit način kako da ih zaustavimo u tom naumu :cool:
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    @FazeNne moraš se puno truditi i raspitivati za tovare ,ovdje to baš nikog ne zanima ,samo vam možeš popušiti , jebeš tovare buraz
  • FazeN
    2.9k
    fer istina, ne budem onda toliko više o njima objavljivao.
    To više napišem vama pravo stanje da znate kakvo je a ne ovo što mediji prezentiraju bajke.
  • dmil
    1.1k
    slobodno objavljuj, mene uvijek zanima, a na kraju krajeva tema je 1. HNL
  • austrijanac
    8.1k
    Također Bara tu ne staje, po nekim pričama će on i Mujičić ovu zimu sjesti za stol i oko malog Hodaka raditi neki posaoFazeN

Priča se da Hodak ide s nekim drugim agentom koji se dosta mota i oko naših klinaca. Iznimno rijetko glumim insidera, no za ovo sam čuo prošli tjedan.

Nebi o imenima javno.
  • Sibirski plavac
    7k
    Kakav početak za Osijek

Opet Mikolčić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image