• Jaki991
    477
    Covjeka od skoro 2 metra lopta loba dok stoji na liniji gola, lopta koja ide na njegovu stranu gola, koja je minimalno promijenila smjer kretanja, znaci postavljanje nula a refleksi jos gori, u kojem svijetu se ovaj gol moze pripisat nekom
  • deda
    42.1k
    Ovo je gol obrane 95%. Ne može igrač s pimpekom pucati loptu sa 9 metara na korneru.
  • Crni86
    16.3k
    kod stative ju je potpuno promašio.San Lorenzo

ta reakcija meni izgleda panicno. Neko bi ostao smirene glave, visokog samopouzdanja i to lagano izbio.

A on mi izgleda kao da mu se u glavi vrti: joj ne opet, samo da ju izbijem samo da ju izbijem.
  • Niko1986
    4.2k
    Istina, obrana nije nešto reagirala, ali može li se od golmana Dinama očekivati da obrani onakav udarac koji stvarno nije bio ne znam kakav. Za usporedbu, nekoliko minuta ranije onaj udarac Domingueza njihov golman čupa, a deset puta je teže za obraniti.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Greška obrane, ali lopta ide jako sporo, a Nevistić se baca kao da ima cementne noge i onda promašuje loptu koju je trebao s poda izbiti van i ona ulazi u gol, baš komična reakcija.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Malo ga je onaj odbijanac kod kornera iznenadio, ali je fascinantno kako uvijek ostane kratak na lopti. Čovjek od skoro 2 metra + još raspon ruku. A ono koprcanje kod statitive 2 sekunde poslije... Tragikomično. Podsjetilo me na žohara kada završi na leđima.
  • kadsemasazatalasa
    246

Rad nogu mu je očajan. Baš očajan. Plus, dodaj tome da je vjerojatno psihološki poljuljan (samo pogledaj McKenninu reakciju kad mu je dao loptu nazad) i imamo što imamo.

Ako ne bude na klupi protiv Vukovara bit ću razočaran.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Ako ne bude na klupi protiv Vukovara bit ću razočaran.kadsemasazatalasa

Također.
    I nije mi jasan trener tu. Tip je loš od početka sezone, a zabetoniran na golu, dok recimo drugi koji su pružali manje lošijih partija (Vidović, Villar, Vinlof...), također su zabetonirani, ali na klupi.
    Čime je Nevistić zadužio klub, koje zasluge mu pripadaju da je non stop na golu, to valjda ni dragi Bog ne zna.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    ma ljudi moji, nebitno jel kriv ili nije za jučerašnji gol, niti je problem u tom golu sve i da je kriv za njega.

on brani za dinamo, prvi je izbor, a to podrazumijeva neke standarde, koji su takvi da tu i tamo izvučeš čak i "nemoguće" te tako spasiš momčad.

vratara koji će obraniti ono što se mora i za koje će se koristiti mantra "nije ništa mogao" ima koliko hoćeš, to će vjerojatno isporučiti i bilo koji drugoligaški vratar u hrvatskoj i svi bi došli u dinamo za 80 000 eura godišnje.
  • San Lorenzo
    22.6k

Pa i udarac glavom Belje ide uz stativu, njihov golman ga jednostavno hvata, bez pretjeranog bacanja i pompe...dobar u postavljanju, dobar na prekidima, a drugi je golman Malmoa.
  • NKDZ86
    6.1k
    stari moj, ovo je sramota teška...prvi golman dinama ne zna pravila nogometa :rofl:
  • Eduardo
    26.9k
    rupetina nije uvreda neka baš.
    Nit sam uvrijedio čovjeka kao čovjeka nit mu opsovao ništa, ja to ne radim nikad, no čovjek je propuh na golu.
    FazeN

Napisao sam u temi o prijedlozima i kritikama pa se neću ponavljati. Mogu samo nadopuniti da tvoj post sam po sebi nije toliko problematičan, ali kad se pogleda šira slika teme lako se stvori dojam da se igrač kolektivno gazi.
  • Ritam Ulice
    2.1k
    ma da najbolje nije neva ništa kriv. pogotovo kod onog koprcanja po podu kad mu je lopta prošla ispod ruke kao kakvom kilavom djetetu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet