• Kruno
    1.1k
    Pogledao sam sad opet gol.Pa ovo bi svaki normalan golman obranio
  • Dinamo-SB
    596
    Dinamo mozda nema najboljeg golmana lige,ali po mom misljenju ima najboljeg rezervnog golmana lige od svih ekipa,a to je Filipovic. Ako sad nije vrijeme probat ga onda ne znam kad je. Nevistic je sve kredite potrošio.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Mi ne stavljamo mlade igrače tako da nema smisla oko tog se uzrujavati
  • rokikaciga
    6.4k
    Jebemu mater Neva.

Centaršut iz kuta, dobro si pozicioniran, ali kad trebaš bit pripreman ti stojiš na petama i noge su ti ukopane. Pomakneš se sebi ulijevo i čak na vrijeme se baciš na loptu ali se baciš na pod a lopta odskoči i skoro te lobuje sa 5 metara. Kao da se poskliznuo kad je probao napraviti taj polukorak da stigne loptu. I onda se koprca da to stigne obraniti.

Imao je jednu jako lijepu obranu u drugom poluvremenu, ali džabe.

U Dinamu je nažalost ispucao sve kredite kaj se mene tiče.
  • NitkoBitan
    32.4k
    Imao je jednu jako lijepu obranu u drugom poluvremenu, ali džabe.rokikaciga

Napucao Malmov igrac u njega.
  • Zagi
    12.6k
    Napucao Malmov igrac u njega.NitkoBitan

Hvatamo se za slamke, nemamo kaj drugo.
  • rokikaciga
    6.4k
    Ak se dobro postavis uvijek te netko napuca sa te udaljenosti. Stvarno se nekad bezrazlozno sere. Uostalom nije ga napucao u trbuh ili glavu vec je reagirao s rukama.

Ako mozemo srat za primljeni gol mozemo ga i pohvalit kad dobro odreagira.
  • jakov1
    1.1k
    Sta je na kraju bilo s njegovim ledima koja nije htio operirat za vrijeme Bjelice? Jel ipak rijesio ili samo trpi?
  • striko
    2.5k
    Pogledao snimku gola 50 puta i svaka čast onom tko ima opravdanje za ovakvu reakciju.
  • Paggini
    73.6k
    xG 0.05 btw

Jel ovo najniži xG koji je završio golom ove sezone?
  • Zagi
    12.6k
    Ako i nije, bu on to skinuo do kraja sezone ako ga se ne zaustavi.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Jel ovo najniži xG koji je završio golom ove sezone?Paggini

Teško, čovjek je primio centaršut u Varaždinu.
    A ni protiv Fenera gol nije bio izgledniji.

EDIT: 0.01 protiv Varaždina
  • jp23
    3.4k
    Ima netko gif te situacije McKenne i Nevistića, kad mu je ovaj vratio loptu
  • Marley
    5.1k
    Eto i mene, jos jednom, sigurno ste odusevljeni cim me vidite :wink:

Necu o Nevisticu, bez brige. Nemam vec tjednima ni volje ni zeluca ni zivaca, upustati se s vama u ikakve rasprave. A i svaka druga tema na forumu je opcenito prepuna nebuloza. Steta, bilo je lijepo i zabavno nekad.

O nekad dragim kolegama forumasima i njihovom nacinu, samo cu reci, jadno je sto si pojedinci dopustaju. Kao hijene gladne i zedne krvi. I nema opravdanja za to, NEMA. Ima tu forumasa koji na civilizirani nacin izraze svoju ljutnju i nezadovoljstvo, dakle moze se.

Nego sam se zapravo samo htjela osvrnuti na moderiranje. Zalosno je, i sramotno, sto se vec dulje vrijeme dozvoljava i tolerira. I ne, nisu pravila foruma olabavila. Jer vidjeli smo i sinoc da se vec i na prvu uvredu itekako zna sankcionirati. Samo, ocito postoje dvostruka mjerila. Cega je sve na ovoj temi kroz stranice i stranice izbljuvano, pa to nije normalno. BOLESNO.
    Jako mi je zao i razocaravajuce sto ste, vjerojatno radi vlastite pristranosti, izgubili sposobnost objektivnog moderiranja. Normalno da moderatori takodjer imaju pravo i na ljutnju i na koji god stav. Pa taman da svi do jednoga zele Nevistica van Dinama, to je vase pravo. Ali, u pravilima foruma stoji da nije dozvoljeno vrijedjanje igraca. Zasto se onda na njemu radi iznimka i pusta ovakvo izivljavanje? Pa koliko god se to vecini ne svidjalo, Ivan Nevistic igrac je Dinama. Prodjite ovu temu unazad pa recite da nije tako?

Ma mozete mi sad napisati sve i svasta, mozete misliti o meni sto god hocete, tako me vise boli briga za to. Niti se mislim raspravljati i sa kime vise. Samo sam se dosla istresti, kad mozete vi, onda mogu i ja.
    Dobar dio ekipe ovdje je tako jak na tipkovnici kad treba napisati bljuvotinu, sve frajer do frajera, a dam se kladit da bi vas se pola upisalo u gace samo da meni, prosjecnoj zenskoj, imate nesto za reci u lice. A kamoli nekome drugome.
  • Zg123
    2.7k
    meni se cini da on trpi, lik je ukocen i baca se ko krepala macka, ako zbilja nema problema s ledjima onda nek se ostavi ovoga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet