• KtcGoat
    1.7k
    Sta mislite, jel Moris upada na poziv ili pretpoziv? Posto se Stanisic vratio, a Smolcic je uhvatio neku konstantu u Comu, bas me zanima.
  • Crusades
    19.6k
    Moris na pretpozivu
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Sad je niotkud izvukao Matanovića, a Beljo i Kule niti pretpoziv. Nevjerojatno
  • KtcGoat
    1.7k
    A ima fetis na njega iz nekog razloga, to se vidjelo prije vec.
    Nije mi jasno samo zasto jedan desni bek, a nisam ocekivao Jagusica. To mi je top
  • Omake
    13k
    A šta reći

cD7Oky8.jpeg
  • fakin
    1.6k
    beljo i kulenović i dalje nisu zaslužili poziv za reprezentaciju, ma kakav poziv, ni pretpoziv.

ovo mi se čini treće okupljanje zaredom bez ijednog pozvanog Dinamovog igrača (ovaj alibi pretpoziv valinčića ni ne računam jer ga neće zvati na okupljanje sigurno)
  • Crusades
    19.6k
    Al ovo kemijanje mi nije jasno... prošlu si zvao Bradarića pa ga sad staviš ma pretpoziv. Matanovića nigdje, sad je poziv dobio. Letica i Pandur :rofl: Smolčić trebao igrati protiv Gibraltara sad je na pretpozivu. Kakve kombinacije majko mila.

ovo mi se čini treće okupljanje zaredom bez ijednog pozvanog Dinamovog igrača (ovaj alibi pretpoziv valinčića ni ne računam jer ga neće zvati na okupljanje sigurno)fakin

Imaš još koju pesimistično negativnu reakciju za danas ili si gotov?
  • Doktor Kunić
    5.5k
    Riga mi se više od ovoga. 2 nebitne tekme lik zove standardne igrače umjesto da da priliku novima, pogotovo ondje gdje fali igrača.
  • deda
    42.1k
    Bome jaka je Hrvatska kad su Majer, Baturina na pretpozivu.
  • Zagi
    12.6k
    Jagušić na pretpoziv da nama izbije koji dodatni euro. Izvrsno.
  • Progressive overload
    294
    Nego kako je Slaven odigrao Europu? Nisam ih baš pratio.
  • Noel
    16.6k
    Juranović i Sosa su izgleda svoje odigrali za reprezentaciju. Nema ih ni na pretpozivu.

Ovo sa vraćanjem Vlašića i Matanovića?!?!?!!?! u uži popis je komedija.
  • Crusades
    19.6k
    i Luka Sučić isto
  • Facke
    6.8k

Juranovic se dalje muci s ozljedu.
  • KtcGoat
    1.7k
    Jura ne igra od 23.8, a Sosa je jbg, sta rec za njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.