• DiddyGuela
    4.8k
    Sergi je meni osobno nas najkompletniji igrac u kadru a tek mu je 20 godina!

Ne vidim nekakvu ocitu manu u njegovoj igri osim neiskustva. Dobre fizikalije, odlicno cita igru i ima sjajan osjecaj za iskociti iz linije, dobar je u obrambenom i napadackom skoku, tehnicki također vrlo dobar i miran na lopti.

Fali mu jos malo iskustva, mozda i samopouzdanja u situacijama kada mu se otvori prostor da unese loptu dublje u protivnicku polovicu. Tu mi djeluje ponekad nesiguran, kao da ga je strah a zapravo je jako dobar na lopti kada se odvazi u izlascima.

Kada uzmemo u obzir da mu je zapravo ovo prva prava seniorska sezona, daleko od svoje domovine i to jos u klubu u kojem je pritisak rezultata ogroman... sto reci nego kapa dolje i samo nastavi tako. :cheer:
  • Crni86
    16.4k
    Falio si gospodine. Vidi se da se on i Scott odlicno kuze. Fenomenalan jednostavno.
  • Crni86
    16.4k
    Kaj je njemu bilo sa koljenom? Bilo je ssmo napissno da je ozlijeden i to je to.

Drugu tekmu vec igra s povezom oko koljena.
  • KtcGoat
    1.7k
    Vjerovatno nije na 100%
  • Kumerle
    1.8k
    Uz Scotta jedini iz početnih 11 koji zaslužuje pohvale. Jeben tandem stopera :strong:
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Bez pretjerivanja mislim da momak moze igrati svaku poziciju na terenu, rekao bih osim golmana, ali s nevisticem na golu...

Pokazuje vise inicijative za povuci prema naprijed od svih nasih veznjaka zajedno, stalo mu je da se pobjeduje, trudi se i ne kalkulira. S loptom je na ti i stvarno ga je milina gledati kako je kontrolira. Zajedno s mckennom cini strasan stoperski par, samo sta je iza njih rupa.
  • Jaro
    11k
    Mene samo strah da mu se s koljenom ne napravi veca steta forsiranjem jer mi se ucinilo sinoc da je nekoliko puta zasepao.
    Uz Škota najbolji i najvažniji igrač cijele sezone...
  • Droljo
    22.2k
    Vidi se da je dečko dimenzija više. Baš ima sve. Čudo.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Mašina, ne sjećam se da je jedan skok, duel, krivo dodavanje napravio. Najveće pojačanje i točno se vidi kaj je školovan igrač
  • NKDZ86
    6.1k
    igrao za prvu momčad barce, treba išta više reć o tom igralcu?
  • Dinaminjo
    1.8k
    Nas novi desni bek
  • NVKOD
    8.6k
    Raditi od odličnog stopera u najboljem slučaju dobrog desnog beka, ne hvala. Ima igrača koji će pokriti desnu stranu, a ne zovu se Sergi Dominguez.
  • prefontaine
    4.7k
    Sergi ostaje na stoperu. Ima trener dovoljno desnih bekova, od Théophile-Catherinea, Solde, Lisice, Gode, Filipovića, Villara, Topića, RPG-a ako se uspiju odgovoriti i pomiriti...

Bilo kako bilo, Sergi ostaje na stoperu
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Valjda smo prebolili vise tu bolest stavljanja igrača na neprirodne pozicije. Pa deset puta bi prije stavija juniora na beka nego zadnjeg veznog. Tim tempom nećemo nikad razvit novog mladog igrača.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube