• scooniepenn
    5.8k

Za razliku od drugih nasih bivsih igraca Livi ima i financijsko i ovo drugo zaledje u Livakovicu Starijem, tako da Mamic ne bi niti pokusavao tu nesto vise mesetariti. U to sam potpuno siguran.
  • Haza
    10.9k
    Situacija oko Fabijana Krivaka.
    Hajduk je pristupio zastupnicima igrača (određeni kontakt su imali i s Lokomotivom), ne znam detalje njihove ponude.
    Uskoro će službenu ponudu za njega poslati jedan austrijski klub (znam ime kluba ali to ostavljam za sebe), s ponudom od 1.5 mil eura odštete. Igraču se klub sviđa.
    Šikić traži 2.5 mil eura, vjerojatno će pristati na ponudu nešto ispod 2 mil eura plus bonusi.
    Iskreno, ne znam na koji način Hajduk može omesti transfer, ali iskazali su interes.
    Mislim da smo mi propustili priliku dovesti ga za male novce. Mi se uopće više ne spominjemo u kontekstu Krivaka.
  • San Lorenzo
    22.5k
    Nadam se da je Jagušić i dalje aktualan.
  • mrgud
    545
    Katastrofa.Opet ćemo biti legija stranaca,umjesto da dovodimo mlade talentirane iz naše lige
  • Odani Zgd
    863
    Na zimu golman eventualno,sumnjam da bude prometno što se tiče dolazaka.Pa na ljeto smo napravili ozbiljan remont,kadar nije loš i mislim da možemo još napredovati kao momčad.Nadam se da Kova bude to još bolje uigrao kako vrijeme bude prolazilo.
  • Peškaman
    8k
    Shvaćam da vlada mišljenje da najbolji mladi igrači hrvatske lige moraju biti dio Dinama ali na koju foru bi mladi Krivak imao značajne minute u današnjem Dinamu pored ovakve konkurencije.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Nemam neko sad mišljenje niti da treba niti da ne treba Krivaka, ali dok se mi uvjerimo hmm ovaj igrač Lokomotive/Osijeka/Rijeke bi ipak mogao bit za nas već je cijena 2 milijuna i onda ma preskupo nam je. Tome i skuže skauti i stručni ljudi da vide te igrače prije nas ovdje i novinara Germanijaka.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    Nakon kacavende i stojkovica mislim da je vrijeme da se prekine s pusenjem price o lokomotivinim megatalentima. Krivak poput njih dolazi s najgorom ozljedom za nogometasa, puknuce kriznih ligamenata, takoder nema jasno definiranu poziciju nego igra sta god treba samo da ga se stavi u izlog. Kacavenda je tamo igro 6icu, 8icu, krila, spicu...

Jagusic me isto ne odusevljava pogotovo zbog toga sto slicnu stvar radi i Slaven, pa Jagusic njima zna igrati desnog beka.

Radije bih da se milijun dva uloze u nasu akademiju. Ako se odlucilo ici u preustroj akademija tako da ona izbacuje skolovane igrace podobne sistemu koji igra prva ekipa, ne vidim razloga zasto ici po ovo hnl talente koji su divlji i bez pozicije.

Isto tako nakon sta je dosao Dominguez za samo 1.2 mil, tesko mi je vise zamisliti da se natezemo s nekim miskovicima i sikicima za njihove na silu stvorene pulene za apsurdne cifre.
  • hardek
    6.9k
    ali dok se mi uvjerimo hmm ovaj igrač Lokomotive/Osijeka/Rijeke bi ipak mogao bit za nas već je cijena 2 milijuna i onda ma preskupo nam jeTvrdica McTvrdi

Problem nedostatka Dinama 2. Klinac može odlučit hoće li potpisat za Dinamo i igrat do 19 godine za juniore i čekati oće li se možda naći neka posudba u Sloveniji gdje će možda igrat ili može otić u Loksu gdje će s 19 godina imat 20 utakmica u guzici u HNLu.
  • NitkoBitan
    32.4k
    Opet ćemo biti legija stranaca,umjesto da dovodimo mlade talentirane iz naše ligemrgud

Tako je, moramo skupit sve pokemone i nakrcat vezni red sa 10 igraca pa silom prilika gurat takve i na krilo jer nemaju nigdje drugdje igrat a grijanje klupe nije opcija.

Jedna Barcelona svojom akademijom i domacim opcijama ne moze pokrit sve pozicije, gdje cemo mi...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Svakim danom se zapravo vratimo na to da smo bez te B ekipe mrtvi ljudi. Iako opet bez neke strategije da nama sad Krivak igra drugu ligu pitanje kak bi to išlo, opet bi ga drugi mogli vrbovat na račun tog da će kod njih igrat. Ako na nekog računaš B ekipa je aparat za pola godine prijelaza iz juniore u seniore, duže od toga teško da ćeš nekog držat
  • Dzoni
    2.4k

Zli stranci ponovno napadaju..
  • Marktwain
    944
    Imigranti otimaju naše poslove.
  • jedan u nizu
    15.8k
    Iskreno, ne znam na koji način Hajduk može omesti transfer, ali iskazali su interes.Haza

Kao i inace, igraju na 'emocije' :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.