• Crni86
    16.3k
    Sretan rodendan buducem kapetanu dinama
  • Zagi
    12.6k
    Glavni razlog zašto smo impotentni protiv bloka.
  • DrRatoljub
    343
    Ne treba kad napadamo. Isto kao Goda. Može derbije i protiv jačih protivnika.
  • DiddyGuela
    4.7k
    U zivotu nisam vidio veznog igraca koji manje sudjeluje u igri. On je prakticki nevidljiv u izgradnji a isto tako spor i slab u duelima i oduzimanju lopte... isto tako nema ga ni u onim ulascima iz drugog plana, ono sto je Ademi radio savrseno.

On je jucer do izlaska iz igre imao svega 19/24 tocnih dodavanja. Neviđeno dobar igrac.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Glavni razlog zašto smo impotentni protiv blokaZagi

Ne kužiš ti nogomet, idi prati bejzbol ako ne vidiš koliko posla kojeg nitko ne vidi on zapravo odradi.

Sarkazam.
  • Fan
    1.6k
    Još jedan igrač koji je odličan protiv jačih ekipa ali neće puno doprinjet igri protiv bloka, jbg.
  • Borovljanin
    342
    Dečko je evidentno top igrač, samo ga se krivo koristi. U ovakvim situacijama mora igrati nešto kao Mario Pašalić - druga špica koja konstantno ulazi u 16. Mora biti što bliže golu zato kaj nije neki mag s loptom u nogama, više je snalažljiv.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Mora biti što bliže golu zato kaj nije neki mag s loptom u nogama, više je snalažljiv.Borovljanin

Kao i njegov brat, također.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Sviđa mi se njegova igra bez lopte, sviđa mi kaj ima dobra pluća, vrlo je jasno da će bit u vrhu HNL-a po ključnim dodavanjima.

Već sam u osmom mjesecu rekao da mora dić igru s loptom, mora pomoć u osiguravanju posjeda, puno bolji ball retention imat, a ako to ne može, onda nažalost nije igrač za Dinamo. Ne kvalitetom nego profilno.
  • bobanzg
    71
    Prvi koji treba van i umjesto njega desetka.
  • Masto
    300
    volio bih to vidjet protiv vukovara da igraju s desetkom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.